- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
MRH ARKADAŞLAR BENDE KOŞTURUYORUM DÜN KESE GÖRMEYE GİTTİK ALLAHIN İZNİYLE İKİZLERİM GELİYORABBİM ONLARI BANA SAĞLIKLI SIHHATLİ BAĞIŞLASIN TEK İSTEDİĞİM O HALA YATIP DINLENIYORUM 6 HAFTAYA GIRDIK HEP DUA EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) İLK BEN OLDUM DEVAMINIZ GELİR İŞALLAH
merhaba canım daha yeni evlisin !! bende de pcos var canım ... benim eşiminde spermleri yavaş hareketli kalitesi düşük bize o yüzden tüp bebek dediler evveli gün akşam tvde yeni tüp bebek yönteminden bahsettiler IVM yöntemi dediler... ilaçsız tüp bebek yöntemi yani biraz araştır canım olduğun yerde yapan doktor varsa yaptır bence maddi manevii daha iyi ve uygun bir yöntemmiş özellikle pcoslularda tutma ihtimali normal tüp bebekten daha yüksekmiş prof.dr öyle dedi canım.......
Kızlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın geçen Perşembe gunün evimizin onunda arabamız yandı hala şoku atlatmış değilim iyi degılım inanın 30 bınlira hazar var arabada 6 yıllık emeğimiz yandı .canımız çok şıkkın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
Kızlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın geçen Perşembe gunün evimizin onunda arabamız yandı hala şoku atlatmış değilim iyi degılım inanın 30 bınlira hazar var arabada 6 yıllık emeğimiz yandı .canımız çok şıkkın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
Cnm cok gecmis olsun nasil oldu boyle sukur ailenizden birine bisey olmamis 30000 lirada az para degil tabiki allah yardi.ciniz olsun cnm tekrar gecmis olsun
canım cok geçmiş olsun ya.nasıl oldu bu ?
olsun cana geleceğine mala gelsin.ya içinde olsaydınız?
Allah korumuş bence
Cnm cok uzukdum ya simdi okuyunca yazdiklarini allah yasatmasin inss bi daha cnm verimis sadakaniz varmisÇok teşekkür ederim kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur eksik etmeyin sabah beste komşular bağırdı kapıyı vurdular birden sıçradık yataktan kapıyı açtık araba cayır cayır yanıyordu uyku sersemliğindrn ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten ben evden doldurduğum kovalarla arabayı söndürmeye çalıştım sonra hortumla filan derken yarım saat sürdü söndürmek yalın ayak üstümüz başımız sıyrıldıklar yağmurda yağıyordu arabanın üstü kapalıyı açık olsa bu kadar büyümezdı malesef olacağı varmış diyorum bir gün evvelde biz içindecekmiş araba kitlenmışti Allah'tan patlamadı
6. haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???
Cnm masallah gozun aydin bazi kisilerde olabiliyor cnm boyle agrilar yada usutmusde olabilirsin uzun surerse dr ara cnm simdi bolbol dinlen bence gecmis olsun
Amin cnm inssteşekkürler canım, sağol, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. yarın doktora gidiyorum ilk muayene için, gidiş geliş toplam 5 saat onun korkusu sardı şimdi de bişey olur mu acaba diye.
çok teşekkür ederim canım. yukarıda bi anket var " yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?" diye. yeni çıkan bi yöntem mi var yakınlarda.
Cnm cok uzukdum ya simdi okuyunca yazdiklarini allah yasatmasin inss bi daha cnm verimis sadakaniz varmis
çok teşekkür ederim canım. yukarıda bi anket var " yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?" diye. yeni çıkan bi yöntem mi var yakınlarda.
6. Haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???
Mrh arkadaşlar nasılsınız gıremıyorum çoktan allahın ıznıyle 9 haftamız bıttı ama kontroller falan derken gunler geçiyo ama şunu anladım tüp bebekte hamılelık olduktan sonrada dıkkat gerektırıyo en önemlısı ilk önce kan tahlıllerı sonra kese sonrada kalp atışları 5- 6 haftalarda dıkkat gerektıren haftalar kanamalar oluyo ve ınsan çok korkuyo işi falan bıraktım ıstırat edıyorum ev işi falan yapmıyorum sureklı tv ızleyıp uzanıyorum yavrularım için gerekırse dokuz ay yatarım otobuse mınıbuse bınmıyorum taksıyle gıdip gelıyorum her yere uzanmak ve anı eğilmelr yasak sureklı dua edıyorum pozıtıf duşunuyorum evlat için herşeye değer ...........
Riskli zamanları atlatmak uzeresın canım az kalmış maşallah rabbımın zamanında sağlıklı evladını kucağına almayı nasip eder inşallah canımmm iyi olmaya ,çalışıyorum kendimi toplamaya çalışıyorum ne yapayım canım yat canım yat yarın doğduklarında çookookkk uykusuz kalacaksın tatlım mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?