2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bi de kızlar anneler bişe sorcam. Transferin 9. günü değerim 148 çıktı. Sizce çoğul mu?? Sizin değerlerle bi karşılaştorınca... Çok merak ediyorum :(

🌸🌸🌸

Hadi bakalım yarın büyük gün :46::46::46:

çok şükür bu muayeneyide sağsalim atlattık herşey yolunda rabbime hamdolsun, gelişim süper herşey iyi gidiyor, pek kesin değil ama %70 oğlan dedi doktor, açılın a dostlar oğluşum geliyoooooooo :55::54::emir_bebek:

Bi de kızlar anneler bişe sorcam. Transferin 9. günü değerim 148 çıktı. Sizce çoğul mu?? Sizin değerlerle bi karşılaştorınca... Çok merak ediyorum :(

🌸🌸🌸
hosgeldin canim masallah degerunde cok guzel 8. gun degerim 93 tu ve ikizdi muhtemelen seninde oyle

🌸🌸🌸

Bu belli olmuyor galiba, benim. 180 falandı, tek canım..
Bir arkadaşın 40 idi ve ikizdi...

Canım çoktik ederim cevabın için..

🌸🌸🌸

Rica ederim, ne zaman ki kese gördün, hatta şöyle diyim...kalp atışı için giden arkadaşlar var, tek diye giderlerken bi bakıyor dr tek kesenin içinde iki bebiş ;)) Allahım hayırlısını versin...

Rica ederim, ne zaman ki kese gördün, hatta şöyle diyim...kalp atışı için giden arkadaşlar var, tek diye giderlerken bi bakıyor dr tek kesenin içinde iki bebiş ;)) Allahım hayırlısını versin...

Amin canım tabiki öyle. Bugün 11.gün ve yine test yaptırdım 148 den 334 e çıkmış. Allahım hayırlısını versin..

🌸🌸🌸

[QU OTE=arcabalim;34865445]Çook güzel.....".....[/QUOTE]

Saol canım tşk ederim. Yarın doktora göstercem sonucu bakalım tek iki bişe dicek mi..

🌸🌸🌸

Back
X