Sevgilimde daha 19 yaşında 20'i olmadan aldılar askere..
kızlarr sevgilimi biraz önce kamerada gördümmmm çok mutluyum tabi elektrikler gitmeseydi daha çok görecektim ama neyse buda birşey :))
evet ailemle birlikteyim burda aslında manisalıyız memleketime gidiyorumevlenince oturcağım yerde işte bakalım şimdi mülakat filn olcak onu bekliyorummm
evet ailemle birlikteyim burda aslında manisalıyız memleketime gidiyorumevlenince oturcağım yerde işte bakalım şimdi mülakat filn olcak onu bekliyorummm
Sevgilimde daha 19 yaşında 20'i olmadan aldılar askere..
of naci çarşı iznnde kafenn yavaşlığından konuşamadık başka kafe arıca şimdi
Oyy canım benim ya Allahım sabır versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bekliyorum bakalim:) cok heycanlaniyorum aradığında 5 yildir hic böyle bir heycan yasamadim:)
Benimkiside bi Ay sonra Daha 20 yasina girecek
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aynen canım aradığında sesim titriyo konuşamıyorum bir duygusala bağlanıyorum sonra toparlıyorum kendimi ve konuşmanın, sesinin keyfini çıkarıyorummBir insan sevdiğinin sesiyle mutlu olur mu yahu Karnımda kelebekler uçuşuyor resmen
Hic sorma ya diyorum ya bes yıldır hic böyle olduğumu hatırlamıyorum hem çok güzel hem de cok üzücü
Benimde 6 yıllık ilişkim var bende böyle bir heyecan yaşamamıştım sanırım sesini duyduğunda. Ama eminim ki bu askerlik bize çok şey katacak. Daha da olgunlaştıracak
Aynen öyle canim rabbim sabir versin bizlere
amin canm ya hayırlısı artıkaaa nolduki netmi yavaştı bulur inş hemen zamanı gidiyor boşu boşuna yaaa
Başlamışlar mı eğitime ?? Bizim pazartesi başlayacakmış muayene aşı falan geçti çarşambadan beri..
eveeet, tüm günü ayakta geçirtiyolar törene kadar, hele törene son 1 hafta kala pert oluyolar bildiğinnn
iştimaaa, yani yoklama diyim ben sana, bunları sıraya sokuyolar sayıyolar eksik var mı diyee
Aynen canım aradığında sesim titriyo konuşamıyorum bir duygusala bağlanıyorum sonra toparlıyorum kendimi ve konuşmanın, sesinin keyfini çıkarıyorummBir insan sevdiğinin sesiyle mutlu olur mu yahu Karnımda kelebekler uçuşuyor resmen
Aynı duyguları yaşıyoruz canım. İlk 2 gün duygusallık vardı şimdi rahatız gülüyoruz bile
ve askerliğin en güzel yanı, ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi heyecan oluyor :)
Ahh kesinlikle öyle canımOnun kahkahalarını bile özlemişim ya Konuşurken güldüğünü bile duymak tarif edilemez bi duygu. İnsan aşık olduğunda ilk zamanlar nasıl leyla gibi olur. Telefon başında bekler, mesaj atsın arasın diye aynen öyleyim
Aradığında çocuklar gibi mutlu oluyorumAllahım inşallah zaman böyle akıp geçer
Kızlar bu arada sizlere birşey danışacağım. Elinde 365 günün şafak çizelgesi olan var mı? Varsa bana gönderebilir mi rica etsem :26:
Bir de dün gece aklıma geldi 5 temmuzda dağıtıma gelicek o zaman ondan önce eve gidip yatağına birkaç tane uçan balon bağlıyım yerleri balon dolduruyum birde yatağının üstüne kırmızı gül yaprakları döksem güzelde bir kahvaltı hazırlasam sizce hoşuna gider mi??
19 yaşındayım..
Bende Daha 19 yasindayimyanliz degilsin canim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ahh kesinlikle öyle canımOnun kahkahalarını bile özlemişim ya Konuşurken güldüğünü bile duymak tarif edilemez bi duygu. İnsan aşık olduğunda ilk zamanlar nasıl leyla gibi olur. Telefon başında bekler, mesaj atsın arasın diye aynen öyleyim
Aradığında çocuklar gibi mutlu oluyorumAllahım inşallah zaman böyle akıp geçer
Kızlar bu arada sizlere birşey danışacağım. Elinde 365 günün şafak çizelgesi olan var mı? Varsa bana gönderebilir mi rica etsem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?