2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
evet ilkinde çok ümitlendim ve sonucunda çok yıkıldım kendimi zor topladım bunda artık dikkat edicem ama ananas şudur budur artık o kadar telaş yapmam benle aynı anda olan arkadas 2 günü konsere gıtmış gezmiş tozmuş nitekim tutdu 5 aylık olcak bana diyo düşünme sakın olursa olur dediyo ama nekadar olsa gergın değilim heyecanlıyım napcam bılmıyorum artık :)
Evet cnm normal tupbebek gibi ilerliyor benden 10. gun istemislerdi cnm inss hayirlisi olsun cnm benim sakin stres yapma ve cok kafaya takmamaya calis cnm

Evet cnm dogru hatirliyosun hamile kalmistim ama neyazikki 5,5 haftalikken bebeklerimi kaybettim cnm mart yada nisanda tekrar baslicam inss

Canim bebislerini kaybetme nedenini soylrdi mi doktor cok gecmis olsun tatlim allah bidahakine saglikla kucagina aldirsin ins.

Tatlim allah ruhunu uflediyse dunyaya gelecegi varsa hicbisey onune gecmiyo bende ilkinde cok telas yaptim yattim 3 gun felAn simdi nasip olursa 2.de bu gibi seyler yapmicam gezcem tozcam agir hareketlerle tabi

ilk telaş 6 gün hep yattım herşey ayagıma geldi böle o konuma girdim sonucuda ondna yıktı belkide beni sürekli ananas yedim falan neler neler artık yani olucak gözüyle baktım birşeyi unuttum allah verirse olucaktı zamn gelmediyse napsam boştu o arkadaşın transfer öncesi konuşmalarını hatırlıyorum hep şunu unutma ben çok rahatım çünkü olursa olur zaten olmazsa napsan boş neye dikkat edersen et dr gitiğimde sebep bile sölemedi yani olmayabilir falan dedi şans dedi ve insnalar 9 ay taşıyıp kucagına alamayan hastalarım var bukadar kendine napmışsın sen dedi güçlü ol allah isterse olur kendini topla ve dinlen dedi ve öyle yaptım ve tedaviye tekrar başladım
Tatlim allah ruhunu uflediyse dunyaya gelecegi varsa hicbisey onune gecmiyo bende ilkinde cok telas yaptim yattim 3 gun felAn simdi nasip olursa 2.de bu gibi seyler yapmicam gezcem tozcam agir hareketlerle tabi

Canim bebislerini kaybetme nedenini soylrdi mi doktor cok gecmis olsun tatlim allah bidahakine saglikla kucagina aldirsin ins.

Hayir cnm bi sebep gostermedi sadece olabilir dedi onlara gore cok normal her hamileligin dusuk sansi var demisti sadece

Aslında bunu bizde çok iyi biliyoruz ....Dünyaya gelecekse ne olursa olsun hiçbirşey önüne geçemez ...işte insanın içi el vermiyor benim yüzümden tutmaz diye elimizden gelen ne varsa yapıyoruz... bu günlerde kafam çok ama çok dumanlı canım kocamla askımızın meyvesi olan bebişimizi öyle bir istiyo ki ....kelimelerle tarif edemem heralde .... Doğmamış bebeğimi özlüyorum bir yanım hep boşlukta boşum bomboş...benim doktorumda olmadığına çok şaşırmıştı tutmadığına.... Ben neden tutmadı diye bile sormadım açıkcası... Çünkü aldığım negatifden sonra gelen adetten sonra kanamam hiç kesilmedi kanamamı durdurması için gittim hesap sormaya geldiğimi zannetmiş gibi açıklamalar yaptı doktorum. Biliyoruz hepimiz çok iyi OLACAĞı VARSA ÖNÜNE hiçbirşey geçemiyor Allah I'm hepimize güç kuvvet versin

Dr dedim ben sen beni anlıyomusun dedim ben şuan ne yaşıyorum yani bu normal dedi falan gitiim ordan çıkışta sinir krizi geçridim saçlarım uzun du kısacık kestirdim ve günlerce ağladım yolda yürürken çocuk görmeye dayanamıyodum ve işe döndüm unuttum kafamı dağıtmaya başladım ne olursa olsun ateş düştüğü yeri yakıyo bunu anca bizim gibi yaşayanlar bilir bazen hayal ediyorum kucağımda kokusunu içime çekerim diyorum eşim deli oluyo çocuk deyince ona bakınca daha çok üzülüyorum o gün dr kapısında 3 saat sonuç bekledikten sonra kendmi bıraktım birde onu düşündüm yerle bir olduk ve saatlerce sustuk en sonunda patlatım dileğim işallah bugünleri gülerekk hatırlarız birgün isteyen herkese rabbim nasip etsin .......

27 2 deneme smryna art izmir bu ay

tamam canım yazıyorum hemen ben ykken iyi kaynatmışsınız sizleri böyle gördüğüm için sevindim..

Canım yan etkisi olabilir ,doktorunla mutlaka konuş .

sormayın kızlar bugün bir tane içtim tansiyonum 14 büyük 8 küçük çıktı yastıktan basımı kaldırsam yere düşcek gibi oluyordum çok kötü oldum doktoru aradım bırak dedi progestan jel verdi vajinadan .....reglim olmuyor diye verdi sanırsam ..

Tatlim neden verdi doktor bu ilac boyle haller yapmaz diye biliyorum.tup bebekten sonra hepimiz kullaniyoruz sadece sislik ve kasiklarda hafif agriya neden olmustu bende

ilaçsız regl olamıyorum canım ondan vermişti...yok kasıkta ağrı olmadı sadece çok kötü baş dönmesi oldu !!

cnm yas 36 3. deneme adana baskent hast tuplerde sorun

tamam canım yazıyorum hemen .....

Cnm gecmis olsun niye verdi dr bu ilaci cnm sen suan tedavidemiydin yoksa cnm

tedavideydim reglim olmyor diye verdi canım....

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah emeklermizi boşa çıkmaz...dualarım seninle canım .....

Bende tesekkur ederim cnm neden verdi doktorun ilaci hamilemisin sen

ricca ederim canım nedemek!!!!!hamile değilim canım regl düzensizliği var ....

yasev hoş geldin bende listeyi güncelledim uğraşıyordumm

akşşam çok kötüydüm yeni yeni kendime geldim.... bakınayım dedim kızlar ne yapmış dedim....

topigin hayrlı olsun inş bacım inş gerk kalmadan hamiş olursun inş bacım
bişi sorcaktın gülüm sen tüp bebegi özeldemi düşünüyosun özelde çok pahalıymış :26:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bacım sobee

güldürdün beni kıs oradan oraya .....

topigin hayrlı olsun inş bacım inş gerk kalmadan hamiş olursun inş bacım
bişi sorcaktın gülüm sen tüp bebegi özeldemi düşünüyosun özelde çok pahalıymış :26:

sağol tatlım benim... inşallah inşallahhh özel hastanede düşünüyorum canım ....3.500 ilaçlarla birlikte 5000tl canım konuştum

gecmiş olsun bacım hyrdr grip mi :18:

sağol tatlım yok ...progestan kullandım yan etki yaptı canım....iyiyim şuan şükürr

bacımm hep gül inşş seni bi türlü elime geciremedim peşindeydim kıı
yaa şu ilçtan bende kulnsam bişi olurmu bu arada cok gecmiş olsun hiç kullnmadım ki sana yardım cı olayım tansiyonunu çok etklemiş dikat et bacım kendine :26:bide 5000 yine cok yani bana göre ben veremem

bişi daha diyecektim k. bakma hastahasta başını agrıtıyom
ya benm adetim iyice sapıttı 2 gün iyi oluyo sonra damla damla 2 gün daha sonra bitiyo bu arada hayt içmeye başladım düzenlesin diye inş faydası olur sende olmamıştı beni korkkuttun :18:

peşimdemisin kıss beklerim ben genelde buradayım ama kociş yatmaya çağırıyor yarın görüşsek olur mu ilacı doktor vermesse kullanma sakın bak bana verdiği halde başıma ne geldi 30tl ye aldı dün kociş progestanı yarın alacağı jelde 75tl.. vallahi paralar şimdiden suyunu çekmeye başladıı....doktoruna sorda iç canım....belli olmazz sağol canım ...çok ama Allaha şükr duruurmuz iyi sıkıntı olmayacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…