2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

benim transferimde 27 martta oldu canim suan 5+1 im..sende 5+3 sun yani 5 hafta 3 gunluk:) ama 6 haftalik deniyor sanirim.. hayirli ugurlu olsun:) saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallahh:16::16: kan degerlerin nasil? ve kac embiryo transfer ettirmistiniz?

canım kan değerlerim 11. gün:54,3 13. gün:115 15. gün 223 iyi mi sence? bi daha kan tahlili yaptırmadım. bugün 20. günüm. cumartesi ultrasona gircez keseyi görmek için. dün girdim görünmedi

Son düzenleme:
beta değerine en son ne zaman baktırmıştınız?değeri kaç çıkmıştı ve kese görmeye ne zaman gideceksiniz??sakıncası yoksa tabi :)

Yok cannim bi sakıncası yok ben dün iyi değildim yazamadim kusura bakma . Bugün keseyi gordum . 6 haftalık dedi. Çok şükür ikiz ama dün lekelenmem oldu. En son değerime 2 hafta önce 3000 kusurlerde çıktı.

Yok cannim bi sakıncası yok ben dün iyi değildim yazamadim kusura bakma . Bugün keseyi gordum . 6 haftalık dedi. Çok şükür ikiz ama dün lekelenmem oldu. En son değerime 2 hafta önce 3000 kusurlerde çıktı.

canım seninki de mi ikiz benim bebişlerde ikiz çok şükür:nazar::nazar:
9 haftalık olacağız yarın Allahın izniyle lekelenme çok normal heleki 6.haftada iyice yerleşmeye çalıştıkları için normal
bende de 6.haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme olmuştu korkmana gerek yok :16::16:

Masallahhh ne guzel tazecik annelerimiz var. Allah hepimizin ve isteyen herkesin kucagina saglikla evlatlarimizi almayi nasip etsin. Amiiinn.

Anneler nasilsiniz bakalim bayadir yazamadim benim yine bi sorum var :1::1:ayak bilegimde hafif sisme var parmagimla bastirinca cukur kaliyo kayinvalidem album mu olacaksin yoksa dedi sizde de varmi boyle bisey ne kadar zararli bilmiyorum randevum cuma gunu doktora ozaman sorarim once size sorayim dedim

Anneler nasilsiniz bakalim bayadir yazamadim benim yine bi sorum var :1::1:ayak bilegimde hafif sisme var parmagimla bastirinca cukur kaliyo kayinvalidem album mu olacaksin yoksa dedi sizde de varmi boyle bisey ne kadar zararli bilmiyorum randevum cuma gunu doktora ozaman sorarim once size sorayim dedim

Benimde bikaç gündür şişti ama suyu artırdım hemen. Günde 3 lt den aşağı içme ve ayaklarının altına 2-3 tane yastık koy yükselt. Doktoruna da mutlaka söyle. Geçmiş olsun.

Lierac ı inceledim de..jeli var, ampulu var vs...hangisi daha ii ve kullanışlı.

bende olmadi canim bilemicem o yuzden aklima tuzlu seyler yiyince bazi hamilelerin eli ayagi sisiyomus ya o geldi acaba oyle bisey mi oluyo bi dikkat et bakalim yine olacak mi

canım seninki de mi ikiz benim bebişlerde ikiz çok şükür:nazar::nazar:
9 haftalık olacağız yarın Allahın izniyle lekelenme çok normal heleki 6.haftada iyice yerleşmeye çalıştıkları için normal
bende de 6.haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme olmuştu korkmana gerek yok :16::16:

İnşallah canim Allah yardimcin olsun senin de ne kadar sürdü yerleşme kanaması canim

Lierac ı inceledim de..jeli var, ampulu var vs...hangisi daha ii ve kullanışlı.[/Q

ben bır suru dr degıstırdım. hepsi mustelayı önerdi.. aldım kullandım..sonra kakao yagı acı badem kremı acı badem yagı kayısı yagı sürdüm. tek bir catlagım bıle olmadı...tabı kontrollu kılo almada önemlı. toplamda 9 kılo aldım.. mustela ve lıeracı ıkısını de kullandım ama en etkılısı bana kakao yagı acı badem yagı ve bubchen ın bebe yagı oldu. gunde 3 kere yaglandım

muhtemelen tuz tuketımınden kaynaklanıyor... benım 5 ay kanamalaqrım devam ettıgı ıcın hep yattım ve drum kılo almamam ıcın tuzu ve sekerı kestirdi. ıyı kı kestirmiş. tek gram tuz kullanmadım. zaten yedıgımız peynır zeytınden sebzeden gunluk tuzu alıyormusuz. hem kılo almadım hem de ödemim yok. şekerınde bebege hıc faydası yok zaten 24. haftada seker yuklemesı yapılıyor seker cıkarsa dıet verılıyor. tuz ve seker zararlı helekı ılerleyen haftalarda

5+3 gunluk hamileyim Allahin izniyle, belirtilerim henuz bas gostermedi, ama tuhaf belirtilerde yasamiyor degilim, mesela burnumu sildigimde hafifi hafifi burun kanamsi gibi..buda bir belirtiymis,,varmi yasayaniniz??

Badem yağı falan nasıldır ki...

Aile hekimim badem yağı önermişti. Aktardan badem yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve evden zeytin yağı koyarak karışım yapmıştım. Banyodan sonra bir süre kullandım. 1 aydır yalnızca lierac kullanıyorum. Şuan günde 1 kere kullanıyorum ama göbeğim artık büyüyor, sabah yağ akşam liearac kullanmaya başlayacağım.

Lierac ı inceledim de..jeli var, ampulu var vs...hangisi daha ii ve kullanışlı.

Lierac phytolastil jel kullanıyorum.

İnşallah canim Allah yardimcin olsun senin de ne kadar sürdü yerleşme kanaması canim

Benimde 6. haftada hafif başlayan lekelenme artmış adet kanaması gibi olmuştu. 2 gece hastanede yatmıştım. Rengi kırmızıya dönerse
ve iç çamaşırına geçerse mutlaka doktoruna haber ver. Onlar için normal olsa da bizim için öyle olmuyor. Bu süreçte nane, maydanoz, adaçayı, nar vs. tüketme.

ilk haftalarda progesteron seviyeniz takip edilmismiydi arkadaslarr?? benimki biraz dustu hala normal degerler icinde ama canim sikildi:(

Back
X