hımm bunu e bebek dekı satış elemanıda söylemişti ama yenı urun yazdığı için pek ihtimal vermemiştim neyse artık aldık allatan sağlammış siz memnun kalmışsınız inşallah bızde 2.ye 3.ye kullanırız
Evet kizlar bunlarda benim oglusumunn giysi almiyorum ben annem ablam saolsunlar yiginla aldilar ve hala aliyorlarr. Orfuleri ben ordum bi kismi bu. Begenecekmisiniz bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglusumun cicileriiii
Kızlar aldığınız cicileri nasıl yıkamayı düşünüyorsunuz? Bir arkadaşım dalinin sıvı deterjanını tavsiye etti :)
Oglusumun cicileriiii
Ben cok memnun kaldim valla hatta yazin balkona cikarip hortumla sabunlu bezle yikiyodum cunku krem ustleri el tutma yerleri ve asagisi kahverengi napim biras titizlik problemim var :) mis gibi oluyodu 20dk kuruyodu :):) cok kullanisli bence..bide e bebekteki satis temsilcisidemi yeni urun dedi
süpermiş o zaman :) e bebek deki eleman eski model demişti inanmamıştım, nette yeni yazıyor ve salih bebe den aldım, kumaş ve bikaç özellik mp3-titreşim,müzik vb gibi yeni özelliklerden bahsettti,yenilendiği için demekki tekrar satışta. neyseki kaliteliymiş yoksa çok üzülürdüm. ben bunun üstüne sepet gibi görünmesi için yatak örtüsü süslemesi tarzında birşey yaptırmak istiyorum yapan oldumu acaba, burda birisinde rastladım ama ne diyip nası yaptırdılar bilen varrmı?
çokk güeller canım rabbim sağlıkla kullanabilmesini nasip etsin ben daha hiçbişi almadım erken diye 7. ayı bi doldursakOglusumun cicileriiii
çokk güeller canım rabbim sağlıkla kullanabilmesini nasip etsin ben daha hiçbişi almadım erken diye 7. ayı bi doldursak
Bende dalin almayi düşünüyordum ama sonra annem vazgecirdi.. bu kadar sakinmamali diye zaten camasir konusunda cok pimpirikliyim dahada abartmayayim bari
slm canim o park yatak suslemesini bende gordum kk da beyaz satenden mavi tulle suslemisler onu mu diosun acaba
Teşekkür ederim. Aslında gec kalmiyorsunuz ama genede daha fazla beklemeyin baslayin derim. Haziran annelerinden dogum yapanları duyunca daha bi panikledim ben.
ben daha hiçbişi almadımmmm((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?