2014 Yarenleri! :)

Merveciiiim nasılsın bitaneeem? Konuştun mu sevdiceğinle bi daha
iyiyim kuzum çok şükür bugünüme 13 gün oldu ama yıl gibi :/ konuşmadım o arasın aramazsa birdaha asla aramam ben sözümü yuttum aradım evet belki inat yüzünden bitecek ama sadece benim çabam sonuç getirmz ama askerden gelene kadar da şafağını sayacam orası da ayrı mesele dengesizlik doluyum yani :)

Kuzum benm pozitf dusun olumsuz dusunme bak ardgnda acmayblrdi konusmayablrdi mahkeme durumu varms oyle dmstn dedgm gbi braz zaman bekle INSALLAH en kisa zaman da kavsrsnz tatlm. Bende de durmlar ayni kuzum ya degisen bsey yok :)
kuzum o gün de anlattım ya sana umut artık boğazımda düğümleniyo hani pes ediyo gibi durabilirim ama ne yapayım sen de. evet haklısın koştur koştur duştayken açtı bende şaşırdım sonunda görüşürüz dedi buda bişey ama ben aramam artık onun adım atması gerekmez mı. siz düzelttiniz mi arayı

Kuzum bekle ilk admi attn sen evet bakalm braz dha bekle ama sen mesaji armayi kesme derm asker soncta hep senden bekler bu bnm dusuncem. Aklni karstrmak istemem ama oyle.kuzum bni aradi dun iki kere caldi teli yetisemedm kapandi snra aramadi msjda atmadi beklemedym:)

hadi yaaaa tühhh :/ neyse arar yine inşallah. kuzum adam hava değişiminde memlekete gitti eminim her gece içmeler eğlenceler daha önce böyleydi en azından ya askeriyede olsa peşini bırakmam ki ama şu an 3ünde belli olaca gelsin büyük ihtimal askerliği sonlanacak o zaman belli olacak ak mı kara mı ama umut bitermi bitmez her gece sarılarak uyuyo gibi hissediyorum :/

Kuzum yaa kiyamam sana insallah barisirsnz yaa Sende cok.mutlu ol isterm hepmz mutlu olalm insallah

inşallah bitanem..gokselimle konustum anlattim cokkk mutlu oldu
subatta izne geliyor. evlenme teklifi edicek galiba ya ayyy
Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn
Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..

Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn

Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..
denizim dogru diyosun mutluluk icin gururu birakicaksin bn yaptim bunu göksel icin ve hic pişman degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…