32+2 2.500 kg olmuş doktor 2 hafta önde diyor böyle giderse sezeryan olabilir dedi.oğlum 3.550 kg normal olmuştu.kızım
4kg yada geçebilir dedi ve sezeryan olabilirmiş
Ben de yarın kontrole gideceğim.Erken doğum riskim var,inşallah kilosu iyidir
massallah bebegine valla allah nazarlardan kirusun
7. doğumum olacağı için ve biri hariç hepsi erken olduğu için risk vardı.Ama bugün dr.herşeyin yolunda olduğunu söyledi.1600 grmış kızımİnşaallah bebeğin vaktinde ve sağlıklı doğar canım. Risk sebebin nedir peki
Gunaydin ... birsey soracaktim ben her kontrolde siz ultrasonami giriyorsunuz ? Bu kilolari nasil ogreniyorsunuz? 34 haftadir kilosunu ogrenemedim ben 😕
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım kontrol zaten adı üstünde bebeğin kontrolü. Boyu ve kilosu gerekirse tahlil...sen hiç baktırmadın mi
Ben hollandadayim oyle sikcada ultrasona giremiyorum orasi nasil bilmiyorumda tahmini kilo soyluyo oda ben sorarsam boy filan yok 3 hafta sonra 36 haftalik durusuna bakmak icin gircem ultrasona
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz sık sık baktırdığımız hâlde meraktan çatliyosak sen nasıl dayaniyosun Allah bilir
Hollandada oyle sanirim benim eltimde hollonda da eltimle ayni hamile kaldik het gittinde ogtenemiyomus bakmiyolar sanirim oda almanyada ogreniyo sanirim orata gidiyo ama ben her gittimde soyluyo en son 29 haftalikken gitmistim 32 haftamda yine gitcem merak ediyirum ne kadar ilmus tosunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?