2014 Yarenleri! :)

bizim de 7 buçuk ay var daha canım, çok şükür iyiyiz canım hasretlik dışında bir problem yok ama bu hasretlik kafa kırdırıyor bize ustanız neresi

iyi olmaya çalışıyorum bebeğiiiiiiimmm , haftasonundan çıkınca şapşal gibi oluyorum pazartesileri sevmeye başlıcaksın deseler inanmazdım sen nasılsın kuzucuuum, nasıldı haftasonu
Ctesi arkadaşıma yardım etmekle geçti bebeğim kızlarının doğumgünüsü vardı ya.. Aksamda doğumgünü kutlaması, kalabalıkla geçti gitti.. Ctesi gece döndüm eve.. Pazar günüde full evde boş boş vakit geçirmeye çabaladım.. Bi çıkayım dolaşayım diye içinden geçirdim ama onu bile yapmadım Yaşasın pazartesiiiiiiii Sevdicek gitti gideli ptesilere bayılıyorummmmn Sizin belli oldu mu bebeğim hani seninkinin yanındaki deli intihara kalkışmıştı fln ya.. Olumsuz bişi yok dimi bitanem?

deliricem varya. 125 kaldı.kendimi bi arabanın altın aatasım var canım ya.o kadar sıyırdım

kuzuuuum yapma öyle şeyler ya birşey kalmamışki sabııır izin falan kaldı mı kullanıcakmısın yakınlarda

benim de kendime sinema ısmarlayasım geldi ama dedim boşşşşver al cipsini kolanı aç evde filmini izle ben de seviyorum şu pazartesileri çok sevimli görünür oldular gözüme yakın yerlerde olaydık haftasonlarımız boşboş geçmezdi bari ama insan kendini anlayamayan insanlarla kahve bile içmek istemiyor yok bebeğim şuanlık belli olan birşey yok, bekliyoruz bakalım komutanlar gelmiştir bugün, haftasonu oldu ya olay.. ay ona da çok kafam takılıyor dün bunalıma girdik sevdicekle, eğer askerliğim uzarsa psikolojim bozuldu dicem gelicem bi şekilde yanına yeter artık diyo o da dellendi iyice

İyiyim canım sag ol sen nasılsın. Sevdicek sabah telefonu kapatcam dolabıma koycam dedi hala açık anlamadım ben. Gecede açıktı bu bir şey mi karıştırıyor ya

iyiyim ben de bebeğim çok şükür, haftasonu olaylar oldu bizim de sen yoktun nerelerdeydin karıştırmıyorr bu sabah mı dedi kapatıcam diye

Allah korusun bebeğim yaa inşallah öyle bişey olmaz Valla yakın olaydık haftasonları toplaşıp kadınlar günü yapardık Benimde hiç içimden gelmiyo beni anlamayan insanşarla konuşmak.. Oyüzdn sürekli buraya atıyorum kendimi

inşallah bebeğim valla 1 gün bile bu kadar değerliyken kimsenin askerliği uzamasın ya, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, başkası yüzünden böyle bir duruma düşüyorsun,, hem korkmuş hem üzüldü çok tedirginiz ben de bebeğiiim valla siz olmasaydınız anlayan kimse yok çevremde..

ay mesajı okurken dugulandım valla ...aklımıza gelmez olurmusn canım o nasıl söz biz burada artık kocamn bir aile olduk .Amin canım hepimzi için hayırlısı olsun .nisanda kavuşcaz inşallah canım yookk ben hep burda destekçinzi olarak kalıcam burası unutulurmu ..ilk yzdığım mesajı hatırlıyorum ...bende aranızdayım artık die ..doya doya geçir zamanını canım ayrılmak çok zor geliyor ama ..Allhım senide tez zamanda kavuştursun su gibi aksın günleriniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…