Aynen denizm ama arar artk o kdr da o nat dgldr caymaz umarm.dEeneeeem yarın aramazsa varyaaaa bizden çekiceğiii var
arayacammmmmm ama ters teperse numarayıı size veririm askerlerinize verin bence :)Eeneeeem yarın aramazsa varyaaaa bizden çekiceğiii var
inat değil sebeb yaa szde kızsınız ama yok bi bende böyle sanki :)Aynen denizm ama arar artk o kdr da o nat dgldr caymaz umarm.d
Askerime veryim snra ayrilsin benden .darayacammmmmm ama ters teperse numarayıı size veririm askerlerinize verin bence :)
Kz bende cok inadm ama senin gbisini gormedm gorememinat değil sebeb yaa szde kızsınız ama yok bi bende böyle sanki :)
öyle değil tabi Allah korusun yaaa tövbe tövbeeeeeeeeAskerime veryim snra ayrilsin benden .d
valla bende inat değilim diyodum kendimi ama :)Kz bende cok inadm ama senin gbisini gormedm goremem
:) kuzu asiri kiskanc kz ben burayi anlatmadm ona hayalpere kurar kafsnda hadi kz ismli erkek giryorsa o yazyrsa bilmem ne abow.döyle değil tabi Allah korusun yaaa tövbe tövbeeeeeeee
Sen inat deglsen ben hic dglm kz.d.dvalla bende inat değilim diyodum kendimi ama :)
tamam artık bende değilim söz :)Sen inat deglsen ben hic dglm kz.d.d
bende demedim çaktırmaa kıyamet kopar bilse valla cesaretim yok :):) kuzu asiri kiskanc kz ben burayi anlatmadm ona hayalpere kurar kafsnda hadi kz ismli erkek giryorsa o yazyrsa bilmem ne abow.d
Aman bilmesnler ztn nerdn gorecekler .d.dbende demedim çaktırmaa kıyamet kopar bilse valla cesaretim yok :)
Hahahaha tamam denizim dusundugn icn bizi cok mersiMervecim ve damlacanımmm ben uyuyim artık yarın mesai var malum.. Sizde yatın dînlenin kızlar.. Mervecim senin okulun var damlacım seninde mesain varHem yarın büyük gün bi an önce uyuyalım bi an çnce yarın olsn Enem anne gibi hissettim kendimi İyi geceler fıstıklar.. Kocaman kocaman öpüldünüüüz
Ee sende kal gitmee aa:)Ay girip çıkıyorm bi giriyorum sayfalar geçiyo yetişemiyorum :)
Kız asker yarenlerinin arasında erkeğin işi neAman bilmesnler ztn nerdn gorecekler .d.d
çokkk öptümmm bende kuzumm :) çok sağollll rüyanda sevdiğini görrrrr :)Mervecim ve damlacanımmm ben uyuyim artık yarın mesai var malum.. Sizde yatın dînlenin kızlar.. Mervecim senin okulun var damlacım seninde mesain varHem yarın büyük gün bi an önce uyuyalım bi an çnce yarın olsn Enem anne gibi hissettim kendimi İyi geceler fıstıklar.. Kocaman kocaman öpüldünüüüz
valla ilk gizli işim sanırım ama burasıda olmasa kaayı yerimm :)Aman bilmesnler ztn nerdn gorecekler .d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?