AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN :))))Hep güleliim, hep sevelim, hep mutlu olalıııım inşaALLAH
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
mNerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
saol bebekim..alisirim bnde zamnla ins :)Oyle o lur kuzum ya alisrsn zamanla bnde sus pustm cok cekngn utangctm zamanla alsyr insan sevndm guzel gecmesne kuzum:)
Tabi kuzum alisirsn totonu kasi MASSALLAH MASSALLAH Diyelm bzde:)saol bebekim..alisirim bnde zamnla ins :)
aynen kuzum:) bende anlmdm denizim cok degsk alintilar sanki ekleme yaplmams kopyla kapstr yapms sanrm :))Damlamm arkadaş beni zamansızla karıştırdıAlıntılarda bi tuhaf oldu kız ne olmuş öyle anlamadım
daha bilmiyo denizim aramadi hiçbirimizi haftasonu yogun oluyo ama duyunca cok mutlu olucak eminim :) ayyy yerim bn onu yaaaMaşallah kuzum yaa çoook sevindiiiimAman nazar değmesin hep böyle musmutlu ol.. Askerinde çok sevinmiştir dimi bebeğimm
Neden bebegim hayrdr insallahkizlarrr aslında bi taraftanda icim buruk
Neden bebeğimmmmmkizlarrr aslında bi taraftanda icim buruk
Bende deneyeyim kuzum paylasamyrm normalde ama dnlceksnz ha.dya haydi kızlar herkes birer şarkı paylaşsın olur mu tabi ben becerebilecek miyim bilmiyorum ama deneyeceğim
harikaydı bebeğim, senn gunun nasil gecti bakimaynen kuzum çok şükür işimiz gücümüz belli
selam canıım hoşgeldiin
fıstığımm hoşgeldiiin, nasıl geçti gününnn?
Önemli değil fıstık olur öyle şeyler.. Bizde anlam veremedik alıntılara bi tuhaf olduKizlar bende hatlar karimis baya kusura bakmayin net gidip geliyor yazismalari takip edemiyorum :) bildirimler gelmiyor kizlar o yüzden bana yazilan msjlari ara sira göremiyorum kusura bakmayin :))
onun ailesi ne guzel..mezhep ayrimi yapmadi beni aralarina aldilar..bide bnm annmn yaptıklarına bakin üzülüyorum cidden ayrım yapıyor olmasinaNeden bebeğimmmmm
tamam sözzz hadi paylaş bakalım youtube linkini kopyala medya kısmından ekleye yapıştır kuzum oluyor hemenBende deneyeyim kuzum paylasamyrm normalde ama dnlceksnz ha.d
klasik Pazar kuzum evdeydim işlerim vardı onları hallettim napayımharikaydı bebeğim, senn gunun nasil gecti bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?