- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Et kuzum bol bol et :) amiiiiiiinnn amiiiin Rabbim hiçbir seveni birbirinden ayırmasın inşalllahaaa anlatmıştın doğru bende çok ediyorum ki umarım en kısa sürede alırım ben de sonuçç :) kimsecikler ayrılmasın hele asker yarenleri askerlerimiz hiççç :)
aminnnnnnnn :) seni de cok seviyorum kiii :)Et kuzum bol bol et :) amiiiiiiinnn amiiiin Rabbim hiçbir seveni birbirinden ayırmasın inşalllah
Canmmm bnmmm :* ay buraaı ne kdr güzel ya allahım ağlıcam çok duygulandmDuhamm yaaa olur mu seni de seviyoruzz çokkk hemdeeee
Ohhh ohhh miss :)Ayp edyon haa seni sevmezmym kz ben seciyorm tabi duhacim:)
Ben varm die.guzel yihahahaha saka bi yanada evet bursakler candir canandir .d duyglnma kz :)Canmmm bnmmm :* ay buraaı ne kdr güzel ya allahım ağlıcam çok duygulandm
Valla annem de fenaBak bak annesdw akrep annendemi fena dyn ayphaha aynen kuzum cok cana yaknm ama sevmedgm insanlara.cok sogugum.d.d
valla bende bugün o moddayım yaa çok mutlu çok duyguluu :)Canmmm bnmmm :* ay buraaı ne kdr güzel ya allahım ağlıcam çok duygulandm
Ayyy evet biz olmasak tadı da yok ahahahahBen varm die.guzel yihahahaha saka bi yanada evet bursakler candir canandir .d duyglnma kz :)
Belli kuzum :) ama akrp.ozellgnde tasmyr deglm smdi yigidi oldur hakkini yememek lazm.d.dValla annem de fenasen tam akrep olamamışsın kuzum ahahaha ben burçlarla ilgiliyimdir de baya :)
Hahahah deli kiz:)Ayyy evet biz olmasak tadı da yok ahahahahegolar tavaaaann
İnşallah yarın çok daha iyi olucaksın kuzum. Buarada daha önxe sormş olablrm unutkanım davalla bende bugün o moddayım yaa çok mutlu çok duyguluu :)
Yere bakan yürek yakanım diyosun yanii damla hanımcımm :)Belli kuzum :) ama akrp.ozellgnde tasmyr deglm smdi yigidi oldur hakkini yememek lazm.d.d
ankaradayım öğrenciyim askerim nevşehir de ama şu an hava değişiminde şafak 158 sanırım saymıyorum çünkü akmıyo sayınca. 1 yıl olmaz üzere birlikteliğimizde de sadece sevgiliyiz söz nişan yok :) ayrıca inşallah kuzum :)İnşallah yarın çok daha iyi olucaksın kuzum. Buarada daha önxe sormş olablrm unutkanım danerdensin askerin nerde şafak kaç ne zamandır birliktesin :)
Evet diyorum duha hanım .d.d.dYere bakan yürek yakanım diyosun yanii damla hanımcımm :)
Ne okuyosun kuzum. Oıof öğrencilik zor zanaaaaatankaradayım öğrenciyim askerim nevşehir de ama şu an hava değişiminde şafak 158 sanırım saymıyorum çünkü akmıyo sayınca. 1 yıl olmaz üzere birlikteliğimizde de sadece sevgiliyiz söz nişan yok :) ayrıca inşallah kuzum :)
Ayyy kuzum ne dicem sana diğer topiğe uzun dönem bi kız gelmiş aralık da gitmiş onun ki içime su serpildi azcıktanEvet diyorum duha hanım .d.d.d
edebiyat canım:) böyle konuşunca hiç ayrılmadık gibi geliyo :) kuzu ya özel değilse siz neden ayrı kalmıştınız 1 ayNe okuyosun kuzum. Oıof öğrencilik zor zanaaaaatallah bir ömür mutlu etsin inşallaaah
Ara verdiniz say ayrılık olmadı o asker psikolojisiyle naptığını blmiyoedebiyat canım:) böyle konuşunca hiç ayrılmadık gibi geliyo :) kuzu ya özel değilse siz neden ayrı kalmıştınız 1 ay
benim ki elektrikçi kuzuzm :) senin kiKuzişkolar askelerinizin sivil hayatta meslekleri neee ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?