- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuşuuuum hoşgeldiiiiinbebeklerim bn geldim musmutlu bi şekilde:)
Sende haklsn kuzum bende senin fikrine saygi duyarm şekerim:)kuzu o senn fikrin tabiki saygi duyarim..ama bnde sevdigim bni oldugum gibi kabul etsin saygi duysun isterim..he içimden gelir kapanirim o ayri ama baskıyla kapanmam bi anlami olmz..tabi bu bnm fikrim
Hos geldin bu arada nasl gecti günün bakm:)bebeklerim bn geldim musmutlu bi şekilde:)
Ahahahaha doğrudur bebeğimOyle tabi kuzum beni hastlar coo sever cok guler yuzzlsn bze cok cana yaknsn cok dgerlernden farklsn diolar saolsnlr:))
kuzum sabh dedim ya gorumcen aradi die hmn gel gidicek olanlar var dedi apar topar ciktim :) bizim burda ekler pastayı guzl yapan bi yer var ordan ekler aldim.enemmm eve bi gittim herkesler bni bekliyo :) kayinpederim bile :) bn tabi kıpkırmızıKuşuuuum hoşgeldiiiiinNasıl geçti günün? Neler yaptın kayınvalideciğinde? Ne götürdün giderkeeen? Hadi anlaaat
Aynen kuzum tum gunahlrm silnr bu sayede ha saka tabi:) aynen bde bn gulmsmeyi cok sevn brym kuzum ondanda kay aklbiyor.dAhahahaha doğrudur bebeğimGüleryüzlü olmak lazım yaa karşındaki hasta zaten morala ihtiyacı var hastaneye şifa için geliyo.. Şifa ALLAHtan vesile olmak bizden.. Çok zor değil tebessüm edip karşındakini mutlu etmek.. Hem kendin mutlu olursun hemde sadaka sevabı kazanırsın.. Çok karlı bişi şu gülümsemek
Ayyyy çok heycanlanmışsındııııırrrkuzum sabh dedim ya gorumcen aradi die hmn gel gidicek olanlar var dedi apar topar ciktim :) bizim burda ekler pastayı guzl yapan bi yer var ordan ekler aldim.enemmm eve bi gittim herkesler bni bekliyo :) kayinpederim bile :) bn tabi kıpkırmızı
Aydınlıyım tatlım sen nerelisin? Biz seninle hiç konuşmadık sanırım.. Yeni mi gitti askerin?[/QUOTE]Hosevdiceğimden internet yavas o yuzden gec yazabiliyorum kusura bakmayin memleketlerniz nersi kizlar
cok utandım kuzu yaa .d ama güzeldi :)Hos geldin bu arada nasl gecti günün bakm:)
Oyle o lur kuzum ya alisrsn zamanla bnde sus pustm cok cekngn utangctm zamanla alsyr insan sevndm guzel gecmesne kuzum:)cok utandım kuzu yaa .d ama güzeldi :)
ewet kuzum öyle galiba:) 6 gibide gorumcem ve kocasi beraber disari ciktik sonrada bni bıraktılar ewe saolsunlarAyyyy çok heycanlanmışsındııııırrrOhhh çok sevindim bebeğim tüm aileyle tanıştın ozaman
aynen kuzum çok şükür işimiz gücümüz belliAynen bebeğim yaa.. Çalışmayınca zaman duruyo resmen ne kdr yorulsakta erken kalkmak zorunda olsakta iyiki çalışıyoruz
selam canıım hoşgeldiinSlm kizlar
fıstığımm hoşgeldiiin, nasıl geçti gününnn?bebeklerim bn geldim musmutlu bi şekilde:)
Kay aklbiyor muuuuuAynen kuzum tum gunahlrm silnr bu sayede ha saka tabi:) aynen bde bn gulmsmeyi cok sevn brym kuzum ondanda kay aklbiyor.d
Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim[/QUOTE]Aydınlıyım tatlım sen nerelisin? Biz seninle hiç konuşmadık sanırım.. Yeni mi gitti askerin?
Kuzu telden dolayi rahat yazamiyorm ya haha o zaman hep gulumsiyelim mutlu olalim INSALLAH kuzum :))))Kay aklbiyor muuuuuKuzu sen neyce konuşuyosun yaa Ahaha şaka şaka bebeğim İnsan gülümserken çok daha az kasını çalıştırır biliyomusun kuzu gülümsemek daha kolaydır.. Surat asmak daha fzla mimik kasını çalıştırır ama buna rağmen insanlar hep 5karış suratla dolaşırlar Gülümse kaderineeee
Maşallah kuzum yaa çoook sevindiiiimewet kuzum öyle galiba:) 6 gibide gorumcem ve kocasi beraber disari ciktik sonrada bni bıraktılar ewe saolsunlar
Hep güleliim, hep sevelim, hep mutlu olalıııım inşaALLAHKuzu telden dolayi rahat yazamiyorm ya haha o zaman hep gulumsiyelim mutlu olalim INSALLAH kuzum :))))
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?