Bende çok iyi sayılmam, bizde devamlı tartışıp duruyoruz .. biraz önce size canım sıkkın şu sebepten tartıştık yazcaktım ama inan bi sebep bile bulamadım, yani o kadr gerksiz şeyler için kırıyorki beni bu mu yani diyorum .. zaten normalde de sinirli bi yapısı var ama bu günlerde çok ama çok fazla sinirli, herşeye takar hale geldi alttan almaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilcem hiç bilmiyorum .. kendimden korkar hale geldim
çok şükür sorunsuz atlattık bebeğim ama korktu tabi çünkü ateş açmış havaya denk gelmiş, Allah korusun ya valla sinirlerim bozuk kaç gündürsevdiceğin sorumluluğunda olan şeyler de varmış cicim burda yazamıyorum o nedenle ifadesini verdi sonucunu bekliyoruz..
şekerim neden şüpheleneyim adamın başında komutan sürekli evrak işleri yapıyor yazamaz tabi, hatta açık kalması benim içimi rahatlatıyor bazen çaldırıyorum oh şükür açık telefon deyip kapatıyorumsen de kuruntu yapma kendine ay yedin bitirdin kendiniiiii
inş. dediğin gibi en yakın zamnda geçer canım , gerçekten sen onun için fedakarlık yapıpta karşındakinin seni kırması insanın çok zoruna gidiyor bakalım biraz daha sabretcem böyle devam ederse, artık ciddi ciddi konuşcam çünkü böyle herşey daha kötüye gidiyortartıştığınız konular seninle mi ilgili bebeğim, belki farketmeden sen de onu kırıyorsundur, eğer sormadıysan açık açık konuş bebeğim çünkü bir süre sonra herşey üst üste binerse sen de patlarsın, sürekli alttan almak kolay değil..
askerlik bu, bazı erkekler için kafalarında kolay oturtabildikleri bir durum değil, eminim ki düzen oturtunca bu tartışmalar da geçicektir
Şükür bir şey olmamış canım yaa
Yaa benim sinirimi bozan gecede açık olması, kapatcam diyip açık olması
Bir de haftasonu evcideydi ya diyorum bu teslim olmadı mı gece bir şey mi yaptı geziyor mu falan ahaha
inş. dediğin gibi en yakın zamnda geçer canım , gerçekten sen onun için fedakarlık yapıpta karşındakinin seni kırması insanın çok zoruna gidiyor bakalım biraz daha sabretcem böyle devam ederse, artık ciddi ciddi konuşcam çünkü böyle herşey daha kötüye gidiyor
oh oh maşallah canım sana , senarist olmayı düşündün mü hiç paso yazıyorsun
Canım sürekli yazıyorum zaten ben
Bak bana dediki şubatta okullar tatil olursa gelebilirim belki yeğenleri okula gidiyor ya hani o zaman onlar İstanbul'a gelebilir. Bende dedimki niyee tatil olunca liseye giden sevgilin mi var
ahahahh kusura bakma şekerim çok özür dilerim ama ben çok güldüm buna yasen çok tatlısın ya sürekli kurma hali yorucu olmuyor mu ne güzel işte adam köye gitmicek eğer yeğenleri gelirse bunu istemiyor muydun zaten
Bunu istiyorum zatende ne bileyim direkt ağzımdan öyle çıktı söyledim işte ahahGül gül problem yok
İnşallah öyle olurda gelir canım yaa
Kuzucumm çok sağoll Rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun.. İznimide alıyorum sayılır oh oh :)
akşamları girerim kuzucumm :) çok teşekkür ederim..ooohhhhh canım hadi şimdi senden iiyiis yok...bizi unutma arada gir :)
Aaaa oldumu bu şimdi yemin ederim yıllardır pazartesilerden nefret ederdim,senın sayende pazartesileri sevmeye başladım ben.. Yarenlerimize kavuşmak için bir haftaya daha başladık bugünn.. Asma suratınıııofff bugün sanki zaman durdu gibi...geçmiyor hiç...
sen çok alemsin yainşallah valla gerçekten güzel olur en azından her gün görüşme imkanınız olur
benim sevdicek de gelsin izne yaaa, yerine adam yokmuş yine nisana kaldı bizim izin diyor
Canım evde misafir eksik olmuyorki o yüzden her gün görüşemeyizÜff nasıl özledim yaa Ben sana bir şey danışcam ama utanıyorum
sen de eve gidip baş koltuğa kurulursun bebeğim hihihihisöyle kuzucuum ya utanmak niyeymişşş
Aaaa oldumu bu şimdi yemin ederim yıllardır pazartesilerden nefret ederdim,senın sayende pazartesileri sevmeye başladım ben.. Yarenlerimize kavuşmak için bir haftaya daha başladık bugünn.. Asma suratınııı
Bende o potansiyel var di mi kapıya dayanan onu da yapar ahahÖzelden sorcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?