Bnmkide kiskanc odun bunlar duzelsn.d.dinşallah kuzum bnmki cok odun biraz duzelsin.d
Ayneeeen bebeğimmmmm tanıyamıyorum resmen yaa maşallah bir romantik bir duygusalnormalde odundur kendisi ama paşam romantik oldu askerde :)
INSALLAH iyi anlamda degisir senin askernde canm:)Cıdden askerlık ne kadar degstrcek cok merak edıyorum :))
Hadirli canim bilirmisn:) sen neresnden :)
INSALLAH iyi anlamda degisir senin askernde canm:)
kuzu bak bna askili,etek, tayt,dar pantolon,renkli oje hepsi yasak tabi bunlar aklima gelenlerBnmkide kiskanc odun bunlar duzelsn.d.d
Bnm teyzem kenan evrende oturyor hayal parkn hemen arkasnda:) duymussndur midik hadirli falan :)hmm duydum canm ama gtmedm canm bız kenan evrende oturuyoruz
Maşallah başakcımmmmm rabbim hiiiç bozmasın heeeep mutlu olun inşaAllaaahdenizim dogru diyosun mutluluk icin gururu birakicaksin bn yaptim bunu göksel icin ve hic pişman degilim
Ayneeeen bebeğimmmmm tanıyamıyorum resmen yaa maşallah bir romantik bir duygusalTotomuzu kaşıyalım Nazar etmeyelim
Iyi geceler demetim naslsn iyisndr umarm bugün duzelmstr insallah hersey kuzumiyi geceler canlarim
Bnm teyzem kenan evrende oturyor hayal parkn hemen arkasnda:) duymussndur midik hadirli falan :)
Demetttiiiiiiim senî bekliyodum bebeğimmmm nasılsııııın? Çok merak ettim seniiiii..iyi geceler canlarim
hepimiz mutlu olalim inşallah balimMaşallah başakcımmmmm rabbim hiiiç bozmasın heeeep mutlu olun inşaAllaaah
Insallah:) bn calisiyorm hastanede hemsireyim cnm sen?aa ne guzel denk gelırız belkım bı gun senle :)) duydum canm duydum .. sen calısıomsn okuomsn napıosun :)
nasil oldugumu bilmiyorum canim. o konu hakkinda konusmadik, hatta bugun pek konusmadik. sen nasilsin canim?Iyi geceler demetim naslsn iyisndr umarm bugün duzelmstr insallah hersey kuzum
aynn kuzummm maşallah maşallahAyneeeen bebeğimmmmm tanıyamıyorum resmen yaa maşallah bir romantik bir duygusalTotomuzu kaşıyalım Nazar etmeyelim
saol canim.. merak edilecek bisey yok tatlim degisen bisey de yok. sen nasilsin denizim?Demetttiiiiiiim senî bekliyodum bebeğimmmm nasılsııııın? Çok merak ettim seniiiii..
oyyy bnm balim gelmiş hosgeldin kuzum,nasılsıniyi geceler canlarim
Hadi yaa kiyamam kuzum INSALLAH duzelir demetim skma canını oda taetamak istemedgnden acmamstr konuyu guzelm üzülme bende iyiym sukur kuzum sende iyi olrsan tam iyi olacaz hepmz insallahnasil oldugumu bilmiyorum canim. o konu hakkinda konusmadik, hatta bugun pek konusmadik. sen nasilsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?