2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

Kızlar ayrı ayrı çok güzel aldıklarınız ya:) Benim de canım kaldı.Ama hala cinsiyetimiz belli değil.Dayanamayıp gitmek istiyorum ama daha net belli olmuyomuş galiba,ben 14. haftadayım.2 haftayı iple çekiyorum :) çatladım resmen :)

Çok şirinler ya.. güle güle, sağlıkla giysin tüm miniklerimiz bizimkisi kızmış kesinleşti birkaç ay daha bekliycektim minnoşumun cicileri için ama, dayanamiycam sanırım, gidip alıcam hafta sonu bişeyler

Merhaba temmuz anneleri Ben de yeni üye ve bir temmuz annesi olarak burdayım. Aslında pek bişey de almadım, bir yandan bi ara toplu alışverişe çıkar bi iki günde hallederim diyorum, bir yandan da indirimleri takip edip doğuma kadar mümkün olduğunca çok şeyi daha uygun şartlarda alayım diyorum. Doğrusu hangisi hala karar verebilmiş değilim Ama yine de birkaç parça bişeylerimiz var müsait bir zamanda fotolarını da koyarım

Amaaaa benim asıl sorunum ve bu aralar internette araştırmaya çalıştığım mesele; temmuz annesinin ne almak zorunda olduğu ve ne almaması gerektiği hakkında. Zira biliyorsunuz bebek alışveriş dünyası derya deniz, öyle bir sektör ki herşeyi ihtiyaçmış gibi almamızı sağlıyorlar ve biz de (hele benim gibi ilk kez anne olanlar) buna aldanıp herşeyi eksiksiz almak istiyor. Daha sonra bir koli ile hiç kullanılmadan eşya atmamak için, hadi temmuz bebeklerinin ve tabii temmuz annelerinin gerekli ve gereksiz ihtiyaç listesini hazırlayalım

merhaba arkadaşlar ben de yeniyim buralarda Başlayanlar olmuş alışverişe. Çok güzeller hepsi. ben daha hiçbir şey almadım
Erken mi değil mi nerden başlamam gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum

Benim ki kesin değil ama erkek gibi dedi ben de bir şeyler almak için kesin sonuç bekliyorum ama burada gördüklerimden sonra içim gitti birde bana herkes daha erken diyor ilk bebeğim karnımda 2,5 aylıkken ölmüştü onun için acele etme diyorlar

Kızlar herkese merhaba,
bende Allah nasip ederse 2014 Temmuz annesi olacağım.
Aynı zamanda 2008 temmuz doğumlu bir prensesinde annesiyim.
Doktorum cinsiyetini söylemedi, cinsiyetini öğrenmek için gittiğim başka bir doktor hiç yanılmadım erkek dedi.
Bizde kendimizi bir oğlumuz olacağına inandırdık :))
Sağlıkla doğsun, erkek diye düşünüp indirimlerden 1-2 parça birşey aldık. Buraya da ekleyeceğim.

www.joker.com.tr
www.boyner.com.tr.

Çok güzel indirimler vardı, siparişlerimizin bir kısmı geldi. Eğer online alışveriş yapıyorsanız tavsiye ederim.

Sizlerde aldıklarınızı güle güle kullanın sağlıkla doğsun minikler :))

civcivimin altaçması. :) bunun üstünde popişi mis olucak Allahın izniyle :)

Bunlarda mendilleri küçük hanımın :) nazik ağzına yüzüne yumuş yumuş mendil almış babişi :)

Oto koltuğu. Gezmelere giderken kemerini bağlıyacak :)

Bu ikisi takım ilk zamanlar bu şekilde de gezdirebilirsiniz diyorlar ama benim aklıma cok yatmadı.

Kendi arabası ama banada cay kahve tepsisi var. Hep minnoş mu keyif yapacak. :)

Bebişinle iyi günlerde kullanın canım.. Hepsi çook güzeller.. Sağlıkla sıhhatle kullansın bebiş inşallah.. Ben de genelde internetten alışveriş yapıyorum. Boynere bakıcam, bakalım neler varmış..

Amin canım çok sağol.
Ben normalde internetten cok alışverıs yaparım. Ama bebiş için nedense hiç internetten alasım yok. Çarşıda elleye mıncıklaya baka baka almak daha tatlı geliyor
Daha çok az cicisi var zaten kızımın :) detaylı ultrasonu atlatalımda onumuzdeki ay daha cok bakınalım alalım dıyorum :) çok güzel ciciler var ya insanın hepsini alası geliyor :) ama olmuyor tabi. bütçeye uygun en begendıklerımızı secıyoruz. Zaten şimdilik sadece ilk 2-3 ayı ıcın ıstıyorum almak, doğduktan 2 ay sonra çıkar beraber alırız dıye düşünüyorum.

haklısın canımm o mini minnak kıyafetleri elleyerek almak daha zevkli oluyor :) ama tabi internette bazı şeyler daha uygun oluyor. Dediğin gibi çook harika şeyler var. Hele ki kızlar için.. süsle süsleyebildiğin kadar Bizim oğlumuz olacak. Daha kısıtlı şeyler var erkeklere.. Ben de genelde 0-3 aylık aldım. Zaten 3 aydan sonra kışlıklara başlarız. Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepimize, bebişlerimize

mesela ben bebek telsizini hiçç kullanmadım :) almasanız da olur..
ve yapacağınız en karlı alışveriş 0-3 aylık uzun kollu-yarım kollu ve sıfır kollu çıtçıtlı body lerden alın bolca.. gerisini doğunca alırsınız.. ben öyle yapmıştım ve şuana kadar kullanmadığım birşeyim yok ne aldıysam hepsini kullandım öyle açmadığım paketlerim bebek büyüdüğü için kullanamadağım kıyafetlerimiz felan yok yani, çünkü çoğunu doğunca boyuna kilosuna göre almıştım

Hastane çıkışları gibi bazı ihtiyaçlarını doğuma yakın alacağım.
Kısa kollu bodyler çok işe yarıyor, zarf yaka olanlardan çok, çıtçıtlı olanlar uzun ömürlü...
Chıcco bodyler gerçekten kullandığım ürünlerin içinde aldığı parayı en çok hak edenler.

Benim alışverişlerim epey indirimli oldu.Soobe ürünleri penyesi çok güzel, renkler solmuyor.
Mağazalarda gördüğünüz ürünlerin içinde beğğendiğiniz ürünleri unutmayın aklınıza yazın.
Kendi sitelerinden ya da günlük indirim sitelerinden çok ekonomik fiyata alabiliyorsunuz tabii tasarruf yapmak isteyenler :))
Bebek bezleride aynı şekilde ben Prima ve Unıbaby ( Yenidoğan kullanmıştım ) kısmetse yine aynı markaları tercih edeceğim.
Onlar içinde şimdilik 1-2 paket yenidoğan 2 numara alacağım kilo alımları sürekli değişiyor.
Bazende bebeğin kilosuna göre aldığınız bez, bebeğin boyu uzun olunca küçük kalabiliyor.
Tabii bunlar doğduktan sonra net karar verilebilecek ürünler aklınızda bulunsun, bazen migros online alışverişte bebek bezleri çok ekonomik oluyor.

Sağlıkla doğsun minişlerimiz...

Daha önce gerekli gereksiz alışveriş yapmamak için bir listeye ihtiyacımız olduğunu yazmıştım. Malum bebeişler ilk 3 ayda inanılmaz hızlı büyüyyecekler, bu durumda alışverişleri kısa vadeli ve gerçek ihtiyaçlar doğrultusunda tutmak hem bizim hem bebeğimiz için iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada cinsiyeti henüz belli olmayanlar veya emin olmayanlar için pratik çözüm : alınan ciciler için krem rengi almak benim ilk zamanlarda aldığım kıyafetlerin hepsi krem rengi

Gelelim ihtiyaç listesine, buna ekleme çıkarma yapmak isteyen annelerin de görüşlerini bekliyorum :

Bebişin Listesi :
1- Biberon , emzik ve zincir, diş kaşıyıcı, (damaklı, silikon ve suyla kaynatılarak sterilize edilebilir), Burun Aspiratörü, Çıngırak, 0-3 ay Eğitici Oyuncak,
2- 3 takım Nevresim Takımı, Yatak, Yastık, Yorgan, Alez, 2 ince 2 kalın Battaniye (Beşik değil karyola alanlar 70*110 cm alacaklardır zaten, uzun uzun kullanır)
3- Bebek Bakım Ürünleri : Mustela marka şampuan, nemlendirici, pişik kremi, bebe yağı, tırnak bakım seti, kulak temizleme seti, fırça tarak seti
4- Bebek Banyosu, 2-3 tane Banyo Havlusu, Banyo Süngerleri,
5- Bez (Yenidoğan bezi yine hızlı büyüme nedeni ile stok yapılmamalıdır), Alt Silme Pamuğu (Hassas bebek poposuna Islak Mendil Kullanmamak İçin), Alt Değiştirme Örtüsü
6- 2 takım 10'lu yenidoğan takım, 5 tane 0-3 ay body ve zıbın(5'li paketler var), 2 takım 0-3 ay pijama, 2-3 tulum, 6 çift ince çorap, 3-4 tane mama önlüğü, 5'li paket ağız silme bezi, 3-5 tane havlu penye omuz bezi (İlk 3 ayda kullanılacak kadar, en doğrusu ihtiyaçları yaşarken belirlemek)
7- Oyun Halısı
8- Oyun Parkı
9- Ev Tipi ana Kucağı
10- Kanguru
11- Bebek Çantası
12- Bebek Arabası
13- Yatak (Sepet yada beşik yerine büyüyebilen karyola en kullanışlısı)
14- Mama Sandalyesi

Benim Listem :
1- 2 takım emzirme geceliği
2- Göğüs Pedi
3- Göğüs Kremi
4- Emzirme Sütyeni ve Emzirme Atleti (2'şer adet)
5- Göğüs Pompası
6- Göğüs Ucu Koruyucu
7- Lohusa Kilodu (3-5 Adet)
8- Hijyenik Ped

selam, bu çanta bu gün elime ulaştı, çok güzel görünüyor, içinde bir sürü gözü var, yıkanabiliyor, arabaya asılabiliyor ve sırt çantası şeklinde de kullanılıyor, normalde ikiz çocuk için tasarlanmış fakat benim tek bebeğim olacak yinede aldım, büyük olmasında fayda var, internetten indirimli olarak 150 TL ye aldım, fakat şu an ki fiyatı 209 TL, tavsiye ederim. Bu arada marka ve model ; Lassig Casual Twin İkiz Çoçuk Bakım Çantası Multimix Ash

Bayanlar bebek arabası baktınız mı hiç?Aklında birşey beliren var mı?Benim en ilgimi çeken konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…