- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ahahahaha istemiyosan giderim damla hanımmSagol kuzucum benim kz ilk kez senin bu saate kadr burda oldgnu goryrm haa soh et koyu ya massallah .d
Kuzum olurmu oyle sey yaa ask olsun gidersn ardndan bzde giderz sadce dikkatmi cekti syledm kz.dAhahahaha istemiyosan giderim damla hanımm
Hobaaaa aman sabahlar olmasıııınnnAyyyy kızlar muhabbete dahil olamadım arkadşmla dedikodu yaptık da azckkk tlfnda :) mervecim konuyu blmyrm ayrılma nedeninizi fln ama bence şans ver ara hatta git. Ben de enese çok şans verdm çok hatasına göz yumdum hala daha yaparm ben cefasını çekip de sefasını başka kötü kızlara çektirmem öyle düşün kız kaptırma başka cadalozlaraaa mücadele et tek başına ediyomş gibi oluyo ama enes hep diyoduki biz şuan berabersek senn sayende ve iyiki de senin sayendeayrıca OĞLAKKKK MIIIII ?? Amaaaaaaannnnnn amaaaaannn amaaaaaannn inaaaaatttttttr ööö pis :) bırak o keçi inadını yarın ilk iş ara. VE KIZLAR CİDDEN BU TOPİK DE SİZ DE İYİKİ VARSINIZ. Amaaaaann sabahlarrr olmasınnnn :):):):):):):):)
Yes of corse kops kops kops .d.dAyyyy kızlar muhabbete dahil olamadım arkadşmla dedikodu yaptık da azckkk tlfnda :) mervecim konuyu blmyrm ayrılma nedeninizi fln ama bence şans ver ara hatta git. Ben de enese çok şans verdm çok hatasına göz yumdum hala daha yaparm ben cefasını çekip de sefasını başka kötü kızlara çektirmem öyle düşün kız kaptırma başka cadalozlaraaa mücadele et tek başına ediyomş gibi oluyo ama enes hep diyoduki biz şuan berabersek senn sayende ve iyiki de senin sayendeayrıca OĞLAKKKK MIIIII ?? Amaaaaaaannnnnn amaaaaannn amaaaaaannn inaaaaatttttttr ööö pis :) bırak o keçi inadını yarın ilk iş ara. VE KIZLAR CİDDEN BU TOPİK DE SİZ DE İYİKİ VARSINIZ. Amaaaaann sabahlarrr olmasınnnn :):):):):):):):)
kuzummm adam ayrıdı benden sebebsiz nedensiz şimdi herkes ara diyo arıcam ama daha ne şansı vercem bakalım ben vercem de o vercek miii :) evet oğlsk burcuyum ama o da koççç :))Ayyyy kızlar muhabbete dahil olamadım arkadşmla dedikodu yaptık da azckkk tlfnda :) mervecim konuyu blmyrm ayrılma nedeninizi fln ama bence şans ver ara hatta git. Ben de enese çok şans verdm çok hatasına göz yumdum hala daha yaparm ben cefasını çekip de sefasını başka kötü kızlara çektirmem öyle düşün kız kaptırma başka cadalozlaraaa mücadele et tek başına ediyomş gibi oluyo ama enes hep diyoduki biz şuan berabersek senn sayende ve iyiki de senin sayendeayrıca OĞLAKKKK MIIIII ?? Amaaaaaaannnnnn amaaaaannn amaaaaaannn inaaaaatttttttr ööö pis :) bırak o keçi inadını yarın ilk iş ara. VE KIZLAR CİDDEN BU TOPİK DE SİZ DE İYİKİ VARSINIZ. Amaaaaann sabahlarrr olmasınnnn :):):):):):):):)
Allahm hala olumsuz hala negatf bogacam seni ben az kaldikuzummm adam ayrıdı benden sebebsiz nedensiz şimdi herkes ara diyo arıcam ama daha ne şansı vercem bakalım ben vercem de o vercek miii :) evet oğlsk burcuyum ama o da koççç :))
farkettim hepiniz erkek tarafı maşallah :)Hahaha yaa oyle iste baby:)
Erkek tarfyz bz dugununde de erkek tarafi olcaz hahaha saka saka:)farkettim hepiniz erkek tarafı maşallah :)
arayacam dedim ama damlammm valla arayacam dedim valla valla :)Allahm hala olumsuz hala negatf bogacam seni ben az kaldi
onda bende olurum ya :) ama orada ancak horon tepersiniz ama :)Erkek tarfyz bz dugununde de erkek tarafi olcaz hahaha saka saka:)
Bugün geç uyandım ya bebeğim uykum fzla gelmedi bide merveyi ikna edelim diye kaldım kuzumKuzum olurmu oyle sey yaa ask olsun gidersn ardndan bzde giderz sadce dikkatmi cekti syledm kz.d
Oy.kuzum beni tamam aferim.darayacam dedim ama damlammm valla arayacam dedim valla valla :)
bencede sonunda başardınız valla :)Bugün geç uyandım ya bebeğim uykum fzla gelmedi bide merveyi ikna edelim diye kaldım kuzumÇok şükürde başardık
Aynen kuzum bnde gec uydm uykm yok daym gelp.sabhn kornde uyandrdi ama deli oldm .d mervede vazcayarsa cok fena olur ama .dBugün geç uyandım ya bebeğim uykum fzla gelmedi bide merveyi ikna edelim diye kaldım kuzumÇok şükürde başardık
ohhh aldık aferini :)Oy.kuzum beni tamam aferim.d
olmamm vazfelan geçmemmm :)Aynen kuzum bnde gec uydm uykm yok daym gelp.sabhn kornde uyandrdi ama deli oldm .d mervede vazcayarsa cok fena olur ama .d
bendeeee :)Yirim sizi kiz ben
Eeneeeem yarın aramazsa varyaaaa bizden çekiceğiii varAynen kuzum bnde gec uydm uykm yok daym gelp.sabhn kornde uyandrdi ama deli oldm .d mervede vazcayarsa cok fena olur ama .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?