Aynen denizim ya nerden nerye bizde gectk.o yollardan ilk zamanlar zorluklar yasadk yavastan yavastan alistk smdi cok sukr tam alsmisz smdi farkettm onlr oyle yaznca :) ALLAHmza bnlerce sukur bu gunlermze kuzum daha da azalacak ALLAHn iznyle hepmznki:)Okudun mu azıcık kuzu.. Kıyamam yaa dün teslim oldu daha konuşamadık fln yazmışlarİlk günlerim aklıma geldi onlar öyle yazınca.. Farkettimki alışmışız biz damlaaammm
aman özgürlüğün tadını çıkarıyorum kuzum :) ne özgürlükse tabi orası da ayrı :) türkü şölniydi kuz 9 tane sanatçı vardı ama içlerinde oğuz aksaç ve musa eroğlu vardı benim gitme amacım oydu :)Ooo kimn konseri gez bakalm en iyisni yapyn kuzum
Aynen bebeğim yaa çooook şükür hesapsız şükür rabbimee.. Kız allahın izniyle beraber 20 gün kaldı 15 gün kaldı diyceğimiz günlerimizde gelicek yaaAynen denizim ya nerden nerye bizde gectk.o yollardan ilk zamanlar zorluklar yasadk yavastan yavastan alistk smdi cok sukr tam alsmisz smdi farkettm onlr oyle yaznca :) ALLAHmza bnlerce sukur bu gunlermze kuzum daha da azalacak ALLAHn iznyle hepmznki:)
Tadını cikart gunlernin kuzum gezmk gbisi yok:) sen naslsn napiyosn mervem iysndr insallahaman özgürlüğün tadını çıkarıyorum kuzum :) ne özgürlükse tabi orası da ayrı :) türkü şölniydi kuz 9 tane sanatçı vardı ama içlerinde oğuz aksaç ve musa eroğlu vardı benim gitme amacım oydu :)
Aynen kuzum binlerce şükür:) aynen beraber dicegiz sevncmzi beraber yasicaz ALLAHn iznyle.kuzum ya bide 2ay cabucak gecti bana gore vala dun gibi gitti sanki:)Aynen bebeğim yaa çooook şükür hesapsız şükür rabbimee.. Kız allahın izniyle beraber 20 gün kaldı 15 gün kaldı diyceğimiz günlerimizde gelicek yaa
Selam canım aramiza.hos geldin:) uzun donem mi?selam kızlaaaaar :)))) Sızınkıler gelmıs anlasılan :)) Benımkı yenı gıttı :)
Selam canım aramiza.hos geldin:) uzun donem mi?
ALLAH kavustursun canım evet uzun dönem benm kasmn 4unde gitti:)Hosbuldum canm yok kısa donem .. Aralık grubuna dusmustu persmbe gunu gıttı ..sizin uzun donem mı
Adanalmsn? 01 plaka dkkatmi cekti bende adanalymda ondn sordm cnm.Hosbuldum canm yok kısa donem .. Aralık grubuna dusmustu persmbe gunu gıttı ..sizin uzun donem mı
Aynen bebeğim yaa daha dün gibi ben buraya sevdiceğim gitmeden önce girmiştim ilk.. bnm nişanlımda gidicek askere diye.. Şimdi 2ay oldu hemen hemenAynen kuzum binlerce şükür:) aynen beraber dicegiz sevncmzi beraber yasicaz ALLAHn iznyle.kuzum ya bide 2ay cabucak gecti bana gore vala dun gibi gitti sanki:)
Adanalmsn? 01 plaka dkkatmi cekti bende adanalymda ondn sordm cnm.
Aynen banada oyle dio teselli edyrm snra .d gecio ya zaman dedgn nedr ki kuzum :)Aynen bebeğim yaa daha dün gibi ben buraya sevdiceğim gitmeden önce girmiştim ilk.. bnm nişanlımda gidicek askere diye.. Şimdi 2ay oldu hemen hemengerçi aşkıma dediğimde gel onu bide bana sor dediğide oluyo ama geçiyo geçiyo
Wayy:) bi adanali daha. Ankara etimesgut. Senin asker nerde cnm?Adanalıyım canm evet cok memnun oldum :)) nerede senın erkek arkadasın
Wayy:) bi adanali daha. Ankara etimesgut. Senin asker nerde cnm?
Merveciiiim nasılsın bitaneeem? Konuştun mu sevdiceğinle bi dahaaman özgürlüğün tadını çıkarıyorum kuzum :) ne özgürlükse tabi orası da ayrı :) türkü şölniydi kuz 9 tane sanatçı vardı ama içlerinde oğuz aksaç ve musa eroğlu vardı benim gitme amacım oydu :)
ALLAH saglikli seklde teslmini nasp etsn cnm diger adanali benm :) senin icn demstm bi adanali dha dieDiğer adanalılar nerde :)) su an antalyada canm ordan ıstanbula gececek
yani sanırım bundan sonra hep böyle olacak günlerim ama ben ona bi söz verdim bekliycem gelmeni dedim o gelene kadar o varken nasılsa öyle devam etcem. iyiyim ya atlatma aşamasındayım yatağa girmesem kazağını görmesem herşey yoluna girecek ama o kokusu ahh. sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyo anlat bakim :)Tadını cikart gunlernin kuzum gezmk gbisi yok:) sen naslsn napiyosn mervem iysndr insallah
Kuzum benm pozitf dusun olumsuz dusunme bak ardgnda acmayblrdi konusmayablrdi mahkeme durumu varms oyle dmstn dedgm gbi braz zaman bekle INSALLAH en kisa zaman da kavsrsnz tatlm. Bende de durmlar ayni kuzum ya degisen bsey yok :)yani sanırım bundan sonra hep böyle olacak günlerim ama ben ona bi söz verdim bekliycem gelmeni dedim o gelene kadar o varken nasılsa öyle devam etcem. iyiyim ya atlatma aşamasındayım yatağa girmesem kazağını görmesem herşey yoluna girecek ama o kokusu ahh. sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyo anlat bakim :)
ALLAH saglikli seklde teslmini nasp etsn cnm diger adanali benm :) senin icn demstm bi adanali dha die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?