2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin benim sorum olacak transferden sonra nelere dikkat ettin benim ilk iki denemem tuttu ama hemen düşüyor şimdi üçüncüye allah nasip ederse başlıycam sizin kaçıncı denemenizdi sorununuz neydi hep yattınızmı beni bilgilendirirsen çok sevinirim bizim gibi anne olmak isteyenlerede dua et allahım bu duyguyu herkeze banada yaşatsın inşallah bu defa yüzüm güler allah kimseyi bu yolda bırakmasın çok zor

merhaba bende pcs liyim 2 tane başarısız tüp bebek denemem oldu 3.haziran temmuz gibi düşünüyoruz bu yöntem uygulanıyooor mu çok merak ettim birde pcs şans neden daha yüksek

Kızlar uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın geçen Perşembe gunün evimizin onunda arabamız yandı hala şoku atlatmış değilim iyi degılım inanın 30 bınlira hazar var arabada 6 yıllık emeğimiz yandı .canımız çok şıkkın hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

canım cok geçmiş olsun ya.nasıl oldu bu ?
olsun cana geleceğine mala gelsin.ya içinde olsaydınız?
Allah korumuş bence

Cnm cok gecmis olsun nasil oldu boyle sukur ailenizden birine bisey olmamis 30000 lirada az para degil tabiki allah yardi.ciniz olsun cnm tekrar gecmis olsun

Cnm cok gecmis olsun nasil oldu boyle sukur ailenizden birine bisey olmamis 30000 lirada az para degil tabiki allah yardi.ciniz olsun cnm tekrar gecmis olsun

canım cok geçmiş olsun ya.nasıl oldu bu ?
olsun cana geleceğine mala gelsin.ya içinde olsaydınız?
Allah korumuş bence

Çok teşekkür ederim kızlar dualarınıza ihtiyacım var ne olur eksik etmeyin sabah beste komşular bağırdı kapıyı vurdular birden sıçradık yataktan kapıyı açtık araba cayır cayır yanıyordu uyku sersemliğindrn ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten ben evden doldurduğum kovalarla arabayı söndürmeye çalıştım sonra hortumla filan derken yarım saat sürdü söndürmek yalın ayak üstümüz başımız sıyrıldıklar yağmurda yağıyordu arabanın üstü kapalıyı açık olsa bu kadar büyümezdı malesef olacağı varmış diyorum bir gün evvelde biz içindecekmiş araba kitlenmışti Allah'tan patlamadı

Cnm cok uzukdum ya simdi okuyunca yazdiklarini allah yasatmasin inss bi daha cnm verimis sadakaniz varmis

6. haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???

6. haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???

Cnm masallah gozun aydin bazi kisilerde olabiliyor cnm boyle agrilar yada usutmusde olabilirsin uzun surerse dr ara cnm simdi bolbol dinlen bence gecmis olsun

Cnm masallah gozun aydin bazi kisilerde olabiliyor cnm boyle agrilar yada usutmusde olabilirsin uzun surerse dr ara cnm simdi bolbol dinlen bence gecmis olsun

teşekkürler canım, sağol, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. yarın doktora gidiyorum ilk muayene için, gidiş geliş toplam 5 saat onun korkusu sardı şimdi de bişey olur mu acaba diye.

teşekkürler canım, sağol, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. yarın doktora gidiyorum ilk muayene için, gidiş geliş toplam 5 saat onun korkusu sardı şimdi de bişey olur mu acaba diye.
Amin cnm inss
Biseycik olmaz inss cnm stres yapma gulegule git gel inss cnm yarin guzel haberlerini okurum inss

çok teşekkür ederim canım. yukarıda bi anket var " yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?" diye. yeni çıkan bi yöntem mi var yakınlarda.

çok teşekkür ederim canım. yukarıda bi anket var " yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?" diye. yeni çıkan bi yöntem mi var yakınlarda.

Cnm mini tup bebek yonteminden bahsediyor yani cok az doz ilacla uygulanan bi tedavi son zamanlarda yapilan bi yontem cnm

Ilk bırıncı sayfaya göz at canım ben yazdım nasıl olduğunu .....

Mrh arkadaşlar nasılsınız gıremıyorum çoktan allahın ıznıyle 9 haftamız bıttı ama kontroller falan derken gunler geçiyo ama şunu anladım tüp bebekte hamılelık olduktan sonrada dıkkat gerektırıyo en önemlısı ilk önce kan tahlıllerı sonra kese sonrada kalp atışları 5- 6 haftalarda dıkkat gerektıren haftalar kanamalar oluyo ve ınsan çok korkuyo işi falan bıraktım ıstırat edıyorum ev işi falan yapmıyorum sureklı tv ızleyıp uzanıyorum yavrularım için gerekırse dokuz ay yatarım otobuse mınıbuse bınmıyorum taksıyle gıdip gelıyorum her yere uzanmak ve anı eğilmelr yasak sureklı dua edıyorum pozıtıf duşunuyorum evlat için herşeye değer ...........

Normal cnm benım allahın ıznıyle o haftalarım geçti çok dıkkat et bu haftalar dıkkat gerektıren haftalar uzanma anı eğilme dıkkat et vede dualarını allahtan eksık etme :)
6. Haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???

Riskli zamanları atlatmak uzeresın canım az kalmış maşallah rabbımın zamanında sağlıklı evladını kucağına almayı nasip eder inşallah canımmm iyi olmaya ,çalışıyorum kendimi toplamaya çalışıyorum ne yapayım canım yat canım yat yarın doğduklarında çookookkk uykusuz kalacaksın tatlım mm

evet cnm gun sayıyorum artık vede sureklı rabbıme şükür ediyorum ve dua edıyorum evlatlarımı saglıklı sıhhatlı kucagıma alayım dıye evet herkes öle dıyo yatıyorum bende bu zamanlar :) hayırlısı rabbım herkese nasip etssın bu duyguyu :)

merhabalar... tüp bebekle hamile kaldım keseyi görmeye haftaya gidecez inşallah.. umarım yolunda gider herşey.. sormak istediğiniz her konuda yardımcı olurum kızlar.. biliyorum ki insan bu konuda çok şey okuyor ve hep bir desteğe ihtiyac duyuyor.. ALLAHIM İSTEYEN HEREKESE VERİR İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…