2014 Yarenleri! :)

kuzenin adı ne canım :) valla inşşalh barışırız bende birlikte fotolarımızı atarım hemde samsundan anlık yaa :9

aynen baksan edi ile büdü gibi ama napalımm :)

hahahahaah alemsn kz:)
İnşallah barışırsınız kuzm için ferah tut sen dua et Rabbime hiçbir kulundan geçmez yaradan.
Ahahahah deliyim gözü kara deliyim yakarm romayı da yakarımmm
Valla biz de edi büdü gibiyiz amaaaan bananeee kimisi tombul sever ahahahahhaha

Gözlerin ortaya çıkıyo ya kıskanıyo :) herkes kendinde olmayanı istermş bzmkide o hesap :) bnmde dudaklarm büyük biraz aşkitom ruja izin vermiyo yakışmıyomuş
:) kiskandgndan yaksyoki izn vermio :)bnmde buyuk ama abrtlcak kadr dgl dudagm yaninda yapckmsm makyaji izn vermio byle deli edio:)

kız kuzenin adı erkan diğil dimi ben fena psikopatım dır da :) inşallah kuzum yaa :)

:) kiskandgndan yaksyoki izn vermio :)bnmde buyuk ama abrtlcak kadr dgl dudagm yaninda yapckmsm makyaji izn vermio byle deli edio:)
Ay hepsi aynı :) bir de bir şeyi bir kere hayır yapmıcaksın dedi mi sittin sene evet demez hayır olarak kalır o OĞLAK DEĞİL Mİ AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE

ohhh rahatladımmm :) kız seviiyoruzz napalım be yavrummm :)
Ay ben seni çk iyi anlıyorm geçn sene enesle bi ayrılık yaşadm 1 ay kdr bn de trabzona gidiyodm otbste yanmdaki kız enes diye biriyle knşuyo kafayı yedm bnmkimi diye ahahaha arkdşlarma söyledm hepsi diyo sen kafayı yemişsin enes ne alaka bulck o kızı bir de o kdr tesadüf ki aynı otbste yanyana oturcaksnz ahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…