kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah
Kızlar bugün üye olduğum bir kitap sitesinden bu kitapları aldım hepsi de çok uygun fiyatlı.insalllah içerikleri de iyidir. Sizden de bebekler dogduktan sonra faydalanabileceğim önereceğiniz kitaplar varsa tavsiye bekliyorum.
Hamileliğimin başından beri *bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitaptan oldukça faydalandim.okumayida çok seviyorum zaten
Aldıklarım
*Bebek Besinleri ve Emzirme dr. Martha sears
*Genç Anneye Mektuplar dr. Wilhelm stekel
*99 Sayfada Bebek Beslenmesi Prof.dr.gulbin Gökçay
*0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof dr hilal mocan
*Siz Çocuğunuzu Büyütürken & İlk Nefesten İlkokula Kadar dr.mehmet öz
kodalcım çok sağol. daha erken diyordum. doğsun sonra okurum diyordum ama önceden bilgilenmek ne güzel olur. tavsiyelerin için çok tesekkürler hemen sipariş vericem bende.
Tek mi ikiz mi canım?
🌸🌸🌸
degerlerimiz baya yakin canim benimde 11. gun 186, 13. gun 454 du..birde bu carsamba baktiricam..senin sonraki surec nasil gelisti 13. gunden sonra canim?
Benim daha sonra aşırı bel ve kasık ağrılarım oldu...
15. Günde degerim 1300 falandı...
Lekelenmelerim çok oldu....
15 gün iğne kullandım..
Neyi sorduğunu anlamadım ama, korkma inşallah Allahın izniyle her şey güzel olacak..
aay böyle tedaviden medet umarken kendiliğinden hamile kalanları duyunca cok seviniyorum yanlış anlamadım inşallah tabi
3 kese de hakikaten şaşıtıcı rabbi hakkında hayırlısını nasip etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını
panik yapmakta haklısın canım hangimiz olsa paniklerdik ama inşallah bişeycik yoktur bebişinde hem kanama değilmiş ya ona da şükür belki eskiden kalan bişeydir. inşallah bebeğin mutlu mesut dönüp duruyodur içerde
Ayy çok sevindim canım.. Allah kucağına Almayı nasip etsin..
Geçmiş olsun canım, Kahverenggi akıntılar olaibilir diyorlarlar ama olsun iyi yapmışsın. Dualarımız seninle canım..
sagol canim, cok guzelmis degerin masallah.. kalp atisini ne zaman duydun onu merak ettim..ben hala progestan igne kullaniyorum trasnferden 5 gun once baslamistim bugun transfer sonrasi 18. gunum..epeyde bi devam edicem sanirim
Sağol canım...maşallahsana da.
Benim k.rengi lekelerim oluyordu, 15 gün kullandım bu yüzden,.fitili hala kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullancam.
Kalp atışını da 6. Haftada vajinalden duyduk...
Sen keseyi gördün mü...hcg 1500 olunca kese görünüyor çünkü..
Kizlar biliyorum burasi hamisler topigi ama amh yumurta rezervinize baktirdiniz mi hic tupe baslamadan once ?benim 1.4 cikmis.uzuldum.6 yildir evliyim .hic hamile kalamadim.daha once 1 asilama 1 tup gecmisim var.salida tupum tikanikmis hem laporoskopi hem histeroskopi olucam.amh degerim cok sinirda biliyorum ama sizlerinde oylemiydi ?bu aradarabbim saglicakla bebidlerinizi buyutmeyi nasip etsin...
canım valla bizimki uyuyodu uyandırdık yinekafatası kalp böbrek vs inceledi doktor çok şükür sapasağlam dedi, bi daha 3 hafta sonra 3 mayısta gitcem inşallah o zamana daha da büyümüş olur gelişimi ilerde gidiyormuş maşallah
sana canim..bizim burda ayri ayri kese ve kalp icin cagirmiyorlar..gec bakiyolar hepsini bi arada gormek icin..benim bugun 5+1 yani 6. haftanin icindeyim heralde..haftaya kalp atisi duyulur belki ama bana taa mayis 1 e randevu verdiler..acaba biraz one aldirmaya calissammi haftaya cuma mesela:))
Aaa taş olsa çatlar :))
Başka dr a git..orası neresi devlettir kesin..
Önemli olan kalp atışı zaten..inş duyulur canım benim
Maaşallah canım3 lü test yapıcak mı sana? Bizim bi arkadaşa hem 2li hem 3 lü yapılıyo. Bu arada ben de hamile pilatesi yapıyorum evde 2 günde bir Korkuyodum baya başta ama iyi geldi.
Anca girbildimim. Bugün bütün aksilikler üst üste geldi. Hastaneye gittim endokrin için endoktrin bölümünü bulucam diye sırayı kaçırmışım. Hastanede kavga çıktı bu yüzden doktor sıranın sonu bekle dedi. Sonra insaflı çıktıda geri çağırdı. İşe geldim dün yanlış ödeme almışım kredi kartıyla fazla tutar çekmişim. Şok oldum bütün gün banka uğraştım. Çok yoruldum bugün.
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?