Evet cnm normal tupbebek gibi ilerliyor benden 10. gun istemislerdi cnm inss hayirlisi olsun cnm benim sakin stres yapma ve cok kafaya takmamaya calis cnm
sevvatüp
casmink
erre
nese77................
58ketum34 kızlar yaşınızı kçıncı deneme ve hangi hastanede yapacağınızı yazarsanız listeye ekleme yapacağım sizlerden haber bekliyorum?????
Evet cnm dogru hatirliyosun hamile kalmistim ama neyazikki 5,5 haftalikken bebeklerimi kaybettim cnm mart yada nisanda tekrar baslicam inss
evet ilkinde çok ümitlendim ve sonucunda çok yıkıldım kendimi zor topladım bunda artık dikkat edicem ama ananas şudur budur artık o kadar telaş yapmam benle aynı anda olan arkadas 2 günü konsere gıtmış gezmiş tozmuş nitekim tutdu 5 aylık olcak bana diyo düşünme sakın olursa olur dediyo ama nekadar olsa gergın değilim heyecanlıyım napcam bılmıyorum artık :)
Tatlim allah ruhunu uflediyse dunyaya gelecegi varsa hicbisey onune gecmiyo bende ilkinde cok telas yaptim yattim 3 gun felAn simdi nasip olursa 2.de bu gibi seyler yapmicam gezcem tozcam agir hareketlerle tabi
Canim bebislerini kaybetme nedenini soylrdi mi doktor cok gecmis olsun tatlim allah bidahakine saglikla kucagina aldirsin ins.
ilk telaş 6 gün hep yattım herşey ayagıma geldi böle o konuma girdim sonucuda ondna yıktı belkide beni sürekli ananas yedim falan neler neler artık yani olucak gözüyle baktım birşeyi unuttum allah verirse olucaktı zamn gelmediyse napsam boştu o arkadaşın transfer öncesi konuşmalarını hatırlıyorum hep şunu unutma ben çok rahatım çünkü olursa olur zaten olmazsa napsan boş neye dikkat edersen et dr gitiğimde sebep bile sölemedi yani olmayabilir falan dedi şans dedi ve insnalar 9 ay taşıyıp kucagına alamayan hastalarım var bukadar kendine napmışsın sen dedi güçlü ol allah isterse olur kendini topla ve dinlen dedi ve öyle yaptım ve tedaviye tekrar başladım
aslında bunu bizde çok iyi biliyoruz ....dünyaya gelecekse ne olursa olsun hiçbirşey önüne geçemez ...işte insanın içi el vermiyor benim yüzümden tutmaz diye elimizden gelen ne varsa yapıyoruz... Bu günlerde kafam çok ama çok dumanlı canım kocamla askımızın meyvesi olan bebişimizi öyle bir istiyo ki ....kelimelerle tarif edemem heralde .... Doğmamış bebeğimi özlüyorum bir yanım hep boşlukta boşum bomboş...benim doktorumda olmadığına çok şaşırmıştı tutmadığına.... Ben neden tutmadı diye bile sormadım açıkcası... çünkü aldığım negatifden sonra gelen adetten sonra kanamam hiç kesilmedi kanamamı durdurması için gittim hesap sormaya geldiğimi zannetmiş gibi açıklamalar yaptı doktorum. Biliyoruz hepimiz çok iyi olacağı varsa önüne hiçbirşey geçemiyor allah ı'm hepimize güç kuvvet versin
27 2 deneme smryna art izmir bu ay
Canım yan etkisi olabilir ,doktorunla mutlaka konuş .
Tatlim neden verdi doktor bu ilac boyle haller yapmaz diye biliyorum.tup bebekten sonra hepimiz kullaniyoruz sadece sislik ve kasiklarda hafif agriya neden olmustu bende
cnm yas 36 3. deneme adana baskent hast tuplerde sorun
tamam canım yazıyorum hemen .....
Cnm gecmis olsun niye verdi dr bu ilaci cnm sen suan tedavidemiydin yoksa cnm
Geçen aralık ayında ertelendi dondurulmuş transferim bu ay yine başladık tedaviye cumartesi günü gidicem eğer herşey güzel devam ederse salı günü transferim olucak :) allahtan hayırlısı allahım isteyen herkese versin 2 kez olur işallah .......
Bende tesekkur ederim cnm neden verdi doktorun ilaci hamilemisin sen
akşşam çok kötüydüm yeni yeni kendime geldim.... bakınayım dedim kızlar ne yapmış dedim....
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubacım sobee
topigin hayrlı olsun inş bacıminş gerk kalmadan hamiş olursun inş bacım
bişi sorcaktın gülüm sen tüp bebegi özeldemi düşünüyosun özelde çok pahalıymış :26:
gecmiş olsun bacım hyrdr grip mi :18:
güldürdün beni kıs oradan oraya .....
sağol tatlım benim... inşallah inşallahhh özel hastanede düşünüyorum canım ....3.500 ilaçlarla birlikte 5000tl canım konuştum
sağol tatlım yok ...progestan kullandım yan etki yaptı canım....iyiyim şuan şükürr
bacımm hep gül inşş seni bi türlü elime geciremedim peşindeydim kıı
yaa şu ilçtan bende kulnsam bişi olurmu bu arada cok gecmiş olsun hiç kullnmadım ki sana yardım cı olayım tansiyonunu çok etklemiş dikat et bacım kendine :26:bide 5000 yine cok yani bana göre ben veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?