2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

Liste çok güzel cnm ben de aklımdakileri yazacağım bir ara

Bunlar da benim markafoniden aldığım ciciler,ben de gidip kendim dokuna dokuna almak istiyorum ama şimdilik evden çıkamayınca hevesim azıcık körelsin dedim.Birkaç şey daha aldım ama kampanya geçtiğinden fotoları bulamadım.Bir de mavi şapkalı tulumun krem rengini aldım ama o rengin fotosuna bulamadım.Kargoya verilmiş bile cicilerimiz

canım benim hepside ayrı ayrı çok güzeller bend bunların hepsine bakmıştım markofoniden ama almaya cesaret edemedim açıkcası klitesi nasıldır ürünler nasıldır bilemedim ama gerçekten de almayı düşündüğüm ürünleri almışsın inş hepside güzeldir ve oğluş güle güle kullanır eskitir

geçen yıl temmuzda doğumum oldu bebeğim 7,5 aylık daha öncede yazdım bebeğe ihtiyacınız oldukça alışveriş yapın diye.benim işime yarayan kullandıklarım biraz karışık olucak ama yenidoğan bebek için olanı yazacağım.bebek büyüdükçe magzadan avmden alışveriş yaparsınız
kullandıklarım
bebek bezi 2 numara ile başlayın derin ben 1 numarayı 1 hafta kullandım eger bebek 2.5-3.5 kg arası ise 1 numara 1 paket yeter
gögüs pedi bolca kullandım
1 tane emzirmek için gecelik 1 tane önden açılır alt üst pijama
normal kilot kullandım
hasta bezi 1 paket
hatta 1 paket orkid
aynı gün normal doğum yapınca çıkıyorsun sezeryanse 1 gün kalıyorsun
ben emzirme ucu kullandım 1 hafta bile degil 3 gün alınmasada olur
elektrikli süt pompası çok işime yaradı özellikle bebeğim sarılıktı çok faydalı oldu.
hastane çıkışı değilde alt üst takımlar 3-6 ay arası çok işimi gördü
çıtçıtlı atletde öyle yazın sıcakta tek çıtçıtlı atletle evde dolaştı uyudu kalın giyerse isilik oluyor
bebek arabası
emzirme sütyeni ve emzirme atleti
park yatak
ana kucagı ya da salıncak
anne için çorap ve yelek
1 tane bebek emzirme minderi evde kendimiz diktik
emzirme önlüğü kendimiz diktik halada kullanyorum
bebek atleti
bebek çorabı
2 tane bebek nevresim takımı
yastık kusmasıyla boğulmasın diye
biberon ben nuk kullandım 1 numara
emzik yeni doğduğunda kullanılmıyor bebek kendi seçiyor biberonuda öyle emziği 3-4 aylıkken kullanabiliyor tam
yıkama kuveti
bebek köpüklü file
bebek kovası ve sürahisi
şampuan ve sabun semabed
pişik kremi bepantholplus+ sebamedde var ama var olan pişiği önlemiyor boşuna alınmış
vücut yağı dalin
bebek bezi ilk çok sık kaka yaptığı için can bebe almıştım
40 dan sonra kaka sayısı 1 e düşüyor hatta yalancı kabızlık oluyor bu geçicidir
40dan sonra molfixe geçtim
ince bebek battaniyesi 2 tane penye
1 paket ağız mendiili
bebek havlusu yumuşak
bebek süngeri banyo için çabuk köpürüyor acıtmıyor
bir tane dijital ateş ölçer bende arzum var çok memnunum
bebek çantası.ben çantacıdan eşim günlük çanta aldı biraz geniş onu kullanıyorum hemde bebek çantası gibi değil.az eşya götürüncede kendi küçük çantamı
alt açma örtüsü evde kendinizde dikilebilir alınada bilir benim 1 tane hazır 1 tanede diktiğimiz var hafif o.diktiğimizi çantamda taşıyorum
bebek için hafif penye yelekler rüzgarda sabah iyi oluyor yada akşam dışarı çıkılıyorsa
bebek tırnak makası
bebek için fazla bişey almayın büyüdükçe dışarı çıkıp alırsınız her ay doğuma kadar altın biriktirin ya da para.bebeğin ayına göre ihtiyacını alırsınız.ben biriktirdim keske daha çok biriktirseydim o parayla doğumda hastane gelen misafirler ve bebek bezi ihtiyaçlarımı biraz karşıladım.
alıpda kullanamadıklarım
sebamed pişik kremi
gögüs ucu ve gögüs kalkanı
yorgan bebek yorganda ancak 7- 8 ayda kullanabiliyor o bile erken
kanguru
port bebe bebek taşıma çantası
tulumlar
alt üst tulumlarda öyle
bebek şapkası
bebek mama önlüğü
yenidoğan çorapları küçük oldu
emzik
mama sandalyesi 6.ayda alınmalı daha önce gerek olmuyor deneyerek alın belki bebek sevmeyebilir
yürüteç 6.aydan sonra
park yatağın alt kademesine kendimiz yün yatak diktik altınada yükseltmek için yorgan koydum
bebek arabası baston puset
gögüs kremi yerine zeytinyağı ve anne sütü sürmek gögsü biraz açık burakmak
emzik gerekmedi
bebek büyüdükçe yeni ihtiyaçlar olucak büyüdükçe farkına varacaksınız.
ben 4.5 aylıkken mama vermeye başladım anne sütüünün yanında.5.ayda çeşitli ek gıdalar
bütün bunlar için bol para lazım bu da biriktirmekten geçer

Ürünler bugün elime ulaşacak inş cnm gelince kalitelerini de yorumlarım.Ben yüzde yüz pamuk olsun diye dikkat ettim açıkçası organik kıyafete çok inanmıyorum.Yapıları yumuşak mı artık gelince göreceğiz

Son düzenleme:

Ürünlerimiz geldi,elledim,inceledim mıncıkladım yorumlarımı yazabilirim.
Üstünde kuş olan sevnur zıbın takımı çok güzel ve kaliteli duruyor çok beğendim.
Mavi kuşlu tulumun ben kremini almıştım çok beğendim aynı şekilde.
Ceket,kravat giymiş gibi duran tuluma da bayıldım.
Bebissimo sarı 10 lu hastane çıkışı çok uyduruk.20 lira zaten ne umuyorsun derseniz doğru tabi.Dandik ama yumuşak bir penyesi var.Battaniyesi ufak ve çok ince,uyduruk birşey.Hele zıbın ve ağız bezi diye koydukları iki beyaz parça çok çok basit ve kullanılmaz.Ürünü hiç mi kullanmazsın derseniz evde giydiririm altını ve bodysini.Bir de bu takım tahminen 2 buçuk,belki 3 kiloluk bebeğe olur.Sevnur kuşlu takım ise 3 kilo bebeğe büyük gelir.

Son düzenleme:

Baştan üçüncü ezgish kadife kedili tulum güzel.
Baştan beşinci altı üstlü gri-beyaz takımın içi pufidik havlu dışı kadife.Hava soğukken kullanışlı olur.
Genel olarak burda foto yok ama başka şeyler de almıştım baby center ürünlerinin çok kaliteli olduğunu düşündüm.sevnur da güzel.bunları markafoniden falan görürsem beğendiklerimi içim rahat alırım.

Son düzenleme:

Cnm cok guzel anlatmissin bende bisuru sey almistim ve kullanamadm hepsi biraz fazla oluyor maddi acidan almasi lazim oldukca alindiginda butceyi pek sarsmiyor cocuk buyutmek kolay degil allah yardimcimiZ olsun hepimizn valla ben kizima abisinden kalan sari turuncu beyaz kirmizi renkli kiyafetleride kullanicam kiyamam cunku dunya para verilip alindi..benimde kalan kiyafetlere bakip ihtiyac listesi cikarmam lazim

Merhaba herkese, bende burda yeniyim 5 aylık hamileyim, 2 haftadır bebek odası-bebek arabası bakmaktan kafam okadar karıştıki herkes başka bişe tavsiye ediyor, e malum güzel şeyler kaliteli şeylerde pahalı bende makul bütçemize uygun olan şeyleri seçmek zorundayım bebek odasında en fazla 1.500 tl, bebek arabasınada en fazla 700 tl olucak şekilde

Sizlere tekrardan soruyorum bebek odası ve bebek arabası markası belirledinizmi önereceğiniz markalar varmı ?
Bebek odasında büyüyen beşik istiyorum ama memnun olanda var olmayanda, bebek arabasındada travel sistem istiyorum

Bebek odasında 3 marka belirledim şimdilik ;

Belis Mobilya - Doğa modeli https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...YsGrS_Tqs_7jHf
Hugglo Mobilya - Deren modeli
İlknur Mobilya - Elit modeli http://www.bebebesik.com/urunler/1390056346.jpg

Bebek arabasındada Kraft Cross yada Nova modeli aklımda sizce ?????

Ve evet bunlarda Mina'mın cicişleri ama şimdilikkkk

Eki Görüntüle 1005852 Eki Görüntüle 1005853 Eki Görüntüle 1005854 Eki Görüntüle 1005855 Eki Görüntüle 1005856 Eki Görüntüle 1005857 Eki Görüntüle 1005858 Eki Görüntüle 1005859 Eki Görüntüle 1005860 Eki Görüntüle 1005861 Eki Görüntüle 1005862 Eki Görüntüle 1005863 Eki Görüntüle 1005864 Eki Görüntüle 1005865 Eki Görüntüle 1005866 Eki Görüntüle 1005867 Eki Görüntüle 1005868 Eki Görüntüle 1005869 Eki Görüntüle 1005870 Eki Görüntüle 1005871 Eki Görüntüle 1005873 Eki Görüntüle 1005874 Eki Görüntüle 1005875 Eki Görüntüle 1005876 Eki Görüntüle 1005877 Eki Görüntüle 1005878 Eki Görüntüle 1005879 Eki Görüntüle 1005880 Eki Görüntüle 1005881 Eki Görüntüle 1005882

Ben riskli bir gebelik geçirdiğim için almayacaktım.Birşey olur falan diye.Ama Allah korusun insanlar son aya geliyor da talihsiz olaylar yaşıyor.Heves etmişsen almak lazım diye düşünmeye başladım.Herşeyin kötüsünü düşün düşün olmuyor.İnsan bazen de biraz heveslenmek istiyor.Bence hastane çıkış seti bakabilirsin,çok tatlı oluyorlar.

Son düzenleme:

Canım çok güzeller güzrl sağlıklı günlerde eskitsin inşallah :) bebek odası almadım ben,yiğenimin beş
K yatağını kullancam,çilek mobilyadan...bebek arabası da casual cadillac travel system aldım,benim hoşuma gitti, 600 liraya almıştım toker bebeden...internetten aratırsan bulabilirsin..

Canım bana onlar hediye geldi.Bende henüz alışverişe başlamadım.İnternetten almışlar sadece onu biliyorum.Fiyatını öğrenmem ayıp olur diye söylemediler.Ama istersen tekrar sorabilirim.Ve bence hafif hafif başlamalıyız artık çünkü bir anda hem maddi açıdan zorlanırız hemde keyifli keyifli yapmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…