- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Bn de çk kullanırm .d bni araplara ya da hintlilere benzetirleree ay yoksa annemle babam beniiii araplardan mı aldııı aman AllahımmmmmmmmmSittin sene dedn de arabz bz bzmklerde o lafi cok kullanr.d bnm ki boga ben akrep.d.d
Oğlağın beteri yok kuzum :)hahahhaa :) ama yaaa tamam oğlak burcuyum ama beterin beteri varmış :)
Bencede at firlat .dpekala tamam attık düşünceleriii :)
hemennn :)Bencede at firlat .d
Seni araplarn evnden evlatlk alms.olablrler hahaha abmlerde bana dalgasna dio.iste seni copte buldk.demiolr bde cami avlusunda copte.d.d akrep fenami yani fenaym yalan olmasn.d.dBn de çk kullanırm .d bni araplara ya da hintlilere benzetirleree ay yoksa annemle babam beniiii araplardan mı aldııı aman Allahımmmmmmmmmakrep de pek fenaaaaa
Seviyorm kz seni .dhemennn :)
hahahahha :) ben de yaa :) peki o bir aylık süreç te konuştunuz mu nasıldı nasıl barıştınız.Ay ben seni çk iyi anlıyormgeçn sene enesle bi ayrılık yaşadm 1 ay kdr bn de trabzona gidiyodm otbste yanmdaki kız enes diye biriyle knşuyo kafayı yedm bnmkimi diye ahahaha arkdşlarma söyledm hepsi diyo sen kafayı yemişsin enes ne alaka bulck o kızı bir de o kdr tesadüf ki aynı otbste yanyana oturcaksnz ahahhaa
başına gelmemiş ha erkanın inadı lazlık dan olabilir :)Oğlağın beteri yok kuzum :)
Hemen yarn anneme diyim bana gerçeği açıklayn evlatlık mıyımSeni araplarn evnden evlatlk alms.olablrler hahaha abmlerde bana dalgasna dio.iste seni copte buldk.demiolr bde cami avlusunda copte.d.d akrep fenami yani fenaym yalan olmasn.d.d
valla bendee hemde çokkkkSeviyorm kz seni .d
Hiç konuşmadk bebeğim ama cidden hep dua ettm hakkımda hayırlısı ver Allahm diye bir de farklı şehrlerdeydik görüşmedk de. Bign ben akşam uyudum şekerleme uykusunda rüyamda enesi gördm kokusuyla uyandm resmen tlfna bi baktm enes heeeyy,pişştt diye msj atmş o akşam knşmaya başladk bi bakt barışmışz :)hahahahha :) ben de yaa :) peki o bir aylık süreç te konuştunuz mu nasıldı nasıl barıştınız.
Annene benziyorsan sıkıntı yok haha yok kz abartma akrepler cok fena dgller.d.dHemen yarn anneme diyim bana gerçeği açıklayn evlatlık mıyımdiyemem de öyle bir şey annemin kopyasıyım ben hem de ne fenaaaa abıııııwwwww
aaa anlatmıştın doğru bende çok ediyorum ki umarım en kısa sürede alırım ben de sonuçç :) kimsecikler ayrılmasın hele asker yarenleri askerlerimiz hiççç :)Hiç konuşmadk bebeğim ama cidden hep dua ettm hakkımda hayırlısı ver Allahm diye bir de farklı şehrlerdeydik görüşmedk de. Bign ben akşam uyudum şekerleme uykusunda rüyamda enesi gördm kokusuyla uyandm resmen tlfna bi baktm enes heeeyy,pişştt diye msj atmş o akşam knşmaya başladk bi bakt barışmışz :)
Oyy yirim senivalla bendee hemde çokkkk
Beni sevmiyosunuz glb. Zaten Duha kimkiiivalla bendee hemde çokkkk
bende yencek et çok kebab iyi gider benden hahahah :)Oyy yirim seniacm zatn hahaha.d
Duhamm yaaa olur mu seni de seviyoruzz çokkk hemdeeeeBeni sevmiyosunuz glb. Zaten Duha kimkiii
Kaç akrep tanıdıysam fena :) ama tanıdığım akrepler hep soğuk insanlardır annem de başta olmak üzere ama sen çok sıcak kanlısın bebek :)Annene benziyorsan sıkıntı yok haha yok kz abartma akrepler cok fena dgller.d.d
Ayp edyon haa seni sevmezmym kz ben seciyorm tabi duhacim:)Beni sevmiyosunuz glb. Zaten Duha kimkiii
Bak bak annesdw akrep annendemi fena dyn aypKaç akrep tanıdıysam fena :) ama tanıdığım akrepler hep soğuk insanlardır annem de başta olmak üzere ama sen çok sıcak kanlısın bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?