2014 Yarenleri! :)

Sittin sene dedn de arabz bz bzmklerde o lafi cok kullanr.d bnm ki boga ben akrep.d.d
Bn de çk kullanırm .d bni araplara ya da hintlilere benzetirleree ay yoksa annemle babam beniiii araplardan mı aldııı aman Allahımmmmmmmmm akrep de pek fenaaaaa

Bn de çk kullanırm .d bni araplara ya da hintlilere benzetirleree ay yoksa annemle babam beniiii araplardan mı aldııı aman Allahımmmmmmmmm akrep de pek fenaaaaa
Seni araplarn evnden evlatlk alms.olablrler hahaha abmlerde bana dalgasna dio.iste seni copte buldk.demiolr bde cami avlusunda copte.d.d akrep fenami yani fenaym yalan olmasn.d.d

hahahahha :) ben de yaa :) peki o bir aylık süreç te konuştunuz mu nasıldı nasıl barıştınız.

Seni araplarn evnden evlatlk alms.olablrler hahaha abmlerde bana dalgasna dio.iste seni copte buldk.demiolr bde cami avlusunda copte.d.d akrep fenami yani fenaym yalan olmasn.d.d
Hemen yarn anneme diyim bana gerçeği açıklayn evlatlık mıyım diyemem de öyle bir şey annemin kopyasıyım ben hem de ne fenaaaa abıııııwwwww

hahahahha :) ben de yaa :) peki o bir aylık süreç te konuştunuz mu nasıldı nasıl barıştınız.
Hiç konuşmadk bebeğim ama cidden hep dua ettm hakkımda hayırlısı ver Allahm diye bir de farklı şehrlerdeydik görüşmedk de. Bign ben akşam uyudum şekerleme uykusunda rüyamda enesi gördm kokusuyla uyandm resmen tlfna bi baktm enes heeeyy,pişştt diye msj atmş o akşam knşmaya başladk bi bakt barışmışz :)

aaa anlatmıştın doğru bende çok ediyorum ki umarım en kısa sürede alırım ben de sonuçç :) kimsecikler ayrılmasın hele asker yarenleri askerlerimiz hiççç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…