Kuzu sorma.iste cpk hayalperes konusblmk.icn kz ismyle girer konusr der pskopat.d MASSALLAH eniste anlaysli.kasi kuzum kasi :)Kız asker yarenlerinin arasında erkeğin işi neBen söylüyorum aşkıma.. Arıyo mesela mapıosun bebeğim diyo iyi aşkm napiyim kızlarla konuşuyodum nette diyorum hihihihi İlk üye oldğmda şöyle bî göz gezdirdi baktı tehlikeli bi durum yok hiç sesini çılartmadı aşkım benim yaaa
Aynen kuzi destgz brbrmze:)valla ilk gizli işim sanırım ama burasıda olmasa kaayı yerimm :)
kesinlikle yaa :)Aynen kuzi destgz brbrmze:)
Ay acktm ya yemekte yemo n istmyrm bu saatte.dkesinlikle yaa :)
ben yedimmm :)Ay acktm ya yemekte yemo n istmyrm bu saatte.d
Kaşıdım gitti totomuuuuuKuzu sorma.iste cpk hayalperes konusblmk.icn kz ismyle girer konusr der pskopat.d MASSALLAH eniste anlaysli.kasi kuzum kasi :)
Gece yemego cok kilo.yapar kuzum yaa bde migdeyi agrtr hareketszn olyorz bde ama.acktm.cok.d.dben yedimmm :)
çokokrem yedim hemdee :) aman zaten ayrılık mantığıyla kilo alırım dedim hayvan gibi yiyorm ama zayıflıyorummm :)Gece yemego cok kilo.yapar kuzum yaa bde migdeyi agrtr hareketszn olyorz bde ama.acktm.cok.d.d
Deme bunu bana deme.d kuznmde dio cok yiyorm hala zayfm yedklernz nerye.gidyr .d.d bn yiyorm sisyrm kuznlerm yiyo fit massallah:)çokokrem yedim hemdee :) aman zaten ayrılık mantığıyla kilo alırım dedim hayvan gibi yiyorm ama zayıflıyorummm :)
yok fit değilim gayet balıketliyim ilk kez almıyorum bende stresten sanırım yani yoksa zayıf değilim dur sana atyım foto gör :)Deme bunu bana deme.d kuznmde dio cok yiyorm hala zayfm yedklernz nerye.gidyr .d.d bn yiyorm sisyrm kuznlerm yiyo fit massallah:)
Her seyde bi hayr vardr iste cnm:) bn sylemdm kyamti koparir:)Ben bnmkine burayı söyledm bi çıldırdı ne saçma saçma yerlere üye oluyosn erkekte vardır fln hiçbşy demedim. Sonra burda pofudğu buldm onun askeri yardmcı oldu şmdide diyoki işe yaradı orası
Gordm kz.massallah guzelsn yaksyo sana kilo :)yok fit değilim gayet balıketliyim ilk kez almıyorum bende stresten sanırım yani yoksa zayıf değilim dur sana atyım foto gör :)
Gerçi o da böyke bir yere girse ben se kıyameti kopararö ahahahHer seyde bi hayr vardr iste cnm:) bn sylemdm kyamti koparir:)
Ben de istiyomm fotoooGordm kz.massallah guzelsn yaksyo sana kilo :)
yakışmıyo kuzu ya ama işte veremiyorum ki bu boğazla nereye veriyon :)Gordm kz.massallah guzelsn yaksyo sana kilo :)
Sen daha gece yersen zor veri.dyakışmıyo kuzu ya ama işte veremiyorum ki bu boğazla nereye veriyon :)
Kz sen bzi gormednmi bn atmstm resmBen de istiyomm fotooo
Aynen bnde delirrm..d.dGerçi o da böyke bir yere girse ben se kıyameti kopararö ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?