2014 Tüp bebek demesi negatif olanlar

Canim bende öyle oldugunu düşünüyorum gitcem isallah sırf buyüzden hamile kalamayan okadar insan varki, neden hiçbir doktor bu testiyaptirmadi bana tüp bebekte bile yapilmadi aslında çok önemli bence bisürü insan biçok tedavi görmüş yillar sonra tespit edilen kan pihtilaşmasi ve küçük aspirin tedavisi bukadar basit, tüp bebekler aşilamalar yapiliyor düşük yaşamadan gel bi bakalim diyen yok pes dogrusu saçma degilmi bukadar bilgiyle biz kadin dogumcu olcaz yakinda:))

Canim benim geçmiş olsun bundada vardr birhayir,aylarca taşiyip düşüren arkadaşlarimizi düşün üzme kendi sil baştan güçlü başla ,hatta kimyasal gebelik sonrasinda normal yolla hamile kalanlar var rahim gebelige adapte olup tekrar gebe kalmayi kolaylaştiriyomuş kendi kendine, isallah gerekkalmaz 2.tüpe kendiliginden gelir bebegin..

İlk denemeden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu testi yaptırmak istediğimi söyledim tüp bebek doktoruma. Bana 2-3 düşükten sonra bu testi yaptırdığını söyledi. Hem tutacak hem düşecek, mantığa bak yani. Hayır dedim ben beklemek istemiyorum. Yaşım geç oldu dedim. Yazsamda hastane yapmaz dedi. Olsun siz istek kağıdı yazın dedim. Genetikten randevu aldım doktora tüp bebeğin tutmadığını söyledim ve sağolsun o gün hemen kan aldılar. Ülkemizde çok kişide varmış. Ama yeni mi diyorlar , yeni değil ama eskisi gibi bağda bahçede tarlada evde hareketli kim var, hepimiz masa başı, ya da gıdalar eskisi gibi değil, tetikliyor. Aklında kalmasın, en azından ona göre yön değiştirirsin.

[QUOTcanara12;35467953]İlk denemeden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bu testi yaptırmak istediğimi söyledim tüp bebek doktoruma. Bana 2-3 düşükten sonra bu testi yaptırdığını söyledi. Hem tutacak hem düşecek, mantığa bak yani. Hayır dedim ben beklemek istemiyorum. Yaşım geç oldu dedim. Yazsamda hastane yapmaz dedi. Olsun siz istek kağıdı yazın dedim. Genetikten randevu aldım doktora tüp bebeğin tutmadığını söyledim ve sağolsun o gün hemen kan aldılar. Ülkemizde çok kişide varmış. Ama yeni mi diyorlar , yeni değil ama eskisi gibi bağda bahçede tarlada evde hareketli kim var, hepimiz masa başı, ya da gıdalar eskisi gibi değil, tetikliyor. Aklında kalmasın, en azından ona göre yön değiştirirsin.[/QUOTE. Günaydin canim malesef kadin dogumcular böyle alttan bakarlar ultrasyonla hadi derler, bana 3yil hormon testi yapilmamis ve en iyi bilinen doktorlar proflar bunu yapmayanlar hormon tahlili nedir bu sitedeki arkadaslardan ögrendim burasi çok şey katti bilgilerime artik doktorlara güvenmeden senin gibi talepetcem yapmalisin gerekli çünki diycem biz sustukça onlarda hiç umursamiyolar bizim çocugumuzun olmamasi gayet siradan geliyor onlara sil baştan başliyorum bu yüzden araştirp bütün tahlillerimi yaptircam hiç degilse içim rahatetsin..

Canim senin kafadan yazmadigini biliyorum ama onlar soylemis sen eklemişsin ama abartildi doktor nihayetinde ordaki arkadas 1.derecednyakinini savunur gibiydi iyide kötüde paylasilacak ben tekrar düsünüp arastrcam takikdim onlara isallah hepimize gerek kalmdn verr..

İnşallah canım. Hayırlısı artık. Allah ol demediyse bunda da vardır bir hayır

2 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe geçelim dr um.bende tereddütsüz başladım tedaviye.bende pcos var o yüzden zormuş hamile kalmak.1.negatif tüp bebek denemesinden sonra 3 adet dondurulmuşum kaldı.drum onuda deneyelim dedi 1i blast embriyoydu ve çok yüksekti tutma ihtimali tuttuda havalara uçmuştuk ama taki 3 gün sonra testi tekrarlayana kadar.değerlerim düşmüştü canlanmadan düşürdüm bebişimi. toparlamak çok zor geldi bu sene tedaviyi bıraktım halende düşünmüyorum.kendimi hazır hisstemiyorum çünkü.

Mrb Arkadaşlar ben inandım kendime başardım çok şükür herşey tedavi degilmiş rabbim nasipetti bu mutluluğu banada binlerce kez şükürler olsun inancınızı yitirmeyin şuan 6aylık hamileyim okadar mutluyumki rabbim isteyen herkeze tattırsın bu mutlulugu ,tüp bebek tedavisi yaptırmaya odaklamayın kendinizi böylede oluyomuş demekki ben geçen yıl nisan ayında yaptırmıştım negatifi görünce bidaha yaptırmıycam ve doktor doktor gezmiycem artık dedim hiç doktora gitmedim ogünden sonra,1ayda iki doktor kapısı çalardım halbuki hem madden hem manen kendimi yemiş bitirmişim çünki hepsinden ayrı bi teşhis aldık sözde ama tanımız nedense hep sebebpiz inferliteydi açıkçası oyalamaymış klomenler,aşılama,tüp bebek derken hamdolsun kendiliğinden geldi bebeğim burada yaptıgım tek şey ingiliz karbonatı kullanmaktı googla kemal milar yazarsanız bulursunuz kullanımı ben annemin rahatsızlığına çare ararken buldum ve kendimede uyguladım eşimde kullandı en çokta ona baglıyorum tabi önce rabbim nasipetti buraya hep yazmak istedim karbonattn sağlık içinde çook faydasını gördük ailecek bildiğiniz karbonat degil buarada eczanede satılan ingiliz karbonatı mutlaka kullanımına bakın kemal miların sayfasından bende burdan yardımcı olurm takıldıgınız noktada isterseniz bir kişi dahi bu yolla hamile kalırs çook mutlu olurum lütfen deneyin pişman olmazsınız güzel haberlerinizi bekliyorum işallahh...

Gozun aydin cnm.bu karbonati ne icin kullandin sen neye faydasi oluyor anlamadim kist icin falanmi?

Sagol canım yok ben tamamen sağlık için kullandım gebelikle alakası olmayan saglık problemleriydi aynı ayda hamile oldugumu ögrendim kist falan degildi ama kullanıp kistti yok olanlar var o sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…