- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İnterneti gidip geliyomuş damlam yaa ondanmışaynen kuzum:) bende anlmdm denizim cok degsk alintilar sanki ekleme yaplmams kopyla kapstr yapms sanrm :))
Zamanla onuda aşıcaksınız be başakcımmm.. Annene zaman ver.. Allahın izniyle o da kabullenicek ve göksel enişteyi çoook sevicekonun ailesi ne guzel..mezhep ayrimi yapmadi beni aralarina aldilar..bide bnm annmn yaptıklarına bakin üzülüyorum cidden ayrım yapıyor olmasina
Zhe ua bnm nette gidip gelio kuzum deli oldm ha.dİnterneti gidip geliyomuş damlam yaa ondanmışSanırsam şimdi normala döndü
Yees oldu.d dinle.kiz.dtamam sözzz hadi paylaş bakalım youtube linkini kopyala medya kısmından ekleye yapıştır kuzum oluyor hemen
klasik Pazar kuzum evdeydim işlerim vardı onları hallettim napayım
:))Zamansiz sanirim sevgilisinin ailesiyle yeni tanismis olan ben Denizlilli ile karistrdim nitekim hayirli olsun diyelim :)
Senin paylastgnida dnlcm smdi kuzum mersi cok sevyrm bu sarkiyigüzell seçiiimmm
ben de severim kuzum bir de benimkini dinlee bakalımmmSenin paylastgnida dnlcm smdi kuzum mersi cok sevyrm bu sarkiyi
Iyyy adamın küpesi çok çirkin duruyo kuzuMabel Matiz - Yaşım Çocuk:
Tamam kuzucuum:) dinlcem smdiben de severim kuzum bir de benimkini dinlee bakalımmm
klibini de muhakkak izlemelisiinnTamam kuzucuum:) dinlcem smdi
Aynen denizim.Adamin tipi zaten acayp kuzum ben bile onun kadr uzun kupe takmyrm kzIyyy adamın küpesi çok çirkin duruyo kuzuAma şarkı güzel
Tamam.bebisim cok masrafli cktn kz sen hahahah saka yapyrm kuzumklibini de muhakkak izlemelisiinn
hahaha napıyım ya ben de böyleyim işteTamam.bebisim cok masrafli cktn kz sen hahahah saka yapyrm kuzumizlcmde dnlcmde :)
Hihihihihihi komiksin sen yaa tatlı şeyyyAynen denizim.Adamin tipi zaten acayp kuzum ben bile onun kadr uzun kupe takmyrm kzsesinin hakkini yiyemem ama
Zbu ayrilik olum gibi:) askeri gordm tuylerm urperdi kiz cok duygsalm su siralarhahaha napıyım ya ben de böyleyim işte
Sende tatlsn kuzum:) dnlerm ikisini gel gel gel cok ozledm oda super bn en cok bora yan yana yi cok dnlyrm sevdck bana armgn ettiynden beri takmsm haha.dHihihihihihi komiksin sen yaa tatlı şeyyy
aynen klip benim de tüylerimi diken diken etti yaaaZbu ayrilik olum gibi:) askeri gordm tuylerm urperdi kiz cok duygsalm su siralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?