2014 Yarenleri! :)

Kızlarrr günaydın bir haftaya daha başladık. Kolay bitsin inşallahh

günaydınnn canım hayırlı haftalar olsun inşallah ...nasılsın ben buruk c.tesi gönderdim canımı çok zordu ağlamaktan helak oldum dün teslim oldu birliğine bugün belli olacakmış yeri içerde kalabilse inşallah olacak bakalım...

hakkınızda hayırlısı olsun güzel kalpli arkadaşım benim.. Dua et bol boll

Allah kavuştursun bebeğim, hakkınızda hayırlısı olsun

Günaydın güzel yarenleeer hayırlı sabahlaaaar

günaydın şekeriim sana da hayırlı sabahlar, kolay gelsin

Günaydın herkese

günaydın canım nasılsın

canımsın kuzum ...Amin hepimiz tez zamanda kavuşalım ..tek kendim için değil tüm asker için duam ... sen nasılsın birtanem ..
Canım benim sağol iyiyim bende sürpriz var diyordum ya yarenim dağıtım için gelmiş .. ona koşuşturuyorum izin alabilirmiyim die tedirginim
günaydın güzelleriiiim
Günaydın canım.

Canım benim sağol iyiyim bende sürpriz var diyordum ya yarenim dağıtım için gelmiş .. ona koşuşturuyorum izin alabilirmiyim die tedirginim

Günaydın canım.

canım çok sevindim bzi demiştik sana yarenin gelicek die ...ayyy söyle kuzuzm askerim geldi die ne zaman gidecek peki...

çok çok iyi değerlendirin inşallah canım o izin günleri öyle aranıyorki şimdilerde çok şükür canım iyiyim bekleme modundayım işte
Evet daha 10 ay var bidaha coook sonra gelir zaten senın yarenın nasıl ?

canım çok sevindim bzi demiştik sana yarenin gelicek die ...ayyy söyle kuzuzm askerim geldi die ne zaman gidecek peki...
Öyle bi anlatıyorduki ne biliyim ben bıdahakı hafta dırek usta bırlıgıne teslım olucak sanıyodum canım.
İzin alabılırsem pazartesıye kadar yokum :) olurda aklınıza gelırsm soyleyeyım dedim..
Senın adınada hayırlısı olsn dedıgım gıbı Nisanda kavuşuyorduunuz tamamen sanırım.Rabbım gerıde kalan gunlerı cabuk gecırsın ınsallah .
Ama nisandan sonra bizi unutmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…