hememn hemen aynı :) araya soğukluk girmeden kapatmam lazım sanırımAra verdiniz say ayrılık olmadı o asker psikolojisiyle naptığını blmiyoözel değilde salakça nedenler kıskançlık,ilgisizlik sandığım aslında dertlerinin oldğu dönemdi bn de üstne gidince patlayıverdi
Bnmki de elektrikçi kuzum güyaa :) liseden elektrik çıkışlı 2 yılda üni.de okumaya çalştı olmaynca bıraktı go to the askerlikbenim ki elektrikçi kuzuzm :) senin ki
benimde liseden elektrik mezunu üni işine girişmemiş bile ben yoktum o ara ama çalışıyodu yani :) ailen biliyomu kuzuBnmki de elektrikçi kuzum güyaa :) liseden elektrik çıkışlı 2 yılda üni.de okumaya çalştı olmaynca bıraktı go to the askerlik
Gerçekten şunu anladm erkek strsliykn etrafında gevezelik yapan vıdı vıdı yapan birini istemiyohememn hemen aynı :) araya soğukluk girmeden kapatmam lazım sanırım
En iyisni yapmş bnmki girişti d noldu en snir krizleri geçirdmbenimde liseden elektrik mezunu üni işine girişmemiş bile ben yoktum o ara ama çalışıyodu yani :) ailen biliyomu kuzu
biz geçen hava değişimde de böyle küsüştk yaa :) rahatsız kuzum akciğer de iltihap var ne yazık ki :/ keyfi değil. ama bi kaç neden den alınıyo var öyle şanslar ama sakın 30 günden fazla almayın :) biz uzattık 60 gün meselaGerçekten şunu anladm erkek strsliykn etrafında gevezelik yapan vıdı vıdı yapan birini istemiyobence e kapat yarn ilk iş aramak olucak enişte beyiiii. Hava değişimini kavgayla mı geçirceksinix bak bak lükse baaak buarada kuzm hava değişmni nasl aldnz ?
hiç problem oldumu ailede senin üni durumunEn iyisni yapmş bnmki girişti d noldu en snir krizleri geçirdmbiliyo aileler kuzum onunki de bnmkide sağır sultan bile duydu biliyo ama hala söz nişn yok inşallh geldiğinde anneler tanışıcakkkk
Ayyy geçmiş olsun canm,bnmki de almayı düşünüyo da biraz daha bekle iyice bunal öyle al diyombiz geçen hava değişimde de böyle küsüştk yaa :) rahatsız kuzum akciğer de iltihap var ne yazık ki :/ keyfi değil. ama bi kaç neden den alınıyo var öyle şanslar ama sakın 30 günden fazla almayın :) biz uzattık 60 gün mesela
Yok kuzum hiç olmadı,annemler adam olmasına bakarlar okumuş okumamış pek sorun değildir onlar için adam olsun,çalışsın,evine ekmeğini getirsin,seni kimseye muhtaç etmesin,sana değer verip sayıp svsin yeter bize düşüncesindeler kuzum. Sizin aileler biliyo mu ?hiç problem oldumu ailede senin üni durumun
bencede ya az beklessin daha bismillah :) çok ihtiyavı olacak neyden alacak peki gerekçe olarakAyyy geçmiş olsun canm,bnmki de almayı düşünüyo da biraz daha bekle iyice bunal öyle al diyom
annem kardeşlerim biliyo onun sülale biliyodu sıkıntı çıkmadı aynı durum bizde de var annem hiç sorgulamadı hatta çok seviyo :) ama babam dermi acaba bişi demez bence ama offfYok kuzum hiç olmadı,annemler adam olmasına bakarlar okumuş okumamış pek sorun değildir onlar için adam olsun,çalışsın,evine ekmeğini getirsin,seni kimseye muhtaç etmesin,sana değer verip sayıp svsin yeter bize düşüncesindeler kuzum. Sizin aileler biliyo mu ?
Amaaan bnmki 6 aylık doğdu glb çok sabırsız. Belli değil kuzm bulcam bi hastalık ben diyo :)bencede ya az beklessin daha bismillah :) çok ihtiyavı olacak neyden alacak peki gerekçe olarak
psikolojiden alsın kuzum en rahatı o ben size yardım ederim uzmanlaştık erkanla çok kişi aldı hava değişimi :)Amaaan bnmki 6 aylık doğdu glb çok sabırsız. Belli değil kuzm bulcam bi hastalık ben diyo :)
Benm annem de çok seviyo. Ben tek çocuğm bir de annem hep diyoki enes bnm damadım değil oğlum bnm 2 evladm var :) benden daha çk seviyo :) yarn barışıcaksınız kuzum Allahın izniyleannem kardeşlerim biliyo onun sülale biliyodu sıkıntı çıkmadı aynı durum bizde de var annem hiç sorgulamadı hatta çok seviyo :) ama babam dermi acaba bişi demez bence ama offfaman sanki barıştım da bu kaldı dert dimi :)
Psikoloji istemiyoruz kuzum açıkcası sicile işliyolar ya arn bign devlet memuru olmak ister skntı çıkarıyolarmşpsikolojiden alsın kuzum en rahatı o ben size yardım ederim uzmanlaştık erkanla çok kişi aldı hava değişimi :)
annemde evdekilere hediye alacak olunca bize alma erkana al diyo ayrıluğıda bilmiyo zaten :)Benm annem de çok seviyo. Ben tek çocuğm bir de annem hep diyoki enes bnm damadım değil oğlum bnm 2 evladm var :) benden daha çk seviyo :) yarn barışıcaksınız kuzum Allahın izniyle
o zaman almasa daha iyi ama sağlıksal bişey bulur ya sicili duymadım ama sorarım istersenPsikoloji istemiyoruz kuzum açıkcası sicile işliyolar ya arn bign devlet memuru olmak ister skntı çıkarıyolarmş
Söyleme kuzum söyleme ben o hataya düştüm annem enesten uzaklaşmıştı neyseki düzeldi şükür :) bakıcaz aerk kuzm neyden alabilirse :)annemde evdekilere hediye alacak olunca bize alma erkana al diyo ayrıluğıda bilmiyo zaten :)
tamam kuzummmm iyi geceler sevdicekli rüyalarrrrrr :) öptüm çokk :) @kamuhe de uyudu iyi geceler damlammm :)Söyleme kuzum söyleme ben o hataya düştüm annem enesten uzaklaşmıştı neyseki düzeldi şükür :) bakıcaz aerk kuzm neyden alabilirse :)
Canım ben artk yataym sabah erken kalkıcam çok öpüyorum seni. Unutma yarın yapıcaklarnı bakkk ilk iş aramak olsun sonra da buraya yazıp bizi bilgilendirmek olsun. İyi geceler güzelim:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?