2014 temmuz bebeklerinin kilo ve boylari

Benim kızım biraz bıdık 33 hafta 1800 gr ultrason tarihimle adet tarihimde tutmuyor bir hafta geriden geliyoruz😳

34+0 2500gr di sali gunu 35+1 oluyor bakalim be kadar olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Massallahi var seninkinin :) saglikli olsunlarda tek kilolari hic onemli degil ben 1800 kg dogmusum herkes yasamaz demis bana ama anne olucam allah izin verirse

ben de çok minicik doğmuşum :) oğlumun maşallahı var ama doktorumuz da bu yüzden kızıyor

minik kızım 36+5te 2900gr dı boyu da 48cm di.anneme sordum sen 4.5kilo 53cm doğdun diye.üstüne birde söylendi bakamıyosun çocuğa küçücük kalmış diye :)

34+6 gunluk 2600 49 cm pasam dogana kadar 3 kilo olur demi kizlar bu ay fazla kilo almamis sanki

Canım benim 34+4 te benim de 2600 du şimdi 37+1 de 3100 oldu senin ki de tonbik olacak merak etme üstelik benimki bu civarlarda doğacak doktor erken doğum bekliyor

Bana sanki ben 41 haftayi bile beklicek misim gibi geliyo dun nst ye girdim coj sukur sancimda cikmadi senin niye erken dogum oluyo ayrica 36 dan sonrasi normal artik diye bikiyorum erken olarak kabul edilmiyo saglikli ilsunlarda tek istedim o

Erken derken premature anlamında değil tabi haftasını doldurmadığı için henüz erken diyorum. 3 hafta filan var daha .gelişimi için geniş bir zaman. 1 günü bile çok önemli hepimiz için. Benim oğlan iyice yerleşmiş yerine dün muayenede açılma falan yoktu ama çok yakında başlayacak dedi doktor. Dün gece de şu nişan dediğimiz olayı yaşadım uç beş güne doğacak gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…