2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

eve değişiklik iyi gelir canim sen izmirdeydin anneler nerdeler cok uzak degildir insallah

hayirlu olsun canim benimde hep kasik agrim oldu ama adet agrisi gibi degil tek bi tarafta oluyodu drlar genelde sanciyla beraber leke veya kanama olursa panik yapiyolar benimde kanamam olmustu ama cok sukur bisey olmadi her ihtimale karsi sen yat dinlen bol bol su ic allahaa emanetiz canim hem biz hem de yavrularimiz

yoruldugun icin de olabilir canim zaten 18 haftada cok az hissedersin bi de ayakta olunca hareket etse de sen anlamamis olabilirsin panik yapma bence tatli biseyler yiyip biraz sirt ustu uzan baslar kipirdamaya ama yine de dedigim.gibi daha erken dur annesi daha minik bizim kizimiz acele etme

daha az degerle baslayip artanlarda var canim tekrarlayinca artar insallah bol bol dinlen dua et insallah bebisin seni birakmaz o zaman bizde seni birakmayiz ona göre:1:
ah canım ya hemde nasıl değişiklik olacak tedaviden ötürü bu yıl memelekete gidemedim annem de en son 7 ay önce gelmişti yanım hepsini çooooook özledim :52::52:
6 yada 7 saat sürüyo canım kendi arabamızla gideceğiz dr o yüzden izin verdi :10::10:
Kizlar biliyorum burasi hamisler topigi ama amh yumurta rezervinize baktirdiniz mi hic tupe baslamadan once ?benim 1.4 cikmis.uzuldum.6 yildir evliyim .hic hamile kalamadim.daha once 1 asilama 1 tup gecmisim var.salida tupum tikanikmis hem laporoskopi hem histeroskopi olucam.amh degerim cok sinirda biliyorum ama sizlerinde oylemiydi ?bu aradarabbim saglicakla bebidlerinizi buyutmeyi nasip etsin...

inşş sen de en yakın zaman da bebeğine kavuşursun canım :31:ben de amh deperimi hatırlamıyorum ama tüpten önce laparoskopi ve histereskopi olmuştum rahim kanalın da ve sol tüpün ağzın da polipler bulundu inşş sana faydası olur canım :34:

Selam kizlar bnde asilama yaptrdm asilamadan once iliski olmstu rabbim verck ya o tuttms asilamanin sonuc vermsi icinde cok erkn bi test yapaym dedm yaptm pozitif sasir acaba ignednmi gttm kan verdm hamileym nyse doktora gttm degerm bayagi artms ultrasonda bi baktilar 3 kese cok farkli bi dygu

günaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldi:( çok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.

Selam kizlar bnde asilama yaptrdm asilamadan once iliski olmstu rabbim verck ya o tuttms asilamanin sonuc vermsi icinde cok erkn bi test yapaym dedm yaptm pozitif sasir acaba ignednmi gttm kan verdm hamileym nyse doktora gttm degerm bayagi artms ultrasonda bi baktilar 3 kese cok farkli bi dygu

aay böyle tedaviden medet umarken kendiliğinden hamile kalanları duyunca cok seviniyorum yanlış anlamadım inşallah tabi:1:

3 kese de hakikaten şaşıtıcı rabbi hakkında hayırlısını nasip etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını

günaydın arkadaşalar.1 aydır gelmeyen kahverengi lekelerim dün gece 1:30 da yine geldi:( çok çok azdı ama yinede çok canımı sıktı,sabah kalkıp işe geldim ama içim rahat etmedi 11:45 e randevu aldım doktorumdan gidip muayene olayım.inşallah herşey yolundadır.daha cumartesi gördüm aslında çok iyiydi ama böyle olunca içim rahat etmedi.dua edin bebeğim iyi olsun.

panik yapmakta haklısın canım hangimiz olsa paniklerdik ama inşallah bişeycik yoktur bebişinde hem kanama değilmiş ya ona da şükür belki eskiden kalan bişeydir. inşallah bebeğin mutlu mesut dönüp duruyodur içerde:40:

Ayy çok sevindim canım.. Allah kucağına Almayı nasip etsin..

Geçmiş olsun canım, Kahverenggi akıntılar olaibilir diyorlarlar ama olsun iyi yapmışsın. Dualarımız seninle canım..

Benimde ara ara pembe lekelenmelerim oluyo gorunce resmen icim eriyo cokfazla olmuyo ama yinede cok korkuyorum...benimkide geenelde gece oluyo....bu gece cok kucuk bir parca pihti geldi dr devem ederse ara dedi...allah hepimizin yardimcisi olsun...

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek: Gözün aydın canım. Nasıldı görüntüler, hoplayıp zıplıyo muymu oğluşun? Bi dahaki randevun ne zaman?

canım valla bizimki uyuyodu uyandırdık yine :9: kafatası kalp böbrek vs inceledi doktor çok şükür sapasağlam dedi, bi daha 3 hafta sonra 3 mayısta gitcem inşallah o zamana daha da büyümüş olur gelişimi ilerde gidiyormuş maşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Kızlar ben 2 Nisan'da transfer oldum. Iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Ben şimdi be kadarlık hamileyim ?? Tüp bebekte nası oluyo bu ?? :)

🌸🌸🌸

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız için:) .doktordan geldim şimdi miniğim çok iyi allah şükür,2 günde iyice bebeğe benzemeye başlamış hatta haraket ediyordu artık eşim kameraya çekmeye başlayınca durdu sıpa:) 9+2 günlük olmuş.allaha şükür hiçbir şey yok doktorum ayrıntılı baktı içim rahatlasın diye:) elini bile oynattı hala inanamıyorum :) allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Cok sevindim canim...hangi sehirdesin eger istanbuldaysan hangi dr a gidiyosun...

Kızlar ben 2 Nisan'da transfer oldum. Iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Ben şimdi be kadarlık hamileyim ?? Tüp bebekte nası oluyo bu ?? :)

🌸🌸🌸

Aynı son adete göre hesaplanıyor yine...benim +1 günüm var, ultrason makinesi hesaplıyor....

Kızlar bugün üye olduğum bir kitap sitesinden bu kitapları aldım hepsi de çok uygun fiyatlı.insalllah içerikleri de iyidir. Sizden de bebekler dogduktan sonra faydalanabileceğim önereceğiniz kitaplar varsa tavsiye bekliyorum.
Hamileliğimin başından beri *bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitaptan oldukça faydalandim.okumayida çok seviyorum zaten ;)
Aldıklarım
*Bebek Besinleri ve Emzirme dr. Martha sears
*Genç Anneye Mektuplar dr. Wilhelm stekel
*99 Sayfada Bebek Beslenmesi Prof.dr.gulbin Gökçay
*0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof dr hilal mocan
*Siz Çocuğunuzu Büyütürken & İlk Nefesten İlkokula Kadar dr.mehmet öz

kızlar bende bilmiyorum bilen varsa yumurta toplama 20 mart, transferim 25 martta oldu kaç haftalık oluyor.
son adetimin bitiş tarihi 9 mart

kızlar bende bilmiyorum bilen varsa yumurta toplama 20 mart, transferim 25 martta oldu kaç haftalık oluyor.
son adetimin bitiş tarihi 9 mart

benim transferimde 27 martta oldu canim suan 5+1 im..sende 5+3 sun yani 5 hafta 3 gunluk:) ama 6 haftalik deniyor sanirim.. hayirli ugurlu olsun:) saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallahh:16::16: kan degerlerin nasil? ve kac embiryo transfer ettirmistiniz?

Son düzenleme:
Back
X