2014 Yarenleri! :)

Bzm burda bi komşu var kızı var evli bde kz kardesi var kizlar. teli ekli bende evli kizin whatsptn durumuma safk dusyrm hergn dun kz kardesi sordu ablam gorms whatsptn safak dustgunu snrlndm sevmem byle meraklilari yaa:/ her yazdgma bakiomus merkli:/ bnde dedm evt yazyrm ne olms massallh ablanin gozundende bsey kacmyr dedm :/ aa delimi ne

Yavrukuşşş boşveeeer ne güzel işte seni sevîyo, merak ediyo ki takip ediyo Sizin kaçtı bebeğim şafak bizim 315miş bugün.. atarsa 314 Saftirik ben yine fzladan sayıyomuşum tam 2hafta snra 300ler biticek ohhhh beeee

Kuzum oyle dogru diyon hehe.d kzz bsver az sayp fazla ckmasnda fazla sayp az cksn :)) bnm 317 kuzum btmyr şu 300lerden sogudm yemn ederm

Iyi sevndm kuzum yeni yarenler.gelirmiki buraya kuzumndha cok icm rahatlr gordkce hehe
Diğer topiklerde var kız.. Sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor diye bi topik varya oraya yazmışlar hep Hhihihihi Burayada gelirler yakında.. Bizde onlara moral veriririz İlk zamanlar zor oluyo diye hatta ben kimisine yazdım bile

Kiz ben o topigede ugrarm arada icim rahatlasn die hahahaha yasasn kotuluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…