- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İnşallah uzamaz kuzuum rabbim hayırlı insanşarla, iyi insanlarla karşılaştırsıninşallah bebeğim valla 1 gün bile bu kadar değerliyken kimsenin askerliği uzamasın ya, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, başkası yüzünden böyle bir duruma düşüyorsun,, hem korkmuş hem üzüldü çok tedirginizben de bebeğiiim valla siz olmasaydınız anlayan kimse yok çevremde..
günaydın kızlar.ya ben çok özledim kafayı sıyırcam az kaldı.off.ben neyleyim aşkım kokmayan günü
İnşaALLAH tatlımmm inşaALLAHinşallah canım.tez zamanda hepimiz kavuşuruz inşallah.
burda bikaçınıza özel hayatımla ilgili bikaç bişey danışmıştım özelden.o kadar iyisiniz canayakın insanlarısnız ki hepiniz.iyiki varsınız.cansınız kızlar yagünaydın canım ...ahh özlem hasret olmasa neye yarar aşk ....fala kafaya takma canım dua et bol bol...
iyiyim ben de bebeğim çok şükür, haftasonu olaylar oldu bizim de sen yoktun nerelerdeydinkarıştırmıyorr bu sabah mı dedi kapatıcam diye
Acil bişey olmuştur tlf dolaba koyma fırsatı olmamıştır tatlım yada dolab koymuştur ama kapatmamıştır.. Bu kadar kuruntu yapma, kendini yıpratıyosn canım beîm yaaN'oldu haftasonu?
Evet akşam 10da uyucam dedi telefon kapanmadı. Sabahta güzel güzel mesajlar yazmış kapatcam dolaba koycam dedi hala açık telefon ya ben anlamadım yani bu işi??????
İnşallah uzamaz kuzuum rabbim hayırlı insanşarla, iyi insanlarla karşılaştırsınkomutanların yüreğine merhamet versin.. Dua edelim el birliğiyle kuşum
N'oldu haftasonu?
Evet akşam 10da uyucam dedi telefon kapanmadı. Sabahta güzel güzel mesajlar yazmış kapatcam dolaba koycam dedi hala açık telefon ya ben anlamadım yani bu işi??????
Kardeşimmm Sabret dua et için sıkılıyor belliki .. Biz burdayızz hepimiz dert ortağı oldukk.burda bikaçınıza özel hayatımla ilgili bikaç bişey danışmıştım özelden.o kadar iyisiniz canayakın insanlarısnız ki hepiniz.iyiki varsınız.cansınız kızlar ya
ediyorum ablam.çok sıkılıyo.evde yalnızım aklımda kuruyorum da kuruyorumKardeşimmm Sabret dua et için sıkılıyor belliki .. Biz burdayızz hepimiz dert ortağı oldukk.
Bitanem benim az kaldı az daha sabret, hem gelicek eminim ki çok güzel şeyler olacak. Ne konuşmuştuk biz seninle.. Az daha sık dişini nolur kuzum.. Ne zaman istersen yaz diyorum ya biz hep burdayız .. Dua et bol bol Rabbim gönlünü rahatlatsın inşallah.ediyorum ablam.çok sıkılıyo.evde yalnızım aklımda kuruyorum da kuruyorum
Bitanem benim az kaldı az daha sabret, hem gelicek eminim ki çok güzel şeyler olacak. Ne konuşmuştuk biz seninle.. Az daha sık dişini nolur kuzum.. Ne zaman istersen yaz diyorum ya biz hep burdayız .. Dua et bol bol Rabbim gönlünü rahatlatsın inşallah.
canım işten , akşam yorgunluktan fırsat bulupta pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum , takip ediyorum olayları.. askerine çok üzüldüm inş. en kısa zamnda herşey yoluna girerinşallah bebeğim valla 1 gün bile bu kadar değerliyken kimsenin askerliği uzamasın ya, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, başkası yüzünden böyle bir duruma düşüyorsun,, hem korkmuş hem üzüldü çok tedirginizben de bebeğiiim valla siz olmasaydınız anlayan kimse yok çevremde..
canım işten , akşam yorgunluktan fırsat bulupta pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum , takip ediyorum olayları.. askerine çok üzüldüm inş. en kısa zamnda herşey yoluna girer
Acil bişey olmuştur tlf dolaba koyma fırsatı olmamıştır tatlım yada dolab koymuştur ama kapatmamıştır.. Bu kadar kuruntu yapma, kendini yıpratıyosn canım beîm yaa
gece nöbetteyken yanındaki arkadaşı intihara kalkıştı tutanak tutuldu, ucu bize dokunacak mı onu bekliyoruz bebeğiimgece konuştunuz e sabah da yazmış daha ne istiyorsun, açık kalsın telefon nolucakki.. benim sevdiceğin de bütün gün açık ama işim var diyor akşama kadar yanında telefon ama eline alamıyor ben de mi şüpheleneyim yani yapma bebeğim böyle
Kuzucumm çok sağoll Rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun.. İznimide alıyorum sayılır oh oh :)
Bende çok iyi sayılmam, bizde devamlı tartışıp duruyoruz .. biraz önce size canım sıkkın şu sebepten tartıştık yazcaktım ama inan bi sebep bile bulamadım, yani o kadr gerksiz şeyler için kırıyorki beni bu mu yani diyorum .. zaten normalde de sinirli bi yapısı var ama bu günlerde çok ama çok fazla sinirli, herşeye takar hale geldi alttan almaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilcem hiç bilmiyorum .. kendimden korkar hale geldiminşallah canım benim çok teşekkür ederim, böyle can sıkıcı olaylar yaşıyoruz yüreğim ağzımda süreklisen nasılsın bebeğiiim
ohhh ohh ne güzel , dolu dolu zamn geçir sevdiceğinleKuzucumm çok sağoll Rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun.. İznimide alıyorum sayılır oh oh :)
Yaa bananee gecede kapatmadı ben hep kötü düşünüyorum yaaaGüven sarsacak bir şeyde olmadı bu zamana kadar ama ben hep kuruntu
Olaylaaar 0laylaarBir şey olmadı ama di mi Ucu niye size dokunsun canım? Benimkinin de orda biri kendini asacakmış son anda farketmişler 2 3 hafta oluyor ama
Canısı ben olsam şüphelenirimMesele kapatcam diyip açık kalması yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?