2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

bugün 6. günümdü. dayanamadım test yaptırdım. 13 çıktı..
gününe göre iyi gibi görünüyor ama inşallah yükselerek devam eder.. dua edin arkadaşlar..
'Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir' esmalarının faydasını çok gördüm ben.
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin..

ayyyyyy hamişmisin tatlım ayyyyy inşallah hamişsindir ....dularım seninle canım inşallah bebişin seninledir ...... reglin gecikeli kaç gün oldu gebelik testi yaptırdın mı??**

kendin alıp baktın mı yaptın mı test nehircim ay marak ettim şimdi

inşallah canım amiinnnn!!!!

neşecim sen nasılsın iyi misin ?????

ayyyyyy hamişmisin tatlım ayyyyy inşallah hamişsindir ....dularım seninle canım inşallah bebişin seninledir ...... reglin gecikeli kaç gün oldu gebelik testi yaptırdın mı??**

canım kan testi yaptırdım. beta hcg 13 çıktı. transferimin 6 günü. 5. gün transferi tek embriyo.
daha adet günüm gelmedi. adet tarihim 15i, test tarihim de 17si.. ben dayanamadım biraz erken baktırdım.. :)
çok heyecanlandım sonucu alınca, inşallah yükselerek devam eder..

inşallah canım amiinnn ... kız hangi gün yaptırdın haberim yok hiç Allah Allah ben bunadım mı ne acabaa:18::26:

canim sen nasilsin?

etrafımda herkes anlaşmış gibi hamile arkadaşım çoğalıyor onları gördükçe onlar için seviniyoum ama benim olmuyor diyede üzülüyırum canım morellerim bu ara yerlerde

etrafımda herkes anlaşmış gibi hamile arkadaşım çoğalıyor onları gördükçe onlar için seviniyoum ama benim olmuyor diyede üzülüyırum canım morellerim bu ara yerlerde

ay evet canim bende oyleyim.rabim tum hamile arkadaslarimaza saqlikli ovladlar nasib etsin.ve rabim bizlerede bu sevinci nasib etsin

rose gözün aydın darısı başımıza canım tedavin nerede oldu hangi ılacları kulandın kısaca bilgi verırmisin?

inşallah canım amiinnn ... kız hangi gün yaptırdın haberim yok hiç Allah Allah ben bunadım mı ne acabaa:18::26:

bugün baktırdım canım.. evde yapılan gebelik testlerinde çıkmıyor ama hala.. onun için baya erken..
inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir.. heyecanla bekliyorum, dua ediyorum..

ay evet canim bende oyleyim.rabim tum hamile arkadaslarimaza saqlikli ovladlar nasib etsin.ve rabim bizlerede bu sevinci nasib etsin
a
amiiinn canım inşallahhhhhhhh........ sabretmek gerçekten çok zor rabbim veriyor sabrını vermese ben ne yapardım bunda yıl bilmiyorum ..

rose gözün aydın darısı başımıza canım tedavin nerede oldu hangi ılacları kulandın kısaca bilgi verırmisin?

canım niçin gözünaydın dedin anlamadım tatlım kusuruma bakma.... tedavim antalyada oldu...klomen kullandım 2 ay ama yumoşlarım büyümedi maalesef....

bugün baktırdım canım.. evde yapılan gebelik testlerinde çıkmıyor ama hala.. onun için baya erken..
inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir.. heyecanla bekliyorum, dua ediyorum..

hımm anladım ...inşallahhh canımmm amiiinn Allah razı olsun canım duaların için çok sağol....sizlerde olmasanız ben neyaparım bilmem .....

rose sen hamile degilmisin ya? ben mi yanlış anladım kafam karıştı klomenle yumoş büyümedi dedin?!!!!!

rose özür dilerim sanırım ben yanlış anlamışım belkide sende yakın zamanda hamile kalacaksındır bu bir işarettir kim bilir!!!

bebeklerimiz bizleri cok bekletmez insallah.sabrin sonu selametdir derler.tez gel anem gelde huzurum mutluluqum artsin.

iyiyim canım,gün yaklaştıkça stres ve heyecan artıyor doğrusu..ara verdiğimiz bu günlerde kürlerle takviye yapmaya çalışıyorum kendime..inşallah kürler ve tedavim bu sefer işe yarar canım..iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah bu sefer hepimizle birlikte mutlu sona ulaşırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…