2014 temmuz bebeklerinin kilo ve boylari

32+4 ve kızım 2179 gr boyu öğrenemedik bu hafta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun 31+4 kontroldeydik kızımla :)
kilosu 2186 gr. boyu 45cm

Dün kontroldeydik ve 32+4 kızımın boyu 49 cm kiloda 2200 gr dı, dr 36 haftalık gibi dedi boyu uzun olduğu için bende bir korktum açıkçası erken doğummu olur diye acaba ???

Gunaydin ... birsey soracaktim ben her kontrolde siz ultrasonami giriyorsunuz ? Bu kilolari nasil ogreniyorsunuz? 34 haftadir kilosunu ogrenemedim ben 😕

Gunaydin ... birsey soracaktim ben her kontrolde siz ultrasonami giriyorsunuz ? Bu kilolari nasil ogreniyorsunuz? 34 haftadir kilosunu ogrenemedim ben 😕

Evet canım kontrol zaten adı üstünde bebeğin kontrolü. Boyu ve kilosu gerekirse tahlil...sen hiç baktırmadın mi

Evet canım kontrol zaten adı üstünde bebeğin kontrolü. Boyu ve kilosu gerekirse tahlil...sen hiç baktırmadın mi

Ben hollandadayim oyle sikcada ultrasona giremiyorum orasi nasil bilmiyorumda tahmini kilo soyluyo oda ben sorarsam boy filan yok 3 hafta sonra 36 haftalik durusuna bakmak icin gircem ultrasona

Hollandada oyle sanirim benim eltimde hollonda da eltimle ayni hamile kaldik het gittinde ogtenemiyomus bakmiyolar sanirim oda almanyada ogreniyo sanirim orata gidiyo ama ben her gittimde soyluyo en son 29 haftalikken gitmistim 32 haftamda yine gitcem merak ediyirum ne kadar ilmus tosunum

Biz sık sık baktırdığımız hâlde meraktan çatliyosak sen nasıl dayaniyosun Allah bilir

Biz sık sık baktırdığımız hâlde meraktan çatliyosak sen nasıl dayaniyosun Allah bilir

Hemde nasil 4 kere gordum ... ultrasona girecegim gunude iple cekiyorum ☺saglik olsun hayirli dogumlarla saglikli kucagimiza alalim insallah

Eski usul ebeler bakio bana 😊 sade kalp atisini dinliyorum eliyle buyumusmu diye gobegimden bakio hastaneye gitmiyorum nasil bir yontemle soyluyolar bilmiyworum tam 32 haftalik buyumus falan filan diye yorum yapiolar haziranin 10unda randevum var basi asagida nasil duruyo diye bakicaklar allah kurtarsin saglikla 😊

Bende 33+3 haftamdayim 32. Haftada gittim kontrole bebegim 1950 boyuda 43 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…