iyiyim kuzum çok şükür bugünüme 13 gün oldu ama yıl gibi :/ konuşmadım o arasın aramazsa birdaha asla aramam ben sözümü yuttum aradım evet belki inat yüzünden bitecek ama sadece benim çabam sonuç getirmz ama askerden gelene kadar da şafağını sayacam orası da ayrı mesele dengesizlik doluyum yani :)Merveciiiim nasılsın bitaneeem? Konuştun mu sevdiceğinle bi daha
Sağol cnm evet adanada yasiyorm :)haa tamam anladım canm :)) adanada mı yasıosun pekı .. saol canm aynı sekılde senınde
kuzum o gün de anlattım ya sana umut artık boğazımda düğümleniyo hani pes ediyo gibi durabilirim ama ne yapayım sen de. evet haklısın koştur koştur duştayken açtı bende şaşırdım sonunda görüşürüz dedi buda bişey ama ben aramam artık onun adım atması gerekmez mı. siz düzelttiniz mi arayıKuzum benm pozitf dusun olumsuz dusunme bak ardgnda acmayblrdi konusmayablrdi mahkeme durumu varms oyle dmstn dedgm gbi braz zaman bekle INSALLAH en kisa zaman da kavsrsnz tatlm. Bende de durmlar ayni kuzum ya degisen bsey yok :)
Kuzum bekle ilk admi attn sen evet bakalm braz dha bekle ama sen mesaji armayi kesme derm asker soncta hep senden bekler bu bnm dusuncem. Aklni karstrmak istemem ama oyle.kuzum bni aradi dun iki kere caldi teli yetisemedm kapandi snra aramadi msjda atmadi beklemedym:)kuzum o gün de anlattım ya sana umut artık boğazımda düğümleniyo hani pes ediyo gibi durabilirim ama ne yapayım sen de. evet haklısın koştur koştur duştayken açtı bende şaşırdım sonunda görüşürüz dedi buda bişey ama ben aramam artık onun adım atması gerekmez mı. siz düzelttiniz mi arayı
hadi yaaaa tühhh :/ neyse arar yine inşallah. kuzum adam hava değişiminde memlekete gitti eminim her gece içmeler eğlenceler daha önce böyleydi en azından ya askeriyede olsa peşini bırakmam ki ama şu an 3ünde belli olaca gelsin büyük ihtimal askerliği sonlanacak o zaman belli olacak ak mı kara mı ama umut bitermi bitmez her gece sarılarak uyuyo gibi hissediyorum :/Kuzum bekle ilk admi attn sen evet bakalm braz dha bekle ama sen mesaji armayi kesme derm asker soncta hep senden bekler bu bnm dusuncem. Aklni karstrmak istemem ama oyle.kuzum bni aradi dun iki kere caldi teli yetisemedm kapandi snra aramadi msjda atmadi beklemedym:)
inşallah bitanem..gokselimle konustum anlattim cokkk mutlu olduZamanla onuda aşıcaksınız be başakcımmm.. Annene zaman ver.. Allahın izniyle o da kabullenicek ve göksel enişteyi çoook sevicek
Kuzum yaa kiyamam sana insallah barisirsnz yaa Sende cok.mutlu ol isterm hepmz mutlu olalm insallahhadi yaaaa tühhh :/ neyse arar yine inşallah. kuzum adam hava değişiminde memlekete gitti eminim her gece içmeler eğlenceler daha önce böyleydi en azından ya askeriyede olsa peşini bırakmam ki ama şu an 3ünde belli olaca gelsin büyük ihtimal askerliği sonlanacak o zaman belli olacak ak mı kara mı ama umut bitermi bitmez her gece sarılarak uyuyo gibi hissediyorum :/
Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnninşallah bitanem..gokselimle konustum anlattim cokkk mutlu oldu
subatta izne geliyor. evlenme teklifi edicek galiba ya ayyy
Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..hadi yaaaa tühhh :/ neyse arar yine inşallah. kuzum adam hava değişiminde memlekete gitti eminim her gece içmeler eğlenceler daha önce böyleydi en azından ya askeriyede olsa peşini bırakmam ki ama şu an 3ünde belli olaca gelsin büyük ihtimal askerliği sonlanacak o zaman belli olacak ak mı kara mı ama umut bitermi bitmez her gece sarılarak uyuyo gibi hissediyorum :/
normalde odundur kendisi ama paşam romantik oldu askerde :)Ayyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn
Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..
Askerde kuzU kuzu olyorlarnormalde odundur kendisi ama paşam romantik oldu askerde :)
denizim dogru diyosun mutluluk icin gururu birakicaksin bn yaptim bunu göksel icin ve hic pişman degilimAyyyyy hadi hayırlısı bebeğiiiiim yaşasııııııınnn
Bebeğim beniiiiimmm seviyosan ve onunda sevdiğini hissediyosan sahip çık sevgine.. Kendi mutluluğun için bırak inadı, gururu..
sevgi kelebeği oldum kiz suanAskerde kuzU kuzu olyorlarMASSALLAH
Yanagizdan opem mi siz ananiz koynunda ben soguktan olem mi. Tey tey teyKızlarrr kızlarrrr gelem miiii :)
Aman MASSALLAH kuzumsevgi kelebeği oldum kiz suan
Askerde kuzU kuzu olyorlarMASSALLAH
Sağol cnm evet adanada yasiyorm :)
inşallah kuzum bnmki cok odun biraz duzelsin.dAman MASSALLAH kuzumINSALLAH bu askerlik iyi anlamda cook degistirir.d
Hadirli canim bilirmisn:) sen neresnden :)Adananın neresınde bacım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?