2014 Yarenleri! :)

Oyle tabi kuzum beni hastlar coo sever cok guler yuzzlsn bze cok cana yaknsn cok dgerlernden farklsn diolar saolsnlr:))
Ahahahaha doğrudur bebeğim Güleryüzlü olmak lazım yaa karşındaki hasta zaten morala ihtiyacı var hastaneye şifa için geliyo.. Şifa ALLAHtan vesile olmak bizden.. Çok zor değil tebessüm edip karşındakini mutlu etmek.. Hem kendin mutlu olursun hemde sadaka sevabı kazanırsın.. Çok karlı bişi şu gülümsemek

Kuşuuuum hoşgeldiiiiin Nasıl geçti günün? Neler yaptın kayınvalideciğinde? Ne götürdün giderkeeen? Hadi anlaaat
kuzum sabh dedim ya gorumcen aradi die hmn gel gidicek olanlar var dedi apar topar ciktim :) bizim burda ekler pastayı guzl yapan bi yer var ordan ekler aldim.enemmm eve bi gittim herkesler bni bekliyo :) kayinpederim bile :) bn tabi kıpkırmızı

Aynen kuzum tum gunahlrm silnr bu sayede ha saka tabi:) aynen bde bn gulmsmeyi cok sevn brym kuzum ondanda kay aklbiyor.d

Ayyyy çok heycanlanmışsındııııırrr Ohhh çok sevindim bebeğim tüm aileyle tanıştın ozaman

Hosevdiceğimden internet yavas o yuzden gec yazabiliyorum kusura bakmayin memleketlerniz nersi kizlar
Aydınlıyım tatlım sen nerelisin? Biz seninle hiç konuşmadık sanırım.. Yeni mi gitti askerin?[/QUOTE]
Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim

Aynen kuzum tum gunahlrm silnr bu sayede ha saka tabi:) aynen bde bn gulmsmeyi cok sevn brym kuzum ondanda kay aklbiyor.d
Kay aklbiyor muuuuu Kuzu sen neyce konuşuyosun yaa Ahaha şaka şaka bebeğim İnsan gülümserken çok daha az kasını çalıştırır biliyomusun kuzu gülümsemek daha kolaydır.. Surat asmak daha fzla mimik kasını çalıştırır ama buna rağmen insanlar hep 5karış suratla dolaşırlar Gülümse kaderineeee

Kuzu telden dolayi rahat yazamiyorm ya haha o zaman hep gulumsiyelim mutlu olalim INSALLAH kuzum :))))

TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim[/QUOTE]
Nerede askerin fıstık? Uzun dönemmisiniz kısa dönemmi?[/QUOTE]
m
Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada sanirim ailesiyle tanismissn ne kadar güzel bise ya tabi bi okadarda heyecanlı bi durum olsa gerek :)

TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
m

Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada sanirim ailesiyle tanismissn ne kadar güzel bise ya tabi bi okadarda heyecanlı bi durum olsa gerek :)[/QUOTE]
Kuzum karstrdn sen yaziyi denizim zaten nisanli cekingblk kalmamstr ortada :)) ALLAH kavustrsn bu arda cnm snada yazdm cvp vermedn ama neysee.d

TE="denizlililili, post: 38441319, member: 632811"]Evet tatlim hic konusmadik yeni sayilir iki ay oldu canm sevdicegim askere gideli bende elazigliyim
m

Kisa donem tatlim su an erzurum da senin askerin nerde peki bu arada sanirim ailesiyle tanismissn ne kadar güzel bise ya tabi bi okadarda heyecanlı bi durum olsa gerek :)[/QUOTE]
Zamansızla karıştırıyosun beni kuzucum ben nişanlıyım zaten Bnm askerciğimde burdurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…