2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

merhaba, bebişiniz cicilerini iyi günlerde kullansın inşaallah çok güzeller.
Bebek arabası olarak kraft nova yı gidip görmüştüm, bende çok beğenim sadece tek taraflı kullanılıyor çift yönlü kullanılmıyor diye istememiştim. eğer novayı almayı düşünürseniz ve beylikdüzü- avcılar civarında yakınsanız benim baktığım mağazada 692 TL idi, diğer baktığım yerlere 849 TL.
açıkcası benimde bebek arabasına çok para verecek imkanım yoktu bende e-bebek in %28 indirim günlerinden joie marka travel sistem araba ve pusetini aldım. Normal fiyatı 600 TL iken indirimli fiyatı 430 TL'ye aldım. güzel gibi duruyor, inşaallah memnun kalırım.

Bebek odası konusunda da çok kararsızdım, bir kaç mağazaya baktım fiyatlar 3500 TL den başlıyor, oğlumun odası da olsun istiyordum ama o kadar da para veremezim zaten kredi ödüyoruz. İKEA nın bebek odası mobilyalarına baktım hoşuma gitti 31 Martta kadar %10 indirimde var sanırım oradan alacağım.

Ben stokke mini crib beşik alacağım sadece.Jokerde büyütme parçalarıyla 1500 liraya satılıyor.Ama 4 yaşına kadar kullanılabiliyor,küçükken odadan odaya çok rahat geçiyor.Bebek odası yapmayacağım,tek kişilik oda takımım var tatlı bir yeşil renginde,beşiği bir süre sonra yanımdan o odaya taşıyacağım.Desenli halı,perde,avizeyle odayı süsleyeceğim.

amin iyi günlerde kullanır inşallah

bebek arabasında bende de nedense çift yön takıntısı oldu daha kullanışlı geliyo hem cross hem novaya baktım 2side kendince güzel ama cross çift yönlü sanırım tercihim bu olucak ve eğer bebek arabası alıcaksanız arkadaşlar kraft falan unkapanı haşimişçan a bakın, cross 650 tl, nova 600 tl idi normal fiyatları heryerde 750 900 arası

bebek odasındada verdiğim 3 markayı asıl yerleri yada internetten diğilde gene ESKİDJİ gibi spot yerlere baktım, bir büyüyen beşik bide dolap olmak üzere 2 parça ürünü 1300 1400 tl ye alınabiliniyor bende oradan alacağım takım fiyatlarıda 1500 1600 tl oluyor, ben sallanan beşik istediğim için İkea'nın beşikleri bana uygun diğil yoksa en hesaplı yer İkea

teşekkür ederim aritmetikorta inşallah cici cici giyinir

sanırım ben kraft cross alıcağım unkapanı haşimişçanda 600 tl, casuel cadillac ada biyerde bakmıştım ama ikisini kalite olarak karşılaştırdığımda kraft derim

Bizde bunları aldık oğluşumuza burda pek seçenek yok ankaraya gidince birsürü şey alcam. Beşiği de ordan almayı düşünüyorum.

buarada arkadaşlar bebek arabasında hangi markayı düşünüyorsunuz? kraft cozy baktım,birde pierre carden vardı beğendiğim ama hala karar vermedim e bebek de joıe dıye bır marka vardı onuda çalışan tavsiye etti,kullanan varmı?önerileriniz neler? parçalara ayrılsın, bagajda yer tutmasın, güneşliği büyük olsun, çift yönlü kullanılsın istiyorum :) bende ne çok şey istiyorum çok çeşit var karar vermek zor

ben kraft cozy diğilde kraft cross a bakmıştım beğenmiştim, kraftın bu cozy-nova-aura-elit-cross modellerine bakınca hepsi birbirini az çok andırıyo birbirinin karışımı bende sanırım travel sistem olan cross alıcam, dediğin gibi çift yönlü,güneşliği tam kapanıyo büyükdü sanırım,parçaları çıkıyo,alt sepeti büyükdü,kapanıp açılmasıda çok kolaydı fiyatıda unkapanı haşimişçan da 650 tl tabi pazarlıkla

Kimse hicbisey almiyormu eklenmiyor hiccc???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de 5,5 aylık hamileyim, ikiz riskli olduğu için evden çıkamıyorum, eşime hastaneye gitmişken mağazalara bakalım diyorum Yoookkkkk, offf çok hevesleniyorum, ailelerde ne ikiz olduğunu ne de cinsiyetini bilmiyor, bakalım ne yapıcaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca ikiz olduğu için yatak konusunda kararsızım, park yatak ve büyüyen yatak arasında gidip geliyorum, fikir verir misiniz kızlarrrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm yeni urun yaziyor ama bu modelin aynisi rengi farkli sadece belkide ozelligide farklo seyler vardir icinde ama nebileyim goruntu olarak ayni 3sene once ogluma almistim 2sene kullandik oda yaptik ogluma 1senedir odasinda uyuyor simdi kizima kullancam oyun parkini cokta memnun kaldim gayet saglam cikti kraft oyun parkimz

hımm bunu e bebek dekı satış elemanıda söylemişti ama yenı urun yazdığı için pek ihtimal vermemiştim neyse artık aldık allatan sağlammış siz memnun kalmışsınız inşallah bızde 2.ye 3.ye kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…