2014 Yarenleri! :)

Gunaydinnnnn kizlarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pofudukcum beni de ekle listeye 94/2 Çanakkale Ezine

Günaydın kıslaarrr Uzun zamandır yazamıyorum topiğe ama sevdiğim askere gittiğine göre artık daha yoğun konuşacağız demektir. Allahım herkese sabırlar versinn

yazın eve bi kapanınca dışarı çıkası gelmiyo insanın bakalım duramazsam ya kursa falan giderim ya işe girerim

zaten sıcak olursa evden çıkası gelmez insanın. bnmde şuan bir iş durumu var manisaya gidebilirim temelli ama belli değil daha:44:

Sevgilime bir mektup yazdım dün sizce göndereyim mi yoksa bir kutu alıp içini şekerlemeler ve çikolatalar doldurup birkaç küçük not daha ve mektubu koyup kendim mi vermeliyim??

Günaydın kıslaarrr Uzun zamandır yazamıyorum topiğe ama sevdiğim askere gittiğine göre artık daha yoğun konuşacağız demektir. Allahım herkese sabırlar versinn

Günaydın canimm aminnn

Bir de dün gece aklıma geldi 5 temmuzda dağıtıma gelicek o zaman ondan önce eve gidip yatağına birkaç tane uçan balon bağlıyım yerleri balon dolduruyum birde yatağının üstüne kırmızı gül yaprakları döksem güzelde bir kahvaltı hazırlasam sizce hoşuna gider mi??

Nasılsın tatlım?

Senin sevdiğinde mi asker?

Askerim bi arasa daha iyi olcam:) sen nasılsın canım?
Carsamba gunu teslim oldu canim Çanakkaleye senin askerin nerde yapıyor

Askerim bi arasa daha iyi olcam:) sen nasılsın canım?
Carsamba gunu teslim oldu canim Çanakkaleye senin askerin nerde yapıyor

Allah kavuştursun canım benimm

Benim sevdiğimde çarşamba teslim oldu Safranbolu

Ayy bende sabahtan beridir bekliyorum sağolsun aradı çok çok mutlu oldummm

Allah kavuştursun canım benimm

Benim sevdiğimde çarşamba teslim oldu Safranbolu

Ayy bende sabahtan beridir bekliyorum sağolsun aradı çok çok mutlu oldummm

Bende bekliyorum bakalim:) cok heycanlaniyorum aradığında 5 yildir hic böyle bir heycan yasamadim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…