2014 Yarenleri! :)

Biz daha ufağız ya bildiğin 19 hehe :) inşaAllah nasip olursa yapıcam ona böyle bir sürpriz çok mutlu olsun görünce şaşırsın sevinsin istiyorumm.. Otogarada gitmicem sabah ailesi gidip getirir eve öğlen görüşürüz falan diye anlaşıcam ama ondan habersiz evde bekliyor olucam ayy çok heyecanlandım inşaAllah yapabilirimm..

Insallah yapabilirsin canim ya bende benimkisine süpriz yapmayi düsünüyorum insallah ikimizde yapabiliriz Allah nasip ederse :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

2 sene tecilden sonra kasım gibi benim nişanlımda gidicek askere kızlar sizinkiler gitmiş şafak saymaya başlamışsınız bile , daha bizde o da yok nasıl geçicek bu askerlik .bu ara yoğun duygusallık içindeyiz , biz birbirimize aşırı bağlıyız ve nişanlım hem çok kıskanç hem hemen sinirlenen bi yapıya sahip :2: sizler nasıl dayanıyorsunuz beni de alır mısınız aranıza

Vallaha canim zor oluyor ama Allah sabrini veriyor cok sükür ama gercekten hic kolay degil. Insan ama böylece onun Daha cok kiymetini anliyor vede nekadar cok sevdigini. Allahim sanada simdikten sabir versin canim :)

aminn canım inşAllahh 3 gün olmuş sizinde daha galiba..hemen gidince arayabildi mi seni ? her gün konuşabiliyor musunuz?

aminn canım inşAllahh 3 gün olmuş sizinde daha galiba..hemen gidince arayabildi mi seni ? her gün konuşabiliyor musunuz?

Öbür gün hemen aradi beni aksama dogru 2 dakika mi ne konusabildik sonra yine kapatmasi gerekiyordu bugün iste yine aramasini bekliyorum öyle telefonun basinda duruyorum evet bugün 3üncü günü canim benimkinin ..

canımm, daha kasım'a 5 ay vaaar şimdiden bunları düşünmeye başlarsan psikolojin ciddi anlamda bozulurrr

hele bi ekim ayı gelsin, o zaman gel sen bu topikleree

şimdi önünüzdeki 5 ayın tadını çıkarınn lütfeeeen, askerliği düşünmedeeen

Kızlaar Alah kavuştursun şafaklarnz henüz çok yeni ama geçiyo üzülmeyin acemiyi bitirp ustaya gittiler mi bi düzenleri otrdu mu gerisi geliyoo

Öbür gün hemen aradi beni aksama dogru 2 dakika mi ne konusabildik sonra yine kapatmasi gerekiyordu bugün iste yine aramasini bekliyorum öyle telefonun basinda duruyorum evet bugün 3üncü günü canim benimkinin ..

gittiği gün arayamadı yani canım :44: hiç bşey anlatamamışınızdır canım birbirinize 2 dakikada ağlamaktan

gittiği gün arayamadı yani canım :44: hiç bşey anlatamamışınızdır canım birbirinize 2 dakikada ağlamaktan

yok canim ariyamadi. Vallaha telefonda ben kendimi zor tuttum anlatti iste bana sogukta buz gibi yerde yatiriyorlar diye cok yoruyorlar ayaklarim ilk günden su topladi diye onlari duyunca zaten mafoldum sesim gitti oda anladi zaten hemen askim üzülme lütfen dedi öyle iste sonrada zaten kapatmak zorundaydi

5 ay var canım ama bir haftadır hemen hemen hergün konusu açılmaya başladı okulda bitiyor.yazın çalışınca bile günde en az 1 kere buluşuyoruz. birden kopunca ne yapıcaz bilmiyoruz

5 ay var canım ama bir haftadır hemen hemen hergün konusu açılmaya başladı okulda bitiyor.yazın çalışınca bile günde en az 1 kere buluşuyoruz. birden kopunca ne yapıcaz bilmiyoruz

açmayın konusunu canım benimmm :26:

son 1 ay zaten ister istemez o psikolojiye gireceksiniz, şimdiki günlerinizi o zaman düşünerek ziyan etmeyin, sonra çok pişman olursunuz, benden söylemesi

uzun dönem mi gider seninki yoksa kısa mı?

nerde yapıyor peki canım askerliğini yazık vallahi hiç kalorifer yokmuş mu

nerde yapıyor peki canım askerliğini yazık vallahi hiç kalorifer yokmuş mu

Suan acemi birlik isparta egidirde dagci komando sonradan iste büyük ihtimal doguya gidicek ondan sonra Yokmus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…