2014 Yarenleri! :)

Bende bekliyorum bakalim:) cok heycanlaniyorum aradığında 5 yildir hic böyle bir heycan yasamadim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım aradığında sesim titriyo konuşamıyorum bir duygusala bağlanıyorum sonra toparlıyorum kendimi ve konuşmanın, sesinin keyfini çıkarıyorumm Bir insan sevdiğinin sesiyle mutlu olur mu yahu Karnımda kelebekler uçuşuyor resmen

Hic sorma ya diyorum ya bes yıldır hic böyle olduğumu hatırlamıyorum hem çok güzel hem de cok üzücü

Hic sorma ya diyorum ya bes yıldır hic böyle olduğumu hatırlamıyorum hem çok güzel hem de cok üzücü

Benimde 6 yıllık ilişkim var bende böyle bir heyecan yaşamamıştım sanırım sesini duyduğunda. Ama eminim ki bu askerlik bize çok şey katacak. Daha da olgunlaştıracak

Benimde 6 yıllık ilişkim var bende böyle bir heyecan yaşamamıştım sanırım sesini duyduğunda. Ama eminim ki bu askerlik bize çok şey katacak. Daha da olgunlaştıracak

Aynen öyle canim rabbim sabir versin bizlere

Başlamışlar mı eğitime ?? Bizim pazartesi başlayacakmış muayene aşı falan geçti çarşambadan beri..

Evet pazartesi başlayacaklar

eveeet, tüm günü ayakta geçirtiyolar törene kadar, hele törene son 1 hafta kala pert oluyolar bildiğinnn

iştimaaa, yani yoklama diyim ben sana, bunları sıraya sokuyolar sayıyolar eksik var mı diyee

Anladım canım, şuan iyiler yani asıl eğitim pazartesi başlıyor. Allah kolaylık versin askerlerimize

Aynı duyguları yaşıyoruz canım. İlk 2 gün duygusallık vardı şimdi rahatız gülüyoruz bile
ve askerliğin en güzel yanı, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi heyecan oluyor :)

Aynı duyguları yaşıyoruz canım. İlk 2 gün duygusallık vardı şimdi rahatız gülüyoruz bile
ve askerliğin en güzel yanı, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi heyecan oluyor :)

Ahh kesinlikle öyle canım Onun kahkahalarını bile özlemişim ya Konuşurken güldüğünü bile duymak tarif edilemez bi duygu. İnsan aşık olduğunda ilk zamanlar nasıl leyla gibi olur. Telefon başında bekler, mesaj atsın arasın diye aynen öyleyim

Aradığında çocuklar gibi mutlu oluyorum Allahım inşallah zaman böyle akıp geçer

Kızlar bu arada sizlere birşey danışacağım. Elinde 365 günün şafak çizelgesi olan var mı? Varsa bana gönderebilir mi rica etsem :26:

Kesinlikle öyle canım. Karşılıklı kiymetimizi anlıyoruz.
Telefonda iki güzel kelime söylesin sonradan aklıma takılıyor yeni aşıklar gibi
Senin nişanlın nerede ?

çok da güzel olur benceeee, ne romantikkk

19 yaşındayım..

Bende Daha 19 yasindayim yanliz degilsin canim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ayyy siz ne kadar da gençmişsinizzz bizimki tabi öteleye öteleye 32 yaşında askere gittiği için ben de böylee 28 yaşında asker yolu bekliyorumm

ben de 360 olarak var, istersen yollayabiliriiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…