2014 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler..

Ben cok memnun kaldim valla hatta yazin balkona cikarip hortumla sabunlu bezle yikiyodum cunku krem ustleri el tutma yerleri ve asagisi kahverengi napim biras titizlik problemim var :) mis gibi oluyodu 20dk kuruyodu :):) cok kullanisli bence..bide e bebekteki satis temsilcisidemi yeni urun dedi

Evet kizlar bunlarda benim oglusumunn giysi almiyorum ben annem ablam saolsunlar yiginla aldilar ve hala aliyorlarr. Orfuleri ben ordum bi kismi bu. Begenecekmisiniz bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396101193869.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
Oglusumun cicileriiii

Eklentiler

• $1396101234142.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $1396101255504.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $1396101276572.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $1396101303585.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $1396101326992.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $1396101345186.webp
    22 KB · Görüntüleme: 79

Oglusumun cicileriiii

Güle güle kullanın cnm onun kardan adamlarını yeriiimm

Kızlar aldığınız cicileri nasıl yıkamayı düşünüyorsunuz? Bir arkadaşım dalinin sıvı deterjanını tavsiye etti :)

Kızlar aldığınız cicileri nasıl yıkamayı düşünüyorsunuz? Bir arkadaşım dalinin sıvı deterjanını tavsiye etti :)

Bende dalin almayi düşünüyordum ama sonra annem vazgecirdi.. bu kadar sakinmamali diye zaten camasir konusunda cok pimpirikliyim dahada abartmayayim bari

Son düzenleme:
bu arada ben de 23 temmuzda doğum yapıcam aksilik olmazsa daha hiçbişey almadım. geç mi kalıyorum acaba ??

Teşekkür ederim. Aslında gec kalmiyorsunuz ama genede daha fazla beklemeyin baslayin derim. Haziran annelerinden dogum yapanları duyunca daha bi panikledim ben.

süpermiş o zaman :) e bebek deki eleman eski model demişti inanmamıştım, nette yeni yazıyor ve salih bebe den aldım, kumaş ve bikaç özellik mp3-titreşim,müzik vb gibi yeni özelliklerden bahsettti,yenilendiği için demekki tekrar satışta. neyseki kaliteliymiş yoksa çok üzülürdüm. ben bunun üstüne sepet gibi görünmesi için yatak örtüsü süslemesi tarzında birşey yaptırmak istiyorum yapan oldumu acaba, burda birisinde rastladım ama ne diyip nası yaptırdılar bilen varrmı?

Ben yapmadim ama belki yapan arkadaslar vardir..kucuk besiklerden istiyorm oglumdakini eltimde kullanmisti cok eskidi gecengun yeni magaza acilmis 99liraydi cok kaliteli drgil ama bana yeter oturdugum odada kullancam yatakodasina oyun parkini kurcam malum abisi ezmesin yeri belli olsun kizimin

çokk güeller canım rabbim sağlıkla kullanabilmesini nasip etsin ben daha hiçbişi almadım erken diye 7. ayı bi doldursak

Tşk ederim canım hevesliyiz iste :)

Bebişler hassas olduğu için dikkat ediyorum, bir-iki yaşına gelince kalmıyor bu titizlik zaten :)

Aslında alınması gerekenleri hep inceleyip araştırıyorum bakalım kafamda netleştirdim gibi bir kısmını o yüzden zorlanacağımı düşünmüyorum.(biberon, kıyafet türleri, vb.)
beni en çok zorlayan bebek arabası karar vermek çok zor. bi tek o konuda netleştiremedim kararımı.
Beşiği park yatak alıcam. büyük ihtimal kraft Calipso diye düşünüyorum.
dolap ve şifonyerini de mobilyacıya yaptırıcak gibiyim. gelecek ay siparişini vericem inş.

daha ne kaldı ki?

Kızlar meraba, yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım. Çift yönlü olması sizce çok önemli mi? Çevremde önemli değil diyorlar bebek büyütenler ama forumu da okuyunca hep bu özellikten bahsedilmiş. Genelde hep değiştirilip baston tipi alınıyor. Ben de direk maclarenin modellerin baktım. Ama bu çift yön meselesi çok kafamı karıştırıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…