çok da güzel olur benceeee, ne romantikkk
ayyy siz ne kadar da gençmişsinizzzbizimki tabi öteleye öteleye 32 yaşında askere gittiği için ben de böylee 28 yaşında asker yolu bekliyorumm
ben de 360 olarak var, istersen yollayabiliriiim
Kesinlikle öyle canım. Karşılıklı kiymetimizi anlıyoruz.
Telefonda iki güzel kelime söylesin sonradan aklıma takılıyor yeni aşıklar gibi
Senin nişanlın nerede ?
Biz daha ufağız ya bildiğin 19 hehe :) inşaAllah nasip olursa yapıcam ona böyle bir sürpriz çok mutlu olsun görünce şaşırsın sevinsin istiyorumm.. Otogarada gitmicem sabah ailesi gidip getirir eve öğlen görüşürüz falan diye anlaşıcam ama ondan habersiz evde bekliyor olucam ayy çok heyecanlandım inşaAllah yapabilirimm..
ben de 360 olarak var, istersen yollayabiliriiim
bende nette 360 olarak gördüm ama neden 360 :44:
bilmemm kiiiii :26::26::26:
2 sene tecilden sonra kasım gibi benim nişanlımda gidicek askere kızlarsizinkiler gitmiş şafak saymaya başlamışsınız bile , daha bizde o da yok nasıl geçicek bu askerlik .bu ara yoğun duygusallık içindeyiz , biz birbirimize aşırı bağlıyız ve nişanlım hem çok kıskanç hem hemen sinirlenen bi yapıya sahip :2: sizler nasıl dayanıyorsunuz beni de alır mısınız aranıza
Vallaha canim zor oluyor ama Allah sabrini veriyor cok sükür ama gercekten hic kolay degil. Insan ama böylece onun Daha cok kiymetini anliyor vede nekadar cok sevdigini. Allahim sanada simdikten sabir versin canim :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
aminn canım inşAllahh3 gün olmuş sizinde daha galiba..hemen gidince arayabildi mi seni ? her gün konuşabiliyor musunuz?
2 sene tecilden sonra kasım gibi benim nişanlımda gidicek askere kızlarsizinkiler gitmiş şafak saymaya başlamışsınız bile , daha bizde o da yok nasıl geçicek bu askerlik .bu ara yoğun duygusallık içindeyiz , biz birbirimize aşırı bağlıyız ve nişanlım hem çok kıskanç hem hemen sinirlenen bi yapıya sahip :2: sizler nasıl dayanıyorsunuz beni de alır mısınız aranıza
Öbür gün hemen aradi beni aksama dogru 2 dakika mi ne konusabildik sonra yine kapatmasi gerekiyordubugün iste yine aramasini bekliyorum öyle telefonun basinda duruyorum evet bugün 3üncü günü canim benimkinin ..
gittiği gün arayamadı yani canım :44: hiç bşey anlatamamışınızdır canım birbirinize 2 dakikada ağlamaktan
canımm, daha kasım'a 5 ay vaaarşimdiden bunları düşünmeye başlarsan psikolojin ciddi anlamda bozulurrr
hele bi ekim ayı gelsin, o zaman gel sen bu topikleree
şimdi önünüzdeki 5 ayın tadını çıkarınn lütfeeeen, askerliği düşünmedeeen
gittiği gün arayamadı yani canım :44: hiç bşey anlatamamışınızdır canım birbirinize 2 dakikada ağlamaktan
5 ay var canım ama bir haftadır hemen hemen hergün konusu açılmaya başladıokulda bitiyor.yazın çalışınca bile günde en az 1 kere buluşuyoruz. birden kopunca ne yapıcaz bilmiyoruz
yok canim ariyamadi. Vallaha telefonda ben kendimi zor tuttum anlatti iste bana sogukta buz gibi yerde yatiriyorlar diye cok yoruyorlar ayaklarim ilk günden su topladi diye onlari duyunca zaten mafoldum sesim gitti oda anladi zaten hemen askim üzülme lütfen dedi öyle iste sonrada zaten kapatmak zorundaydi
nerde yapıyor peki canım askerliğini yazık vallahi hiç kalorifer yokmuş mu
biz ilk günden itibaren konuşabildik, günde en az 3 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?