2014 temmuz anneleri için sayım başlasın

doktorum dogum stilini belirlemek icin erken diyor...? normal epidural-nomal sezeryan... kafam karisik e endiseliyim kasiklarda ciddi ciddi agri basladi.... bu haftalarda cati muaynesi olan varmi.. yada dogum stilini icin doktorundan oneri alan ?

gerek duymadı tahlile nasılsa yüksek çıkacak dedi dahiliye diyet yapıyorum şuan sınırda odare ediyor senin değer ka.ç

canım ben ilk çıkınca yani 3 hafta önce yapıldı 5 çıktı 4.5 - 6 referans aralığı yazıyordu doktor gayet güzel dedi bakalım 28 inde gene gidicem yapılacakmı bu arada dün dokota gittindiğimde ben kilo vermiştim ama bebiş iyi almış 16 günde 240 gr almış doktor gayet iyi dedi sevindğm

doktorum dogum stilini belirlemek icin erken diyor...? normal epidural-nomal sezeryan... kafam karisik e endiseliyim kasiklarda ciddi ciddi agri basladi.... bu haftalarda cati muaynesi olan varmi.. yada dogum stilini icin doktorundan oneri alan ?

canım benim 2.gebeliğim olduğu için sezeryan günü verdi doktorum genel anestezi isteyeceğim ilkinde spinal olmuştum hiç tavsiye etmem kasık ağrısı bendede var ama erken doğum riski var bende

benimde canım en yükseğim şuanlık 165 ama ben resmen aç geziyorum diyetim sıkı sen uyabiliyormusun

uyuyorum canım gerçekten hiç kaçamak yok gaytet güzel uyuyorum 1.saatte ölçüyorum işte 145 çıktı moralim bozuldu niye böyle çıktı diye sana sorayım dedim senin nasıl diye

kaç saatlik canım

canım ben ağzıma lokmayı atıyorum başlıyor saat 1.saat dolunca ölçüyorum yani aslında 45 dk. ölçüyorum o zaman 145 çıktı canm sıkıldı bugün ölçtüm sabah 110 çıktı birkaç bakıcam her vakit kaç çıkacak diye bu kadar dikkate ne bileyim insan bozuluyor akşam ölçtüm bu arada oda 126 çktı o nazar boncuğu oldu aradabakalım doktor ne diyecek bu boncuğa

canım 2 saatlik ölçümü kaydeye almalısın 145 aldtı olmalı 1 ssaat se normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…