2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ay 41 kere masallah canim yaa, Allahim korusun bebeciklerimiziiii

kodalcım çok sağol. daha erken diyordum. doğsun sonra okurum diyordum ama önceden bilgilenmek ne güzel olur. tavsiyelerin için çok tesekkürler hemen sipariş vericem bende.

kodalcım çok sağol. daha erken diyordum. doğsun sonra okurum diyordum ama önceden bilgilenmek ne güzel olur. tavsiyelerin için çok tesekkürler hemen sipariş vericem bende.

Mervecim ne demek.ben kitapyurdu sitesinden hepsine 52 tl ödedim.
doğmadan kuzularimiza mahcup olmayalım ve okuyup bilgilenelim dimi
Varsa sizlerden de tavsiye alırım. ..

degerlerimiz baya yakin canim benimde 11. gun 186, 13. gun 454 du..birde bu carsamba baktiricam..senin sonraki surec nasil gelisti 13. gunden sonra canim?

Benim daha sonra aşırı bel ve kasık ağrılarım oldu...
15. Günde degerim 1300 falandı...
Lekelenmelerim çok oldu....
15 gün iğne kullandım..
Neyi sorduğunu anlamadım ama, korkma inşallah Allahın izniyle her şey güzel olacak..

sagol canim, cok guzelmis degerin masallah.. kalp atisini ne zaman duydun onu merak ettim..ben hala progestan igne kullaniyorum trasnferden 5 gun once baslamistim bugun transfer sonrasi 18. gunum..epeyde bi devam edicem sanirim

Son düzenleme:

Ayy çok sevindim canım.. Allah kucağına Almayı nasip etsin..

Geçmiş olsun canım, Kahverenggi akıntılar olaibilir diyorlarlar ama olsun iyi yapmışsın. Dualarımız seninle canım..

Yok cnm haklsn tedawi bklerkn oncedrn tutmsi mucize.Rabbin celili cumleye tattirsn bu guzel duyguyu

sagol canim, cok guzelmis degerin masallah.. kalp atisini ne zaman duydun onu merak ettim..ben hala progestan igne kullaniyorum trasnferden 5 gun once baslamistim bugun transfer sonrasi 18. gunum..epeyde bi devam edicem sanirim

Sağol canım...maşallah sana da.
Benim k.rengi lekelerim oluyordu, 15 gün kullandım bu yüzden,.fitili hala kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullancam.
Kalp atışını da 6. Haftada vajinalden duyduk...
Sen keseyi gördün mü...hcg 1500 olunca kese görünüyor çünkü..

sana canim..bizim burda ayri ayri kese ve kalp icin cagirmiyorlar..gec bakiyolar hepsini bi arada gormek icin..benim bugun 5+1 yani 6. haftanin icindeyim heralde..haftaya kalp atisi duyulur belki ama bana taa mayis 1 e randevu verdiler..acaba biraz one aldirmaya calissammi haftaya cuma mesela:))

Son düzenleme:

Canım ben geçen yıl baktırmıştım 1.3 çıkmıştı ve eski doktorum beni biraz üzmüştü. Acele etmeliyiz falan demişti, ama sıkıntı yaratacak kadar az değil emin ol. Sadece yumurtalıklarına herhangibir operasyon yaptırmamanı tavsiye ederim (laparoskopi, ameliyat vs gibi, çünkü zaten sınırda olan rezervi iyice düşürüyorlar öyle). DOktor değiştirdim sonra, Allah razı olsun, çok rahatlattı beni, üstüne yine süre bile verdi, hiçççç acele etmedi. Ben de üstelik çikolata kisti ve rahim şekil bozukluğu da var. 16 yumurtam toplandı, yani demem o ki rezervi kafana takma. Beslenmene dikkat et, kuru incir, hurma, meyve sebze vs. Allah yardımcın olsun.

Maaşallah canım 3 lü test yapıcak mı sana? Bizim bi arkadaşa hem 2li hem 3 lü yapılıyo. Bu arada ben de hamile pilatesi yapıyorum evde 2 günde bir Korkuyodum baya başta ama iyi geldi.

Aaa taş olsa çatlar :))
Başka dr a git..orası neresi devlettir kesin..
Önemli olan kalp atışı zaten..inş duyulur canım benim

Aaa taş olsa çatlar :))
Başka dr a git..orası neresi devlettir kesin..
Önemli olan kalp atışı zaten..inş duyulur canım benim

:)) yok canim yurt disindayim:) burda hep boyle normal hamile bile kalsan doktor 7-8 haftalik olmadan randevu vermiyor..yarin kan testim var yine, haftaya kalp atislarini duyamazmiyiz diye sorucam bakalim..sagol tatlim..

Anca girbildimim. Bugün bütün aksilikler üst üste geldi. Hastaneye gittim endokrin için endoktrin bölümünü bulucam diye sırayı kaçırmışım. Hastanede kavga çıktı bu yüzden doktor sıranın sonu bekle dedi. Sonra insaflı çıktıda geri çağırdı. İşe geldim dün yanlış ödeme almışım kredi kartıyla fazla tutar çekmişim. Şok oldum bütün gün banka uğraştım. Çok yoruldum bugün.

Maaşallah canım 3 lü test yapıcak mı sana? Bizim bi arkadaşa hem 2li hem 3 lü yapılıyo. Bu arada ben de hamile pilatesi yapıyorum evde 2 günde bir Korkuyodum baya başta ama iyi geldi.

evet canım üçlü de yapılacak bulduğunu yapıyo doktor keşke evde olsam bende yapardım bi ara yapmıştım pilates çok zevkli

beta değerine en son ne zaman baktırmıştınız?değeri kaç çıkmıştı ve kese görmeye ne zaman gideceksiniz??sakıncası yoksa tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…