- Konu Sahibi pelin_suuu
-
62 tunceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lilililiiiiiiiiiiiiiiiii
mrh kızlar bugün doktora gittim acayip moralim bozuldu amniyo sıvısında artış varmıs çok moralim bozuldu
canım sıkma canını şekerden kaynaklanıyor
son aylarda düzeliyor
inşallah canım ya ne bielyim birden moralim bozuldu sen ne yaptın kontrole gittin mi ünsilinle ilgili birde hba1c yaptırdın mı canım?
gerek duymadı tahlile nasılsa yüksek çıkacak dedi dahiliye diyet yapıyorum şuan sınırda odare ediyor senin değer ka.ç
60 tokat son 2 ay rabbimin izniylen..........
canım mrh bişey merak ettim senin ölçümlerin kaç çıkıyor benim bugün sabah öğlen yüksek çıktı biraz canım sıkıldı senin kaç gibi çıkıyor
doktorum dogum stilini belirlemek icin erken diyor...? normal epidural-nomal sezeryan... kafam karisik e endiseliyim kasiklarda ciddi ciddi agri basladi.... bu haftalarda cati muaynesi olan varmi.. yada dogum stilini icin doktorundan oneri alan ?
benimde canım en yükseğim şuanlık 165 ama ben resmen aç geziyorum diyetim sıkı sen uyabiliyormusun
uyuyorum canım gerçekten hiç kaçamak yok gaytet güzel uyuyorum 1.saatte ölçüyorum işte 145 çıktı moralim bozuldu niye böyle çıktı diye sana sorayım dedim senin nasıl diye
kaç saatlik canım
canım ben ağzıma lokmayı atıyorum başlıyor saat 1.saat dolunca ölçüyorum yani aslında 45 dk. ölçüyorum o zaman 145 çıktı canm sıkıldı bugün ölçtüm sabah 110 çıktı birkaç bakıcam her vakit kaç çıkacak diye bu kadar dikkate ne bileyim insan bozuluyor akşam ölçtüm bu arada oda 126 çktı o nazar boncuğu oldu aradabakalım doktor ne diyecek bu boncuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?