Sağoll Denizlililimm Darısı sana ya inşallahh.. Sen nasılsın Canımmmm :)Ayyyy çok sevindim tatlıııııımmm hadi gözünaydıııııın
Evet daha 10 ay var bidaha coook sonra gelir zatensenın yarenın nasıl ?
Öyle bi anlatıyorduki ne biliyim ben bıdahakı hafta dırek usta bırlıgıne teslım olucak sanıyodum canım.
İzin alabılırsem pazartesıye kadar yokum :) olurda aklınıza gelırsm soyleyeyım dedim..
Senın adınada hayırlısı olsn dedıgım gıbı Nisanda kavuşuyorduunuz tamamen sanırım.Rabbım gerıde kalan gunlerı cabuk gecırsın ınsallah .
Ama nisandan sonra bizi unutmak yok
günaydın kızlar.ya ben çok özledim kafayı sıyırcam az kaldı.off.ben neyleyim aşkım kokmayan günü
ben sıyırdım şekerim gel beraber sıyıralımaz kalmış ne güzel bizim daha ooooo
Ctesi arkadaşıma yardım etmekle geçti bebeğim kızlarının doğumgünüsü vardı ya.. Aksamda doğumgünü kutlaması, kalabalıkla geçti gitti.. Ctesi gece döndüm eve.. Pazar günüde full evde boş boş vakit geçirmeye çabaladım.. Bi çıkayım dolaşayım diye içinden geçirdim ama onu bile yapmadımiyi olmaya çalışıyorum bebeğiiiiiiimmm , haftasonundan çıkınca şapşal gibi oluyorum pazartesileri sevmeye başlıcaksın deseler inanmazdımsen nasılsın kuzucuuum, nasıldı haftasonu
Aşkımı özlemekteyim bebeğimSağoll Denizlililimm Darısı sana ya inşallahh.. Sen nasılsın Canımmmm :)
günaydın canım nasılsın
Demeyin şunu yaa demeyin yaaadeliricem varya. 125 kaldı.kendimi bi arabanın altın aatasım var canım ya.o kadar sıyırdım
deliricem varya. 125 kaldı.kendimi bi arabanın altın aatasım var canım ya.o kadar sıyırdım
Ctesi arkadaşıma yardım etmekle geçti bebeğim kızlarının doğumgünüsü vardı ya.. Aksamda doğumgünü kutlaması, kalabalıkla geçti gitti.. Ctesi gece döndüm eve.. Pazar günüde full evde boş boş vakit geçirmeye çabaladım.. Bi çıkayım dolaşayım diye içinden geçirdim ama onu bile yapmadımYaşasın pazartesiiiiiiii Sevdicek gitti gideli ptesilere bayılıyorummmmn Sizin belli oldu mu bebeğim hani seninkinin yanındaki deli intihara kalkışmıştı fln ya.. Olumsuz bişi yok dimi bitanem?
benim hasretim sadece askerlikten ibaret olsaydı keşke.3 senedir toplasan 5 kere gördüm.sesni duyamıyorumDemeyin şunu yaa demeyin yaaaBiz napalım kuzu şafak atarsa 314 Yanlış yazmadım bak üç bir dört=üçyüzondört
of dua edin bana yaDemeyin şunu yaa demeyin yaaaBiz napalım kuzu şafak atarsa 314 Yanlış yazmadım bak üç bir dört=üçyüzondört
İyiyim canım sag ol sen nasılsın. Sevdicek sabah telefonu kapatcam dolabıma koycam dedi hala açık anlamadım ben. Gecede açıktı bu bir şey mi karıştırıyor ya
Allah korusun bebeğim yaa inşallah öyle bişey olmazkuzuuuum yapma öyle şeyler ya birşey kalmamışki sabııırizin falan kaldı mı kullanıcakmısın yakınlarda
benim de kendime sinema ısmarlayasım geldi ama dedim boşşşşver al cipsini kolanı aç evde filmini izleben de seviyorum şu pazartesileri çok sevimli görünür oldular gözüme yakın yerlerde olaydık haftasonlarımız boşboş geçmezdi bari ama insan kendini anlayamayan insanlarla kahve bile içmek istemiyor yok bebeğim şuanlık belli olan birşey yok, bekliyoruz bakalım komutanlar gelmiştir bugün, haftasonu oldu ya olay.. ay ona da çok kafam takılıyor dün bunalıma girdik sevdicekle, eğer askerliğim uzarsa psikolojim bozuldu dicem gelicem bi şekilde yanına yeter artık diyo o da dellendi iyice
Kuzuuuuum rabbim tez zamanda işlerinizi yoluna koysun, kavuştursun sizi inşallaaaahbenim hasretim sadece askerlikten ibaret olsaydı keşke.3 senedir toplasan 5 kere gördüm.sesni duyamıyorum
aminn balım amin.Kuzuuuuum rabbim tez zamanda işlerinizi yoluna koysun, kavuştursun sizi inşallaaaah
konuşamıyoruz diye benden soğur bırakır gider diye canım burnumda dolaşıyorum aylardırKuzuuuuum rabbim tez zamanda işlerinizi yoluna koysun, kavuştursun sizi inşallaaaah
Allah korusun bebeğim yaa inşallah öyle bişey olmazValla yakın olaydık haftasonları toplaşıp kadınlar günü yapardık Benimde hiç içimden gelmiyo beni anlamayan insanşarla konuşmak.. Oyüzdn sürekli buraya atıyorum kendimi
Canım beim olur mu hiç öyle şey yaa.. Sen sevdiğine inanmıyomusun güvenmiyosun?konuşamıyoruz diye benden soğur bırakır gider diye canım burnumda dolaşıyorum aylardır
inşallah canım.tez zamanda hepimiz kavuşuruz inşallah.Canım beim olur mu hiç öyle şey yaa.. Sen sevdiğine inanmıyomusun güvenmiyosun?
Evet daha 10 ay var bidaha coook sonra gelir zatensenın yarenın nasıl ?
Öyle bi anlatıyorduki ne biliyim ben bıdahakı hafta dırek usta bırlıgıne teslım olucak sanıyodum canım.
İzin alabılırsem pazartesıye kadar yokum :) olurda aklınıza gelırsm soyleyeyım dedim..
Senın adınada hayırlısı olsn dedıgım gıbı Nisanda kavuşuyorduunuz tamamen sanırım.Rabbım gerıde kalan gunlerı cabuk gecırsın ınsallah .
Ama nisandan sonra bizi unutmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?