- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Merveden istedm :) seni gördm kuzum boncuk boncuk göZlerinizi maşallaah :)Kz sen bzi gormednmi bn atmstm resm
Ama onlar anlayışlı olmak zorundalarAynen bnde delirrm..d.d
hahah amann napim yaaaSen daha gece yersen zor veri.d
Oy yirim seni kizMerveden istedm :) seni gördm kuzum boncuk boncuk göZlerinizi maşallaah :)
kuzu bizim birlikte yok ayrı ayrı var sildim ben sinirde herşeyi ama ayrı ayrı dur atayım özelden buraya atınca saçma olur :)Merveden istedm :) seni gördm kuzum boncuk boncuk göZlerinizi maşallaah :)
Can bogazdan gelir kuzum ye:)hahah amann napim yaaa
Bnm renkli göze zaafım var kızlarda erkeklerde de elaOy yirim seni kizsende cok guzelsn MASSALLAH kuzum:)
Bekliyırm kuzum :)kuzu bizim birlikte yok ayrı ayrı var sildim ben sinirde herşeyi ama ayrı ayrı dur atayım özelden buraya atınca saçma olur :)
bencede o zaten zayıf deli oluyorum o da yasakladı zaten zayıflamamı bende vermem o zaman kilo milo :)Can bogazdan gelir kuzum ye:)
attım :)Bekliyırm kuzum :)
O byle.kilolu seviosa kal kuzi zayflama :) sende yedir ha bire kilo alsn gttgnde hehe:)bencede o zaten zayıf deli oluyorum o da yasakladı zaten zayıflamamı bende vermem o zaman kilo milo :)
Hahaha bnm sevdcekte yesil gozlu ya kuzu bde bnm kalem surmeme deli olyor ya ne varsa sanki bnde siyah gozleri sevrm renkli sevmem blmyrm nye :)Bnm renkli göze zaafım var kızlarda erkeklerde de elaneyseki aşkitomun ela gözleri ama sen kolla kendini damlacm hahahahha
gidersem aç kalırız ama bakalım :) 16 kilo verdi askerde ya normalde bu kadar değildi ama :)O byle.kilolu seviosa kal kuzi zayflama :) sende yedir ha bire kilo alsn gttgnde hehe:)
Ayyyy bişey dicem gülmeyinnn :) sevgilini kuzenime benzettm onun da sevgilisi var asını unuttm acaba diyorm bu o mu falan ahahaha snra kızın adını da hatırladm hem de benzettiğimi anladm :)bencede o zaten zayıf deli oluyorum o da yasakladı zaten zayıflamamı bende vermem o zaman kilo milo :)
kuzenin adı ne canım :) valla inşşalh barışırız bende birlikte fotolarımızı atarım hemde samsundan anlık yaa :9Ayyyy bişey dicem gülmeyinnn :) sevgilini kuzenime benzettm onun da sevgilisi var asını unuttm acaba diyorm bu o mu falan ahahaha snra kızın adını da hatırladm hem de benzettiğimi anladm :)
Maşallah kuzum 41 kere. Hiç de ktü değil bn de yumuduk gibiyim bnmkide upuzun yapılı yannda tuhaf kalıyorm ama aşk işte :)
Ayyyy bişey dicem gülmeyinnn :) sevgilini kuzenime benzettm onun da sevgilisi var asını unuttm acaba diyorm bu o mu falan ahahaha snra kızın adını da hatırladm hem de benzettiğimi anladm :)bencede o zaten zayıf deli oluyorum o da yasakladı zaten zayıflamamı bende vermem o zaman kilo milo :)
aynen baksan edi ile büdü gibi ama napalımm :)Ayyyy bişey dicem gülmeyinnn :) sevgilini kuzenime benzettm onun da sevgilisi var asını unuttm acaba diyorm bu o mu falan ahahaha snra kızın adını da hatırladm hem de benzettiğimi anladm :)
Maşallah kuzum 41 kere. Hiç de ktü değil bn de yumuduk gibiyim bnmkide upuzun yapılı yannda tuhaf kalıyorm ama aşk işte :)
hahahahaah alemsn kz:)Ayyyy bişey dicem gülmeyinnn :) sevgilini kuzenime benzettm onun da sevgilisi var asını unuttm acaba diyorm bu o mu falan ahahaha snra kızın adını da hatırladm hem de benzettiğimi anladm :)
Kz askerde stresten kuru kemik olark gelck dha bekle sen.d.dgidersem aç kalırız ama bakalım :) 16 kilo verdi askerde ya normalde bu kadar değildi ama :)
Gözlerin ortaya çıkıyo ya kıskanıyo :) herkes kendinde olmayanı istermş bzmkide o hesap :) bnmde dudaklarm büyük biraz aşkitom ruja izin vermiyo yakışmıyomuşHahaha bnm sevdcekte yesil gozlu ya kuzu bde bnm kalem surmeme deli olyor ya ne varsa sanki bnde siyah gozleri sevrm renkli sevmem blmyrm nye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?