Insallah:) bn calisiyorm hastanede hemsireyim cnm sen?
Hasretten hep bunlar bebeğimmmm muhtemelen döndükten snra eski hallerine dönüşücekler ama olsuuuunnn bunada şükür.. Kimisi daha sinirli, agresif fln oluyomuş burda kızlar bahsediyoaskerden sonra eskı hallerıne donmesınlerde kızlaar :)) benımkıde duygusal olmus azckk :)))
hosbulduk basagim. saol canim sen nasilsin?oyyy bnm balim gelmiş hosgeldin kuzum,nasılsın
insallah damlam saol canim.. bana kizgin degil kizgin oldugunda kizdigini belli eder.. simdi caresiz gibi konusmalarinda.. yine yazdiginda gulum yaziyo. ama ne senden vazgecebiliyorum nede senle oluyo der gibi..Hadi yaa kiyamam kuzum INSALLAH duzelir demetim skma canını oda taetamak istemedgnden acmamstr konuyu guzelm üzülme bende iyiym sukur kuzum sende iyi olrsan tam iyi olacaz hepmz insallah
Kuzum benim sende sagol demetim bak cocuk iyi konusyor kuzum sende skma canini yuzyuze halledersn konusursnz kuzum cozulmicek hic bi konu yoktur kuzum benimhosbulduk basagim. saol canim sen nasilsin?
insallah damlam saol canim.. bana kizgin degil kizgin oldugunda kizdigini belli eder.. simdi caresiz gibi konusmalarinda.. yine yazdiginda gulum yaziyo. ama ne senden vazgecebiliyorum nede senle oluyo der gibi..
kuzum bn iimde ama sen Üzgünsun kiyamam kihosbulduk basagim. saol canim sen nasilsin?
insallah damlam saol canim.. bana kizgin degil kizgin oldugunda kizdigini belli eder.. simdi caresiz gibi konusmalarinda.. yine yazdiginda gulum yaziyo. ama ne senden vazgecebiliyorum nede senle oluyo der gibi..
Kuzum benim yaasaol canim.. merak edilecek bisey yok tatlim degisen bisey de yok. sen nasilsin denizim?
uzulme yavrum yapcak bisey yok. en zorunu yasatiyor allah bize. hem uzaktan hem imkansiz gibi. cok yoruldum artik.. hakkimizda hayirlisi olsunkuzum bn iimde ama sen Üzgünsun kiyamam ki
kuzum biraz akisina birak,cok kafa yorma, hayırlısı neyse o olsun..bn öyle yapıyorumuzulme yavrum yapcak bisey yok. en zorunu yasatiyor allah bize. hem uzaktan hem imkansiz gibi. cok yoruldum artik.. hakkimizda hayirlisi olsun
okudum kuzum saol yazmaya halim yoktu.. oyle hissediyorum bende zaten erdi sayesinde fikirlerim degisti bana farkli yonden bakmayi ogretti.. ona kizamiyorum suan cunku oda hep boyle gormus beni tanimadan once.. biz iliskimizin adini koymadan cok dusunduk ben seni cok kisitlarim biz birlikte olmayalim kac kere dedi.. bende ilerde isterim kapanmayi kuzum ama kendim isticem erdi kapali giyinmemi istiyo diye degil.. tamam ailesinin yaninda dikkat ederim zaten acik giymiyorum, ama kendi dugunlerimizde en azindan kolumun acik olmasinda bi sakinca gormuyorum.. beni boyle kabul edemezmisin demeye korkuyorum biliyomusun..Kuzum benim yaaBugün sana yazdım okudun mu bilmiyorum bitanem lütfen sakin kafayla düşün.. Sadece erdiye takılı kalma.. Bu rabbimin bi lütfudur belkide.. Erdiyi vesile kılarak seni doğru yola sevkedicektir.. Allahın izniyle gönlünü ferah tut bitanemmm..
Demetim olurmu ya daha fazla sıkmak istemiyorm falan bdaha duymaym kuzim her zaman yanindayz senin iyi olana kadr da dinlemeye haziriz kuzum beni hersyn hayrlisini diliyorm INSALLAH hep mutlu olursun kuzum uyu dinlen yarn daha iyi olursunuz INSALLAH tatlm iyi geceler ALLAH rahatlk versn opyorm kocamanneyse kuzular saolun.. ben daha fazla skmak istemiyorum caninizi.. kendinize iyi bakin allah rahatlik versin.. optum canlarim
Yaa zaten birileri için değil allah için yapıcaksın bebeğim benim.. Ama bunu açık açık konuşmalısız bi daha.. Şuan değil ama bak bebeğim.. Şuan sende o da çok hassasınız.. Biraz zaman geçtikten snra sakin bi şekilde aç konuyu baştan sona yeniden paylaşın birbirinizle bu kpnuyu.. Ben senin mutlu olucağna inanıyorum bebeğimmm.. Bu da senin imtihanın demekki hatta sizin imtihanınız.. Allahın izniyle bu sınavdan başınız dik beraberce geçiceksiniz bitanemmokudum kuzum saol yazmaya halim yoktu.. oyle hissediyorum bende zaten erdi sayesinde fikirlerim degisti bana farkli yonden bakmayi ogretti.. ona kizamiyorum suan cunku oda hep boyle gormus beni tanimadan once.. biz iliskimizin adini koymadan cok dusunduk ben seni cok kisitlarim biz birlikte olmayalim kac kere dedi.. bende ilerde isterim kapanmayi kuzum ama kendim isticem erdi kapali giyinmemi istiyo diye degil.. tamam ailesinin yaninda dikkat ederim zaten acik giymiyorum, ama kendi dugunlerimizde en azindan kolumun acik olmasinda bi sakinca gormuyorum.. beni boyle kabul edemezmisin demeye korkuyorum biliyomusun..
Hasretten hep bunlar bebeğimmmm muhtemelen döndükten snra eski hallerine dönüşücekler ama olsuuuunnn bunada şükür.. Kimisi daha sinirli, agresif fln oluyomuş burda kızlar bahsediyoGerçi bnm aşkım hep duygusaldır karşılıklı ağladığımız fln olmuştur sevgisini belli eder hep Ama askerde iki katına çıktı maşallaaah Yaşasın askerlik
balim olur mu öyle sey senn sikintin bizim sıkıntımız ..uzmesen kndini gecicek hepsi inşallah ..sanada Allah rahatlık versin güzellik:)neyse kuzular saolun.. ben daha fazla skmak istemiyorum caninizi.. kendinize iyi bakin allah rahatlik versin.. optum canlarim
Hasretten hep bunlar bebeğimmmm muhtemelen döndükten snra eski hallerine dönüşücekler ama olsuuuunnn bunada şükür.. Kimisi daha sinirli, agresif fln oluyomuş burda kızlar bahsediyoGerçi bnm aşkım hep duygusaldır karşılıklı ağladığımız fln olmuştur sevgisini belli eder hep Ama askerde iki katına çıktı maşallaaah Yaşasın askerlik
Ne halt yicek kz gidip yemek yemstr dolanmstr arkdslryla donmstr nolcak baska:)Bugn bnm akılsız sevglm çarşıya çıktı ne aradı ne konuştk ne içeri girince aradı. Artık snirlenmyrm sabır çekiyorum ve gülüyorum yani mrk edyrm ne halt yedi :)
Bugn bnm akılsız sevglm çarşıya çıktı ne aradı ne konuştk ne içeri girince aradı. Artık snirlenmyrm sabır çekiyorum ve gülüyorum yani mrk edyrm ne halt yedi :)
Ne halt yicek kz gidip yemek yemstr dolanmstr arkdslryla donmstr nolcak baska:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?