2014 Yarenleri! :)

TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim[/QUOTE]
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]
m
Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada saniim ailesiyle tanismissn ne guEl

Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?
m

Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada sanirim ailesiyle tanismissn ne kadar güzel bise ya tabi bi okadarda heyecanlı bi durum olsa gerek :)[/QUOTE]
Kuzum karstrdn sen yaziyi denizim zaten nisanli cekingblk kalmamstr ortada :)) ALLAH kavustrsn bu arda cnm snada yazdm cvp vermedn ama neysee.d[/QUOTE]
TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
m

Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada saniim ailesiyle tanismissn ne guEl[/QUOTE]

Kizlar bende hatlar karimis baya kusura bakmayin net gidip geliyor yazismalari takip edemiyorum :) bildirimler gelmiyor kizlar o yüzden bana yazilan msjlari ara sira göremiyorum kusura bakmayin :))

ya haydi kızlar herkes birer şarkı paylaşsın olur mu tabi ben becerebilecek miyim bilmiyorum ama deneyeceğim

Kizlar bende hatlar karimis baya kusura bakmayin net gidip geliyor yazismalari takip edemiyorum :) bildirimler gelmiyor kizlar o yüzden bana yazilan msjlari ara sira göremiyorum kusura bakmayin :))
Önemli değil fıstık olur öyle şeyler.. Bizde anlam veremedik alıntılara bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…