2014 Yarenleri! :)

aaa anlatmıştın doğru bende çok ediyorum ki umarım en kısa sürede alırım ben de sonuçç :) kimsecikler ayrılmasın hele asker yarenleri askerlerimiz hiççç :)
Et kuzum bol bol et :) amiiiiiiinnn amiiiin Rabbim hiçbir seveni birbirinden ayırmasın inşalllah

İnşallah yarın çok daha iyi olucaksın kuzum. Buarada daha önxe sormş olablrm unutkanım da nerdensin askerin nerde şafak kaç ne zamandır birliktesin :)
ankaradayım öğrenciyim askerim nevşehir de ama şu an hava değişiminde şafak 158 sanırım saymıyorum çünkü akmıyo sayınca. 1 yıl olmaz üzere birlikteliğimizde de sadece sevgiliyiz söz nişan yok :) ayrıca inşallah kuzum :)

Ne okuyosun kuzum. Oıof öğrencilik zor zanaaaaat allah bir ömür mutlu etsin inşallaaah

edebiyat canım:) böyle konuşunca hiç ayrılmadık gibi geliyo :) kuzu ya özel değilse siz neden ayrı kalmıştınız 1 ay
Ara verdiniz say ayrılık olmadı o asker psikolojisiyle naptığını blmiyo özel değilde salakça nedenler kıskançlık,ilgisizlik sandığım aslında dertlerinin oldğu dönemdi bn de üstne gidince patlayıverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…