benim transferimde 27 martta oldu canim suan 5+1 im..sende 5+3 sun yani 5 hafta 3 gunluk:) ama 6 haftalik deniyor sanirim.. hayirli ugurlu olsun:) saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallahhkan degerlerin nasil? ve kac embiryo transfer ettirmistiniz?
beta değerine en son ne zaman baktırmıştınız?değeri kaç çıkmıştı ve kese görmeye ne zaman gideceksiniz??sakıncası yoksa tabi :)
Yok cannim bi sakıncası yok ben dün iyi değildim yazamadim kusura bakma . Bugün keseyi gordum . 6 haftalık dedi. Çok şükür ikiz ama dün lekelenmem oldu. En son değerime 2 hafta önce 3000 kusurlerde çıktı.
Dalinin jel bebe yagini kullaniyorum. 24. Hafta memnunum.
dr.um bana lierac çatlak kremini tavsiye etti ama henüz çok erken olduğunu söyledi kullanmak için 12 haftadan sonra kullanırsın dedi
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Anneler nasilsiniz bakalim bayadir yazamadim benim yine bi sorum varayak bilegimde hafif sisme var parmagimla bastirinca cukur kaliyo kayinvalidem album mu olacaksin yoksa dedi sizde de varmi boyle bisey ne kadar zararli bilmiyorum randevum cuma gunu doktora ozaman sorarim once size sorayim dedim
Lierac kullanıyorum. İnternetten sipariş veriyorum. Üzerinde 16. haftadan sonra kullanılabilir yazıyor.
Anneler nasilsiniz bakalim bayadir yazamadim benim yine bi sorum varayak bilegimde hafif sisme var parmagimla bastirinca cukur kaliyo kayinvalidem album mu olacaksin yoksa dedi sizde de varmi boyle bisey ne kadar zararli bilmiyorum randevum cuma gunu doktora ozaman sorarim once size sorayim dedim
canım seninki de mi ikiz benim bebişlerde ikiz çok şükür
9 haftalık olacağız yarın Allahın izniyle lekelenme çok normal heleki 6.haftada iyice yerleşmeye çalıştıkları için normal
bende de 6.haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme olmuştu korkmana gerek yok
Lierac ı inceledim de..jeli var, ampulu var vs...hangisi daha ii ve kullanışlı.[/Q
ben bır suru dr degıstırdım. hepsi mustelayı önerdi.. aldım kullandım..sonra kakao yagı acı badem kremı acı badem yagı kayısı yagı sürdüm. tek bir catlagım bıle olmadı...tabı kontrollu kılo almada önemlı. toplamda 9 kılo aldım.. mustela ve lıeracı ıkısını de kullandım ama en etkılısı bana kakao yagı acı badem yagı ve bubchen ın bebe yagı oldu. gunde 3 kere yaglandım
İnşallah canim Allah yardimcin olsun senin de ne kadar sürdü yerleşme kanaması canim
Badem yağı falan nasıldır ki...
Lierac ı inceledim de..jeli var, ampulu var vs...hangisi daha ii ve kullanışlı.
İnşallah canim Allah yardimcin olsun senin de ne kadar sürdü yerleşme kanaması canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?