selam kızlar bende mart aynıda tüp bebek tedavisine baslayacaktım rapor icin üniversiteye g,ittim doktorum kan testi istedi adetim gecikmişti ve sonuc hamileyim. hala inanamıorum sakın umudunuzu yitirmeyin rapor icin gittim ve neyle karsılastım allahın lütfu bu kesibliklikle mucize. inşallah sizlerde tez zamanda sonuc alırsınız beklemek sabretmek cok zor ben 7 yıl bekledim bebegimi
Tebrikederim cnm inşaallah değerlerin giderek artsın ve Rabbim sağlık ve hayırla kucağında göstersin :))arkadaşlar çok şükür 8. gün değerim 50 çıktı.. doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi.. darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..
Dualarında beni unutmayan herkese çok teşekkürler.. Rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..
cnm süper haber bu çok etkilendim...darısı bize inşallahselam kızlar bende mart aynıda tüp bebek tedavisine baslayacaktım rapor icin üniversiteye g,ittim doktorum kan testi istedi adetim gecikmişti ve sonuc hamileyim. hala inanamıorum sakın umudunuzu yitirmeyin rapor icin gittim ve neyle karsılastım allahın lütfu bu kesibliklikle mucize. inşallah sizlerde tez zamanda sonuc alırsınız beklemek sabretmek cok zor ben 7 yıl bekledim bebegimi
Rabbim sağlık ve hayırla kucağında göstetsin inşaallah bizede nasipetsin3 tebrikederim canım çok mutlu oldum :))
Tebrikederim cnm inşaallah değerlerin giderek artsın ve Rabbim sağlık ve hayırla kucağında göstersin :))
Selam.
Ben 1 subat da tedaviye basladim. Yarin transferim olacak. 11 yumi dollenmisti. 32 yasindayim bu ilk denemem. Sorun esimin sperm sayisi ve hareketliliginde. Bende pko luyum.
Evet transfere son 10 saat:))) allahin izni ile bebegime kavusacagim. Ama bazi endiselerim var. 5 gun oncetoplama yapilmasina ragmen hala kasiklarim cok hassas ve agrim var. o kadar serumyedim ama karnimda da sislik var. umarim ertelenmez( cook heyecanliyim bana bu gece uyku haram.
selam canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim canım .... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın ....dualarım senle canım ....
aminn inşalahhh canım ....
huzursuz olma tatlım ... bende elimde olmayan durumlardan dolayı yapamıyorum tüp bebeği ama bunda da vardı br hayır diyorum beklemenin nedemek olduğunu ben bilirim canım bizler bizilir tabiki....hayırlısı ...
tesekkurler cnm iyiyim inss sen de iyisindir
sorma canım ya iki gün evvel gözüme kızartma yağı sıçradı refleksle gözümmü kırpmasam içine gidecekti gözümün çevresi kıprkırmızıydı iki gün sağa dönüp yatamadım inan başımda bir şey dönüyorya Allah beterinden korusun ....biraz izi var inşallah geçer..
maşallah maşallahhh ...çok sevindim canım benim inşaallahh kalp atışlarınıda duyarsın canım rica ederiz canım ...amiiiin inşallahhh
selam canım hoş geldin topiğimize Allah ın lütfu dedikleri bu olsa gerek darısı başımıza canım dualarında bizleride eksik etmezsen çok seviniriz tatlım... rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder inşallah....dualarım seninle canım...bizle paylaştığın için çok teşekkür ederz canım ...
inşallah darısı kese ve kalp atışına.. heyecanlı bekleyiş başladı artık..
darısı tüm isteyenlere inşallah..
hakkında hayırlısı olsun inşallah..
eşim testis ca nedeniyle tedavi gördü. tedavi öncesi sperm dondurma yaptırdık anadolu sağlık merkezinde. nisan ayı başında inşallah başlıyoruz bizde tüp bebeğe. dualarımız bir olsun Allahım kimseye çocuk hasreti yaşatmasın inşallah :)
Allah yardımcın olsun.. hakkında hayırlısını versin inşallah..
eşim testis ca nedeniyle tedavi gördü. tedavi öncesi sperm dondurma yaptırdık anadolu sağlık merkezinde. nisan ayı başında inşallah başlıyoruz bizde tüp bebeğe. dualarımız bir olsun Allahım kimseye çocuk hasreti yaşatmasın inşallah :)
allah hepinizin yardımcısı olsun.kucaklarınız boş kalmasın inş.
bende tüp bebek yaptırdım ve hamileyim.
tez zama nda sizde bebişlerinizi alırsınız kucağınıza inş.
kızlar neden artık geliyorsunuz merak ediyorum sizleri nerelere gittiniz ben olmayınca kimse girmemiş yazmamış ......:18:
MRH ARKADAŞLAR BENDE KOŞTURUYORUM DÜN KESE GÖRMEYE GİTTİK ALLAHIN İZNİYLE İKİZLERİM GELİYORABBİM ONLARI BANA SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN TEK İSTEDİĞİM O HALA YATIP DINLENIYORUM 6 HAFTAYA GIRDIK HEP DUA EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) İLK BEN OLDUM DEVAMINIZ GELİR İŞALLAH
ben de dün keseyi gördüm.. çok şükür miniciğim tutunmuş annesine..
başka sonuç alan yok mu arkadaşlar..
MRH ARKADAŞLAR BENDE KOŞTURUYORUM DÜN KESE GÖRMEYE GİTTİK ALLAHIN İZNİYLE İKİZLERİM GELİYORABBİM ONLARI BANA SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN TEK İSTEDİĞİM O HALA YATIP DINLENIYORUM 6 HAFTAYA GIRDIK HEP DUA EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) İLK BEN OLDUM DEVAMINIZ GELİR İŞALLAH
MRH ARKADAŞLAR BENDE KOŞTURUYORUM DÜN KESE GÖRMEYE GİTTİK ALLAHIN İZNİYLE İKİZLERİM GELİYORABBİM ONLARI BANA SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN TEK İSTEDİĞİM O HALA YATIP DINLENIYORUM 6 HAFTAYA GIRDIK HEP DUA EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) İLK BEN OLDUM DEVAMINIZ GELİR İŞALLAH [QUO/hayırlı olsun bebeklerin canım allah kucağına almayı da nasip etsin isteyen herkese banada tattırsın annelik duygusunu dua edin bizlere ne olur bende aranıza yeni katıldım bende 3 denemem kısmet olursa başlıycam adetimi bekliyorum sizin sorununuz neydi kaçıncı denemeniz ve transferden sonra neler yaptınız nelere dikkat ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?