2014 Yarenleri! :)

Ayyyy kızlar muhabbete dahil olamadım arkadşmla dedikodu yaptık da azckkk tlfnda :) mervecim konuyu blmyrm ayrılma nedeninizi fln ama bence şans ver ara hatta git. Ben de enese çok şans verdm çok hatasına göz yumdum hala daha yaparm ben cefasını çekip de sefasını başka kötü kızlara çektirmem öyle düşün kız kaptırma başka cadalozlaraaa mücadele et tek başına ediyomş gibi oluyo ama enes hep diyoduki biz şuan berabersek senn sayende ve iyiki de senin sayende ayrıca OĞLAKKKK MIIIII ?? Amaaaaaaannnnnn amaaaaannn amaaaaaannn inaaaaatttttttr ööö pis :) bırak o keçi inadını yarın ilk iş ara. VE KIZLAR CİDDEN BU TOPİK DE SİZ DE İYİKİ VARSINIZ. Amaaaaann sabahlarrr olmasınnnn :):):):):):):):)

Hobaaaa aman sabahlar olmasıııınnn İyiki varsın kadınlar kulübü.. Yaşasın kadınlar birliği

Yes of corse kops kops kops .d.d

kuzummm adam ayrıdı benden sebebsiz nedensiz şimdi herkes ara diyo arıcam ama daha ne şansı vercem bakalım ben vercem de o vercek miii :) evet oğlsk burcuyum ama o da koççç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…