2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

Rabbim sağlık ve hayırla kucağında göstetsin inşaallah bizede nasipetsin3 tebrikederim canım çok mutlu oldum :))

Tebrikederim cnm inşaallah değerlerin giderek artsın ve Rabbim sağlık ve hayırla kucağında göstersin :))

cnm süper haber bu çok etkilendim...darısı bize inşallah

Selam.

Ben 1 subat da tedaviye basladim. Yarin transferim olacak. 11 yumi dollenmisti. 32 yasindayim bu ilk denemem. Sorun esimin sperm sayisi ve hareketliliginde. Bende pko luyum.

Evet transfere son 10 saat:))) allahin izni ile bebegime kavusacagim. Ama bazi endiselerim var. 5 gun oncetoplama yapilmasina ragmen hala kasiklarim cok hassas ve agrim var. o kadar serumyedim ama karnimda da sislik var. umarim ertelenmez( cook heyecanliyim bana bu gece uyku haram.

allah hepinizin yardımcısı olsun.kucaklarınız boş kalmasın inş.
bende tüp bebek yaptırdım ve hamileyim.
tez zama nda sizde bebişlerinizi alırsınız kucağınıza inş.

çok teşekkür ederim.. Rabbim sana da nasip etsin inşallah..

hakkında hayırlısı olsun inşallah..

eşim testis ca nedeniyle tedavi gördü. tedavi öncesi sperm dondurma yaptırdık anadolu sağlık merkezinde. nisan ayı başında inşallah başlıyoruz bizde tüp bebeğe. dualarımız bir olsun Allahım kimseye çocuk hasreti yaşatmasın inşallah :)

Allah yardımcın olsun.. hakkında hayırlısını versin inşallah..

geçmiş olsun canım ... Allah gelen bir şey ne yapalım elbet bir gün bizlerinde yüzü gülecek biraz sabır ve duayla yavrularımız gelicek inşallah..

allah hepinizin yardımcısı olsun.kucaklarınız boş kalmasın inş.
bende tüp bebek yaptırdım ve hamileyim.
tez zama nda sizde bebişlerinizi alırsınız kucağınıza inş.

amiiinnn canım inşallah...bizlere umut olduğun için teşekkür ederim canım...sende bebişini bir avazda inşallah doğurur kucağına alırsın canım ....

kızlar neden artık geliyorsunuz merak ediyorum sizleri nerelere gittiniz ben olmayınca kimse girmemiş yazmamış ......:18:

MRH ARKADAŞLAR BENDE KOŞTURUYORUM DÜN KESE GÖRMEYE GİTTİK ALLAHIN İZNİYLE İKİZLERİM GELİYO RABBİM ONLARI BANA SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN TEK İSTEDİĞİM O HALA YATIP DINLENIYORUM 6 HAFTAYA GIRDIK HEP DUA EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) İLK BEN OLDUM DEVAMINIZ GELİR İŞALLAH

ben de dün gördüm keseyi.. maşallah..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. sürekli dua ediyorum Allah'ım sağlıkla kucağıma almayı nasip et, olmayanlara da ver diye..

ben de dün keseyi gördüm.. çok şükür miniciğim tutunmuş annesine..
başka sonuç alan yok mu arkadaşlar..

gözünaydın canım çok svindim... darısı bizlere inşallah... şimdilik sen ve hüzün canım bildiğim kadarıyla.....

gözünaydın canım...çok sevindim inanki.....ikiz olması seni biraz zorlar ama olsun sonucu güzel olur inşallahhh... şimdilik yaptığım tek şey zayıflamak hergün koşu bandında bir saat yüüyorum diyet yapıyorum iki gündür bakalım hayırlısı .....amiinn canım ...habersiz bırakma bizleri yaz mutlaka ..

burdan hamiş annelerin hepsine hayirli olsun.bende tüp bebek sonucu ilk bebeğimi gelişmediğinden dolayi 12 gün önce aldirdim.şimdilik iki ay ara verdiler.ben sizlerin nerde yaptirdiğinizi ve kaç yumurta transfer ettiklerini merak ediyorum benim tek koymuşlardi yazarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…