- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Yaaaa bende foto îsterim baneneyok fit değilim gayet balıketliyim ilk kez almıyorum bende stresten sanırım yani yoksa zayıf değilim dur sana atyım foto gör :)
Kızlarrr günaydın bir haftaya daha başladık. Kolay bitsin inşallahh
hakkınızda hayırlısı olsun güzel kalpli arkadaşım benim.. Dua et bol bollgünaydınnn canım hayırlı haftalar olsun inşallah ...nasılsın ben buruk c.tesi gönderdim canımı çok zordu ağlamaktan helak oldum dün teslim oldu birliğine bugün belli olacakmış yeri içerde kalabilse inşallah olacak bakalım...
hakkınızda hayırlısı olsun güzel kalpli arkadaşım benim.. Dua et bol boll
günaydınnn canım hayırlı haftalar olsun inşallah ...nasılsın ben buruk c.tesi gönderdim canımı çok zordu ağlamaktan helak oldum dün teslim oldu birliğine bugün belli olacakmış yeri içerde kalabilse inşallah olacak bakalım...
Günaydın güzel yarenleeer hayırlı sabahlaaaar
Günaydın herkese
Canım benim sağol iyiyim bende sürpriz var diyordum ya yarenim dağıtım için gelmiş .. ona koşuşturuyorum izin alabilirmiyim die tedirginimcanımsın kuzum ...Amin hepimiz tez zamanda kavuşalım ..tek kendim için değil tüm asker için duam ... sen nasılsın birtanem ..
Günaydın canım.günaydın güzelleriiiim
Canım benim sağol iyiyim bende sürpriz var diyordum ya yarenim dağıtım için gelmiş .. ona koşuşturuyorum izin alabilirmiyim die tedirginim
Günaydın canım.
Yarenim geldi dağıtıma sürpriz yapmış çok mutluyummmgünaydın şekerim nasılsın
Yarenim geldi dağıtıma sürpriz yapmış çok mutluyummm
Sen nsılsın canımm
Canım benim sağol iyiyim bende sürpriz var diyordum ya yarenim dağıtım için gelmiş .. ona koşuşturuyorum izin alabilirmiyim die tedirginim
Günaydın canım.
Yeşiiimmmciiik nasılsın bebeğimmmmm?Allah kavuştursun bebeğim, hakkınızda hayırlısı olsun
günaydın şekeriim sana da hayırlı sabahlar, kolay gelsin
günaydın canım nasılsın
Evet daha 10 ay var bidaha coook sonra gelir zatençok çok iyi değerlendirin inşallah canım o izin günleri öyle aranıyorki şimdilerdeçok şükür canım iyiyim bekleme modundayım işte
Öyle bi anlatıyorduki ne biliyim ben bıdahakı hafta dırek usta bırlıgıne teslım olucak sanıyodum canım.canım çok sevindim bzi demiştik sana yarenin gelicek die ...ayyy söyle kuzuzm askerim geldi die ne zaman gidecek peki...
Yeşiiimmmciiik nasılsın bebeğimmmmm?
Ayyyy çok sevindim tatlıııııımmm hadi gözünaydıııııınYarenim geldi dağıtıma sürpriz yapmış çok mutluyummm
Sen nsılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?