2014 temmuz bebeklerinin kilo ve boylari

35+3 de bizde 3.150 50 cm cikti kizim... merak icerisindeyim nasil olcak diye... birde drlar surekli 1 yada 1.5 hafta ilerde diyorlar ne demek oluyor bu acaba beklenen dogum tarihinden kesin oncemi olur bu durumda acaba ???

birde kizlar kac kilodan sonra sezaryana yonlendiriyor doktorlar acaba bilgisi olan varmi ?

36+0 da 3100gr olms kizim sanirm dogana kadar 3500olur gayette iyi 3000bile dogsa yeter ben buyuturm onu :) son 11gun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de hep önden gidiyordu gelişimi,, hatta dr erken gelebilir demişti. bdt 18 temmuz. hala tık yok dr. canı ne zaman isterse o zaman gelecek diyor. Kesin erken olur diye düşünme bence. Mecbur bekliicez

4 kiloya kadar normal doğurursun demiştidr.um bana

Bebegin olcumlerde hafta olarak onde cikmasi sadece gelisimiyle alakali, her hafta icin belli bir olcum ortalamasi oluyor,benim bebegimin gelisimi de 1 hafta onde ama bu demek dgl ki 1 hafta erken dogar :) bidiklarin ne zaman gelecgi belli olmuyor :)
Cati muayenesi ardindan doktoruna gore dgsir ama genelde 4 kilo ve uzerine sezeryan diyorlar.. Hayrli dogumlar olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

37+1de 3150 gr
Kilosu hızla artıyordu. İri bebeği normal doğurmak riskli diye boğazımı tutmaya başladım, işe yaradı😊kilo alımı azaldı

37+1 de 3200gr 50 cm
Ilk kızımdan iri olacak sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün son kontrolümüz vardı 41+yı geçtik usg yi yanıltır mı oğlum bilmiyorum ama 55 cm ve 4125 gr çıktı. yarın sezaryen bakalım hayırlısı.

37+0 da gittigimizde kilosu 3.150 gram 51 cmdi dun 38+0 dik iki hafta geriden cikardi doktor gecen hafta 37 deyken 38 gozukuyodu ve hamileligimin badindan beri boyle bu hafta niye boyle oldu anlamadim artik onemsemiyorum saglikli olsun bebegim yanlis olctugunu dusunuyorum cunku dk run devlet has gidiyorum ve cok kalabalik old icin bence guzel ilgilenilmiyo

cnm sağlıklı olsunda haftası önemli deil benımde normalde 39+3 olması gerekırsen ultrasonda 38+3 cıktı kilosu 3.200 gr boyuda 54 cm boyu uzun ben ve eşim zaten cookk uzunuz genetık :)

cnm sağlıklı olsunda haftası önemli deil benımde normalde 39+3 olması gerekırsen ultrasonda 38+3 cıktı kilosu 3.200 gr boyuda 54 cm boyu uzun ben ve eşim zaten cookk uzunuz genetık :)

ben uzulmuyorum saglikli olsun yeter bebegim ama gecen hafta 38 haftalik gozuken bebek bu hafta nasil 36 kisaldimi kilommu verdi karnimda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…