Ay sorma ya en son kavsyolar ya kzn arksndan beyaz arba gornyr dedm acba yeni sevglimi yapti kz gelmeden arba gelp alck kzi iki dkkada yazdm cizdm ama sarldlr snra hahaaynen klip benim de tüylerimi diken diken etti yaaa
hahahahaa ayy kuzum iki dakika da ne güzel kurdun senaryoyuAy sorma ya en son kavsyolar ya kzn arksndan beyaz arba gornyr dedm acba yeni sevglimi yapti kz gelmeden arba gelp alck kzi iki dkkada yazdm cizdm ama sarldlr snra haha
Dimi kafamda canlandrrm kuzum byle.d nye canlandryrm ama cnku brakan cok olyor askerdydn oyle zalim kzlar cok alcn oyle kzlari sacni basni yolacan lesini kopeklere atacanhahahahaa ayy kuzum iki dakika da ne güzel kurdun senaryoyu
kız büyük konuşma sonumuz meçhulDimi kafamda canlandrrm kuzum byle.d nye canlandryrm ama cnku brakan cok olyor askerdydn oyle zalim kzlar cok alcn oyle kzlari sacni basni yolacan lesini kopeklere atacan
Kuzum ALLAH a buyuk konusmaymda ne blm yaa konusmaym iste anldn sen.d.dkız büyük konuşma sonumuz meçhul
Yavrukuşşş boşveeeer ne güzel işte seni sevîyo, merak ediyo ki takip ediyoBzm burda bi komşu var kızı var evli bde kz kardesi var kizlar. teli ekli bende evli kizin whatsptn durumuma safk dusyrm hergn dun kz kardesi sordu ablam gorms whatsptn safak dustgunu snrlndm sevmem byle meraklilari yaa:/ her yazdgma bakiomus merkli:/ bnde dedm evt yazyrm ne olms massallh ablanin gozundende bsey kacmyr dedm :/ aa delimi ne
Kuzum oyle dogru diyon hehe.d kzz bsver az sayp fazla ckmasnda fazla sayp az cksn :)) bnm 317 kuzum btmyr şu 300lerden sogudm yemn edermYavrukuşşş boşveeeer ne güzel işte seni sevîyo, merak ediyo ki takip ediyoSizin kaçtı bebeğim şafak bizim 315miş bugün.. atarsa 314 Saftirik ben yine fzladan sayıyomuşum tam 2hafta snra 300ler biticek ohhhh beeee
Bugunu saymazsam atarsa 316:))Yavrukuşşş boşveeeer ne güzel işte seni sevîyo, merak ediyo ki takip ediyoSizin kaçtı bebeğim şafak bizim 315miş bugün.. atarsa 314 Saftirik ben yine fzladan sayıyomuşum tam 2hafta snra 300ler biticek ohhhh beeee
Şimdi ikinci gruplar geliyo ya ohhh içime bi ferahlık geldi kızKuzum oyle dogru diyon hehe.d kzz bsver az sayp fazla ckmasnda fazla sayp az cksn :)) bnm 317 kuzum btmyr şu 300lerden sogudm yemn ederm
Hahaha yirim seni kizŞimdi ikinci gruplar geliyo ya ohhh içime bi ferahlık geldi kızBiz usta askeriz onlar daha acemiii hihihihi yaşasın kötülük
Gelmeye başladılar kıııızHahaha yirim seni kizgelsnlerde icim sogucak icimin yaglari ericek bi ferahlcm icme huzur doğacak vallaha kz gelsnler artk
Iyi sevndm kuzum yeni yarenler.gelirmiki buraya kuzumndha cok icm rahatlr gordkce heheGelmeye başladılar kıııızBizimle aynı devreler ama ikinci grup oldukları için yeni teslim oluyolar hihihihihi
Diğer topiklerde var kız.. Sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor diye bi topik varya oraya yazmışlar hepIyi sevndm kuzum yeni yarenler.gelirmiki buraya kuzumndha cok icm rahatlr gordkce hehe
Kiz ben o topigede ugrarm arada icim rahatlasn die hahahaha yasasn kotulukDiğer topiklerde var kız.. Sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor diye bi topik varya oraya yazmışlar hepHhihihihi Burayada gelirler yakında.. Bizde onlara moral veriririz İlk zamanlar zor oluyo diye hatta ben kimisine yazdım bile
estagfurullah kuzu dün konser vardı sonrada arkadaşta kaldım ancak girebildim yaa :)Kuzum uyuya kalmstmm dun yaa k.bakma:)
Ooo kimn konseri gez bakalm en iyisni yapyn kuzumestagfurullah kuzu dün konser vardı sonrada arkadaşta kaldım ancak girebildim yaa :)
Uğra kuzu uğra iyi geliyo vallaaKiz ben o topigede ugrarm arada icim rahatlasn die hahahaha yasasn kotuluk
Basta deseydn hep ugrardm kuzu hahahaUğra kuzu uğra iyi geliyo vallaa
Okudun mu azıcık kuzu.. Kıyamam yaa dün teslim oldu daha konuşamadık fln yazmışlarBasta deseydn hep ugrardm kuzu hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?