ismimi tıkla gel profilime
evet canım çalışmak güzl bu aralar yoğunum canım baya o yüzden giremiyorum pek fazla....
görüşmeyeli neler yapıyorsunuz kızlar???
inşallah olacak canım üzülme sakın seni en iyi anlayan bizleriz emin ol tatlım dua dua dua başka elden bir şey gelmiyor canım..
selam canım nasılsın iyi misin canım !!! az kaldı hadi bakalım hayırlısı stresten uzak olmaya çalış canım çaba göstermeye çalış canım..inşaşşallh bu sefer olacak canım....
bugün 6. günümdü. dayanamadım test yaptırdım. 13 çıktı..
gününe göre iyi gibi görünüyor ama inşallah yükselerek devam eder.. dua edin arkadaşlar..
'Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir' esmalarının faydasını çok gördüm ben.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin..
ayyyyyy hamişmisin tatlım ayyyyy inşallah hamişsindir ....dularım seninle canım inşallah bebişin seninledir ...... reglin gecikeli kaç gün oldu gebelik testi yaptırdın mı??**
nerelerdesiniz kızlar azcık sohbet edelim
canım kan testi yaptırdım. beta hcg 13 çıktı. transferimin 6 günü. 5. gün transferi tek embriyo.
daha adet günüm gelmedi. adet tarihim 15i, test tarihim de 17si.. ben dayanamadım biraz erken baktırdım.. :)
çok heyecanlandım sonucu alınca, inşallah yükselerek devam eder..
canim sen nasilsin?
etrafımda herkes anlaşmış gibi hamile arkadaşım çoğalıyor onları gördükçe onlar için seviniyoum ama benim olmuyor diyede üzülüyırum canım morellerim bu ara yerlerde
inşallah canım amiinnn ... kız hangi gün yaptırdın haberim yok hiç Allah Allah ben bunadım mı ne acabaa:18::26:
aay evet canim bende oyleyim.rabim tum hamile arkadaslarimaza saqlikli ovladlar nasib etsin.ve rabim bizlerede bu sevinci nasib etsin
rose gözün aydın darısı başımıza canım tedavin nerede oldu hangi ılacları kulandın kısaca bilgi verırmisin?
bugün baktırdım canım.. evde yapılan gebelik testlerinde çıkmıyor ama hala.. onun için baya erken..
inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir.. heyecanla bekliyorum, dua ediyorum..
rose sen hamile degilmisin ya? ben mi yanlış anladım kafam karıştı klomenle yumoş büyümedi dedin?!!!!!
yok tatlım ben hamile değilim !!!!! yanlış anladın sen nehir hamile büyük ihtimalleee.....
iyiyim canım,gün yaklaştıkça stres ve heyecan artıyor doğrusu..ara verdiğimiz bu günlerde kürlerle takviye yapmaya çalışıyorum kendime..inşallah kürler ve tedavim bu sefer işe yarar canım..iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah bu sefer hepimizle birlikte mutlu sona ulaşırız..evet canım çalışmak güzl bu aralar yoğunum canım baya o yüzden giremiyorum pek fazla....
görüşmeyeli neler yapıyorsunuz kızlar???
inşallah olacak canım üzülme sakın seni en iyi anlayan bizleriz emin ol tatlım dua dua dua başka elden bir şey gelmiyor canım..
selam canım nasılsın iyi misin canım !!! az kaldı hadi bakalım hayırlısı stresten uzak olmaya çalış canım çaba göstermeye çalış canım..inşaşşallh bu sefer olacak canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?