aaaaaa :) bak ya gaza devam he bende samsuna gidince ellerimle pişirir veririm ohhh :) sarmalar neelr nelerr :)Kz askerde stresten kuru kemik olark gelck dha bekle sen.d.d
kuzenin adı ne canım :) valla inşşalh barışırız bende birlikte fotolarımızı atarım hemde samsundan anlık yaa :9
aynen baksan edi ile büdü gibi ama napalımm :)
İnşallah barışırsınız kuzm için ferah tut sen dua et Rabbime hiçbir kulundan geçmez yaradan.hahahahaah alemsn kz:)
:) kiskandgndan yaksyoki izn vermio :)bnmde buyuk ama abrtlcak kadr dgl dudagm yaninda yapckmsm makyaji izn vermio byle deli edio:)Gözlerin ortaya çıkıyo ya kıskanıyo :) herkes kendinde olmayanı istermş bzmkide o hesap :) bnmde dudaklarm büyük biraz aşkitom ruja izin vermiyo yakışmıyomuş
Yedir de sayma kz ztn acm zor tutyorm yememek icn.d.daaaaaa :) bak ya gaza devam he bende samsuna gidince ellerimle pişirir veririm ohhh :) sarmalar neelr nelerr :)
kız kuzenin adı erkan diğil dimi ben fena psikopatım dır da :) inşallah kuzum yaa :)İnşallah barışırsınız kuzm için ferah tut sen dua et Rabbime hiçbir kulundan geçmez yaradan.
Ahahahah deliyim gözü kara deliyim yakarm romayı da yakarımmm
Valla biz de edi büdü gibiyiz amaaaan bananeee kimisi tombul sever ahahahahhaha
Ay hepsi aynı :) bir de bir şeyi bir kere hayır yapmıcaksın dedi mi sittin sene evet demez hayır olarak kalır o:) kiskandgndan yaksyoki izn vermio :)bnmde buyuk ama abrtlcak kadr dgl dudagm yaninda yapckmsm makyaji izn vermio byle deli edio:)
onun için listeyi düşük tuttummm :)Yedir de sayma kz ztn acm zor tutyorm yememek icn.d.d
ahahhahahahahahahha tipik kızkız kuzenin adı erkan diğil dimi ben fena psikopatım dır da :) inşallah kuzum yaa :)
valla koç da öyle ama ben de öyleyim :)Ay hepsi aynı :) bir de bir şeyi bir kere hayır yapmıcaksın dedi mi sittin sene evet demez hayır olarak kalır oOĞLAK DEĞİL Mİ AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
Yuh merve ya allahm.oldu olack bnm erkanmi die sor deli kz.d.dkız kuzenin adı erkan diğil dimi ben fena psikopatım dır da :) inşallah kuzum yaa :)
ALLAH razi olsun.d.donun için listeyi düşük tuttummm :)
ohhh rahatladımmm :) kız seviiyoruzz napalım be yavrummm :)A
ahahhahahahahahahha tipik kızyok değil kuzum hem daha asker değil kuzenim bian öyle geldi bana
Sus sus sen en başta oğlak oldğnu belli ettinvalla koç da öyle ama ben de öyleyim :)
yaa ben hahikaten psikopatım :) çok fena hemdee :) napayımmm :/Yuh merve ya allahm.oldu olack bnm erkanmi die sor deli kz.d.d
Sittin sene dedn de arabz bz bzmklerde o lafi cok kullanr.d bnm ki boga ben akrep.d.dAy hepsi aynı :) bir de bir şeyi bir kere hayır yapmıcaksın dedi mi sittin sene evet demez hayır olarak kalır oOĞLAK DEĞİL Mİ AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
hahahhaa :) ama yaaa tamam oğlak burcuyum ama beterin beteri varmış :)Sus sus sen en başta oğlak oldğnu belli ettin
Bsey yapma btle dusnme sadce.d.dyaa ben hahikaten psikopatım :) çok fena hemdee :) napayımmm :/
Ay ben seni çk iyi anlıyormohhh rahatladımmm :) kız seviiyoruzz napalım be yavrummm :)
senden dee :)ALLAH razi olsun.d.d
pekala tamam attık düşünceleriii :)Bsey yapma btle dusnme sadce.d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?