Canim kuvetine bayildim ici desenli hic gormedim. Nerden aldigini sorsam ayip etmia olmam umarım
Eki Görüntüle 927203
bizim cinsiyet daha belli değilde yinede aldım bişey:)
güle güle kullanın canım , ne kadara aldınız , görünen fiyata mı ?
canımm unnado.com sitesinde aldık biz. hala indirimde midir bilmiyorum ama..benfu bu ürünleri nerden temin edebiliriz
Bebişinle iyi günlerde kullanın canım.. Hepsi çook güzeller.. Sağlıkla sıhhatle kullansın bebiş inşallah.. Ben de genelde internetten alışveriş yapıyorum. Boynere bakıcam, bakalım neler varmış..
Amin canım çok sağol.
Ben normalde internetten cok alışverıs yaparım. Ama bebiş için nedense hiç internetten alasım yok. Çarşıda elleye mıncıklaya baka baka almak daha tatlı geliyor
Daha çok az cicisi var zaten kızımın :) detaylı ultrasonu atlatalımda onumuzdeki ay daha cok bakınalım alalım dıyorum :) çok güzel ciciler var ya insanın hepsini alası geliyor :) ama olmuyor tabi. bütçeye uygun en begendıklerımızı secıyoruz. Zaten şimdilik sadece ilk 2-3 ayı ıcın ıstıyorum almak, doğduktan 2 ay sonra çıkar beraber alırız dıye düşünüyorum.
Merhaba temmuz anneleriBen de yeni üye ve bir temmuz annesi olarak burdayım. Aslında pek bişey de almadım, bir yandan bi ara toplu alışverişe çıkar bi iki günde hallederim diyorum, bir yandan da indirimleri takip edip doğuma kadar mümkün olduğunca çok şeyi daha uygun şartlarda alayım diyorum. Doğrusu hangisi hala karar verebilmiş değilim Ama yine de birkaç parça bişeylerimiz var müsait bir zamanda fotolarını da koyarım
Amaaaa benim asıl sorunum ve bu aralar internette araştırmaya çalıştığım mesele; temmuz annesinin ne almak zorunda olduğu ve ne almaması gerektiği hakkında. Zira biliyorsunuz bebek alışveriş dünyası derya deniz, öyle bir sektör ki herşeyi ihtiyaçmış gibi almamızı sağlıyorlar ve biz de (hele benim gibi ilk kez anne olanlar) buna aldanıp herşeyi eksiksiz almak istiyor. Daha sonra bir koli ile hiç kullanılmadan eşya atmamak için, hadi temmuz bebeklerinin ve tabii temmuz annelerinin gerekli ve gereksiz ihtiyaç listesini hazırlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?