2014 temmuz bebeklerinin kilo ve boylari

Yok canım yaa,kilosu biraz az aksine.Netten araştırdıkça insanın morali bozuluyo.İnsan çok merak ediyo kaç kilo doğcak,kime benziycek diye dimi :)

Yok canım yaa,kilosu biraz az aksine.Netten araştırdıkça insanın morali bozuluyo.İnsan çok merak ediyo kaç kilo doğcak,kime benziycek diye dimi :)

Her sitede farkli ama canim ya kimisi cok az soylemis kimisi cok fazla paylasan arkadaslarikiyle asagi yukari ayni sanki ama

Ben 26 haftalık gittiğimde 790gr dedi dr ben çok zayıf dediğimde hayır normal demişti ama ultrason kağıdında 850gr yazıyodu boyuda 35cm idi bidahaki kontrolumüz 7 mayısta bakalım nekadar oldu muz yiyorum bendeamasüt içemiyorum hiç

bende 31+5 1600gr 40 cm oğluşum 15 günde 400 gr almış.maşallah.dr um gayet güzel dedi.artık kontroller15 günde bir oluyor.15 gün sonra yine görücem oğlumu inşallah.

29+5 günlüğüz bugün kontrolden geldik boyunu sormayı unuttum gerçi ama kilosu 1500gr olmuş kızımın gayet güzel dedi dr abimiz

30 haftalık kızım 1500 gr boyuda 39 cm. Şükürler olsun normal seyrinde ilerliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

29+3 benim oğluşum da 1400 gr olmuş. çok şükür gelişimi iyi dedi doktor. geçen ay kilosu azdı. çok dikkat ettim geçen ay.ceviz, yogurt, et ya da kıyma, yumurta,muz hergun mutlaka yedim. gerçekten işe yaradı. tavsiye ederim.

Bugun doktora gittik 28+6 gunluk bebegim 1400 grm 41 cm uzin olacak bu bebegin cok ii bakmissin boyle devam et dedi kilosu az gibi ama

Ben bugün asıl doktoruma gittim tekrar. 4 boyutlu cihazı. 30+2 de 1890 gr olmuş. bir haftada oldukça kilo aldı. biraz ilerde dedi doktor:) tosuncuk geliyor sanırım:)

29+1 de kilosu sadece 1185 gr,boyu 40 cm.. doktor normal dedi ama sanki ortalamanın da altında :) babası da böyle küçükmüş annesinin karnında, demekki bizimki de minnak doğacak

Ben 29 diye hesaplıyodum ama hep değişiyor dün gittiğim doktor 28 haftalık olduğunu söyledi kilosu da 1133 gr mış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün gittim bende 31+5 te 1890 gr 42 cm cıktı oğlum biraz boyu kısa gibi

32+2 2.500 kg olmuş doktor 2 hafta önde diyor böyle giderse sezeryan olabilir dedi.oğlum 3.550 kg normal olmuştu.kızım
4kg yada geçebilir dedi ve sezeryan olabilirmiş

33+3 haftalik olduk bebis 2.166 gr boyu 43.5 cm mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…