2014 Yarenleri! :)

Okudun mu azıcık kuzu.. Kıyamam yaa dün teslim oldu daha konuşamadık fln yazmışlar İlk günlerim aklıma geldi onlar öyle yazınca.. Farkettimki alışmışız biz damlaaammm
Aynen denizim ya nerden nerye bizde gectk.o yollardan ilk zamanlar zorluklar yasadk yavastan yavastan alistk smdi cok sukr tam alsmisz smdi farkettm onlr oyle yaznca :) ALLAHmza bnlerce sukur bu gunlermze kuzum daha da azalacak ALLAHn iznyle hepmznki:)

Ooo kimn konseri gez bakalm en iyisni yapyn kuzum
aman özgürlüğün tadını çıkarıyorum kuzum :) ne özgürlükse tabi orası da ayrı :) türkü şölniydi kuz 9 tane sanatçı vardı ama içlerinde oğuz aksaç ve musa eroğlu vardı benim gitme amacım oydu :)

Aynen bebeğim yaa çooook şükür hesapsız şükür rabbimee.. Kız allahın izniyle beraber 20 gün kaldı 15 gün kaldı diyceğimiz günlerimizde gelicek yaa

Tadını cikart gunlernin kuzum gezmk gbisi yok:) sen naslsn napiyosn mervem iysndr insallah

Aynen bebeğim yaa çooook şükür hesapsız şükür rabbimee.. Kız allahın izniyle beraber 20 gün kaldı 15 gün kaldı diyceğimiz günlerimizde gelicek yaa
Aynen kuzum binlerce şükür:) aynen beraber dicegiz sevncmzi beraber yasicaz ALLAHn iznyle.kuzum ya bide 2ay cabucak gecti bana gore vala dun gibi gitti sanki:)

Aynen kuzum binlerce şükür:) aynen beraber dicegiz sevncmzi beraber yasicaz ALLAHn iznyle.kuzum ya bide 2ay cabucak gecti bana gore vala dun gibi gitti sanki:)
Aynen bebeğim yaa daha dün gibi ben buraya sevdiceğim gitmeden önce girmiştim ilk.. bnm nişanlımda gidicek askere diye.. Şimdi 2ay oldu hemen hemen gerçi aşkıma dediğimde gel onu bide bana sor dediğide oluyo ama geçiyo geçiyo

Aynen banada oyle dio teselli edyrm snra .d gecio ya zaman dedgn nedr ki kuzum :)

Merveciiiim nasılsın bitaneeem? Konuştun mu sevdiceğinle bi daha

Tadını cikart gunlernin kuzum gezmk gbisi yok:) sen naslsn napiyosn mervem iysndr insallah
yani sanırım bundan sonra hep böyle olacak günlerim ama ben ona bi söz verdim bekliycem gelmeni dedim o gelene kadar o varken nasılsa öyle devam etcem. iyiyim ya atlatma aşamasındayım yatağa girmesem kazağını görmesem herşey yoluna girecek ama o kokusu ahh. sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyo anlat bakim :)

Kuzum benm pozitf dusun olumsuz dusunme bak ardgnda acmayblrdi konusmayablrdi mahkeme durumu varms oyle dmstn dedgm gbi braz zaman bekle INSALLAH en kisa zaman da kavsrsnz tatlm. Bende de durmlar ayni kuzum ya degisen bsey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…