2014 Yarenleri! :)

İnşallah uzamaz kuzuum rabbim hayırlı insanşarla, iyi insanlarla karşılaştırsın komutanların yüreğine merhamet versin.. Dua edelim el birliğiyle kuşum

iyiyim ben de bebeğim çok şükür, haftasonu olaylar oldu bizim de sen yoktun nerelerdeydin karıştırmıyorr bu sabah mı dedi kapatıcam diye

N'oldu haftasonu?
Evet akşam 10da uyucam dedi telefon kapanmadı. Sabahta güzel güzel mesajlar yazmış kapatcam dolaba koycam dedi hala açık telefon ya ben anlamadım yani bu işi??????

N'oldu haftasonu?
Evet akşam 10da uyucam dedi telefon kapanmadı. Sabahta güzel güzel mesajlar yazmış kapatcam dolaba koycam dedi hala açık telefon ya ben anlamadım yani bu işi??????
Acil bişey olmuştur tlf dolaba koyma fırsatı olmamıştır tatlım yada dolab koymuştur ama kapatmamıştır.. Bu kadar kuruntu yapma, kendini yıpratıyosn canım beîm yaa

İnşallah uzamaz kuzuum rabbim hayırlı insanşarla, iyi insanlarla karşılaştırsın komutanların yüreğine merhamet versin.. Dua edelim el birliğiyle kuşum

kuzuuuum Allah razı olsun çok sağol ayy hadi çıkalım şu havadaan birazcık kendimize gelelim ya

N'oldu haftasonu?

gece nöbetteyken yanındaki arkadaşı intihara kalkıştı tutanak tutuldu, ucu bize dokunacak mı onu bekliyoruz bebeğiim gece konuştunuz e sabah da yazmış daha ne istiyorsun, açık kalsın telefon nolucakki.. benim sevdiceğin de bütün gün açık ama işim var diyor akşama kadar yanında telefon ama eline alamıyor ben de mi şüpheleneyim yani yapma bebeğim böyle

burda bikaçınıza özel hayatımla ilgili bikaç bişey danışmıştım özelden.o kadar iyisiniz canayakın insanlarısnız ki hepiniz.iyiki varsınız.cansınız kızlar ya
Kardeşimmm Sabret dua et için sıkılıyor belliki .. Biz burdayızz hepimiz dert ortağı oldukk.

ediyorum ablam.çok sıkılıyo.evde yalnızım aklımda kuruyorum da kuruyorum
Bitanem benim az kaldı az daha sabret, hem gelicek eminim ki çok güzel şeyler olacak. Ne konuşmuştuk biz seninle.. Az daha sık dişini nolur kuzum.. Ne zaman istersen yaz diyorum ya biz hep burdayız .. Dua et bol bol Rabbim gönlünü rahatlatsın inşallah.

çok sağolasın.dişimi sıkıyorum sabrediyorum Allah zayi etmesin

canım işten , akşam yorgunluktan fırsat bulupta pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum , takip ediyorum olayları.. askerine çok üzüldüm inş. en kısa zamnda herşey yoluna girer

canım işten , akşam yorgunluktan fırsat bulupta pek yazamıyorum ama devamlı okuyorum , takip ediyorum olayları.. askerine çok üzüldüm inş. en kısa zamnda herşey yoluna girer

inşallah canım benim çok teşekkür ederim, böyle can sıkıcı olaylar yaşıyoruz yüreğim ağzımda sürekli sen nasılsın bebeğiiim

Acil bişey olmuştur tlf dolaba koyma fırsatı olmamıştır tatlım yada dolab koymuştur ama kapatmamıştır.. Bu kadar kuruntu yapma, kendini yıpratıyosn canım beîm yaa

Yaa bananee gecede kapatmadı ben hep kötü düşünüyorum yaaa Güven sarsacak bir şeyde olmadı bu zamana kadar ama ben hep kuruntu

Olaylaaar 0laylaar Bir şey olmadı ama di mi Ucu niye size dokunsun canım? Benimkinin de orda biri kendini asacakmış son anda farketmişler 2 3 hafta oluyor ama

Canısı ben olsam şüphelenirim Mesele kapatcam diyip açık kalması yaa

inşallah canım benim çok teşekkür ederim, böyle can sıkıcı olaylar yaşıyoruz yüreğim ağzımda sürekli sen nasılsın bebeğiiim
Bende çok iyi sayılmam, bizde devamlı tartışıp duruyoruz .. biraz önce size canım sıkkın şu sebepten tartıştık yazcaktım ama inan bi sebep bile bulamadım, yani o kadr gerksiz şeyler için kırıyorki beni bu mu yani diyorum .. zaten normalde de sinirli bi yapısı var ama bu günlerde çok ama çok fazla sinirli, herşeye takar hale geldi alttan almaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilcem hiç bilmiyorum .. kendimden korkar hale geldim

çok şükür sorunsuz atlattık bebeğim ama korktu tabi çünkü ateş açmış havaya denk gelmiş, Allah korusun ya valla sinirlerim bozuk kaç gündür sevdiceğin sorumluluğunda olan şeyler de varmış cicim burda yazamıyorum o nedenle ifadesini verdi sonucunu bekliyoruz..
şekerim neden şüpheleneyim adamın başında komutan sürekli evrak işleri yapıyor yazamaz tabi, hatta açık kalması benim içimi rahatlatıyor bazen çaldırıyorum oh şükür açık telefon deyip kapatıyorum sen de kuruntu yapma kendine ay yedin bitirdin kendiniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…