2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
mrh arkadaşlar hayırlı cumalar bende hastanelere koşturuyorum 12 gun test 541 14 gun 821 16 gun 1946 çıktı dun artık testlerı sondu haftaya perşembe ultrasona çağırdılar bakalım hayırlısı şu cuma hurmetıne rabbım ısteyen herkese nasip etsın arkadaşlar :)

inşallah canım amiinnnn!!!!

neşecim sen nasılsın iyi misin ?????
tesekkurler cnm iyiyim inss sen de iyisindir

Amin cnm inss seninde gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin inss

hadi gozun aydincanim.insallah bu topikde bizlerde hamis kaliriz.rabim hayirlisyla kucaqina almayi nasib etsin.

arkadaşlar çok şükür 8. gün değerim 50 çıktı.. doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi.. darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..
Dualarında beni unutmayan herkese çok teşekkürler.. Rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..

CANIM COK SEVINDIM.dualarimiz seninle.darisi bekleyenlerin basina.

selam kızlar bende mart aynıda tüp bebek tedavisine baslayacaktım rapor icin üniversiteye g,ittim doktorum kan testi istedi adetim gecikmişti ve sonuc hamileyim. hala inanamıorum sakın umudunuzu yitirmeyin rapor icin gittim ve neyle karsılastım allahın lütfu bu kesibliklikle mucize. inşallah sizlerde tez zamanda sonuc alırsınız beklemek sabretmek cok zor ben 7 yıl bekledim bebegimi

tebrıkler canım ıyıkı paylasdın umut olursunuz bızlere.rabım hayrle evlatlar nasıb etsın ınsallah.canım sorun sende ya esındemıydı?

tebrıkler canım ıyıkı paylasdın umut olursunuz bızlere.rabım hayrle evlatlar nasıb etsın ınsallah.canım sorun sende ya esındemıydı?
bendeydi cnm pco hastasıyım ayrıca guatr var ve kan pıhtılasması 1 düsük yaptım cok kücükken o kadar 7 yıldır ugrasıorum 3 asılamam oldu ve tüp bebege gececekken hamile oldugumu ögrendim bir yıgfın masraf stres sıkıntı kolay işler diil ama sabrın sonu selamettt bide bi ara romanyadan bi ilac getirtip kullandım o da ii gelmş olabilir yumoşlarıma branca ursului die artık bilmşorum allah istedi oldu

selam canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim canım .... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın ....dualarım senle canım ....
aminn inşalahhh canım ....

insallah oncekınde 3 ay ertelendıgı ıcın huzursuzum ama yapacak bısey yok herseyın hayırlısı...

huzursuz olma tatlım ... bende elimde olmayan durumlardan dolayı yapamıyorum tüp bebeği ama bunda da vardı br hayır diyorum beklemenin nedemek olduğunu ben bilirim canım bizler bizilir tabiki....hayırlısı ...

kızlar iki üç gündür yanıkla uğraşıyorum...kendi derdime düştüm gelemedim yarında eşimin doğum günü telaş telaş iş güçderken zorla gelebiliyorum ...bu aralar çok yoğun geçiyor benim için ....
duphaston içtim daha regl olmadım bekliyorum olacağımdan eminim ama olmadım daha 2 güne olurum sanırım....

edine canım bende pkos luyum... ilaçsız regl olamıyrum en ağır olan pko grubundaymışım doktor öyle dedi ....kilom var ama regll sorunumun kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum senin reglin düzenlimiydi canım merak ettim ...sende sadece ultrason pkosu mu vardı yoksa fiziksel belirtilerde dahilmiydi??ay çok zoru sordum kusuruma bakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…