2014 Yarenleri! :)

selam kızlaar nasılsınız daha yenı eve gırıyorum pert durumdayım :) cocuklar bugun ası oldu habersiz geldikleri için sınıfta bı ası krızı oldu :)) bende ıgneden cok korkarım cocuklar vurulurken ıcım gıttı.. sız neler yaptnz bakalm

kızlarrrr diş çıkarıyorum 20 lik dişini çıkaran var mı ya biraz ağrım olmaya başladı, napıcaz ne edicezz

ayyy yavrum benim yeni mi çıkıyor ahaha
Üsttekileri çektirdim. Ben şükür ağrısız atlattım. Alttakilerde 1 senedir tam anlamıyla çıkamadı gitti arada kulağıma vuruyor o kadar

Canım sürekli yazıyorum zaten ben
Bak bana dediki şubatta okullar tatil olursa gelebilirim belki yeğenleri okula gidiyor ya hani o zaman onlar İstanbul'a gelebilir. Bende dedimki niyee tatil olunca liseye giden sevgilin mi var
kuzum ben kendime psikopat diyodum sen benden de fenaymısın haa :) kurma kafanda kurarsan nasıl bitecek şafak :)

ayyy yavrum benim yeni mi çıkıyor ahaha
Üsttekileri çektirdim. Ben şükür ağrısız atlattım. Alttakilerde 1 senedir tam anlamıyla çıkamadı gitti arada kulağıma vuruyor o kadar

20 lik diş 22 lik oldu benim sol üstte ki acayip baskı yapıyor 2 3 gündür, ne yapsam ki doktora gitmek gerekir mi hemen

Canımm benimm inşallah yaa bakalımm pazartesiye kadar gündüzleri bakamam buraya pek. Anca akşamları uğrarım..
Dualarınızı eksik etmeyin bak araya 6 gün girecek sakın beni unutmayın YARENLERRR
unuturmuyuzzz burada her yaren ayrıdırr :) sen boşver takıl sevdiceğinle seni bekliyoruz sabırsızlıklaaaa :)

kuzum ben kendime psikopat diyodum sen benden de fenaymısın haa :) kurma kafanda kurarsan nasıl bitecek şafak :)

Ben senaryo yazıyorum sürekli kafam bir başka çalışıyor benim
20 lik diş 22 lik oldu benim sol üstte ki acayip baskı yapıyor 2 3 gündür, ne yapsam ki doktora gitmek gerekir mi hemen

Git sen muayane ol bir. Bak benim o yüzden üst dişim üst üstte bindi, baskıdan dolayı normalde dümdüzdü maalesef üste geldi biraz

Git sen muayane ol bir. Bak benim o yüzden üst dişim üst üstte bindi, baskıdan dolayı normalde dümdüzdü maalesef üste geldi biraz

ön dişlerim zaten çarpık bi de arkadakiler binerse üst üste hepisini çektiriveririm heee bozmasınlar kafamı

benle kızlar dün dalga geçmişlerdi bi arkadaşın kuzeni sevdiğime benziyo diye sormuştum kuzenin adı ne diye seni duysalar napacaklar ki :)

ön dişlerim zaten çarpık bi de arkadakiler binerse üst üste hepisini çektiriveririm heee bozmasınlar kafamı

Tel taktırırsın benim dişler Allah'a şükür dümdüz ama biraz bozuldu işte

benle kızlar dün dalga geçmişlerdi bi arkadaşın kuzeni sevdiğime benziyo diye sormuştum kuzenin adı ne diye seni duysalar napacaklar ki :)

Benim sevdiceğin faceden her şeyini beğenen bir kız var ilkokul arkadaşı, ulen 2 3 hafta önce baktım burda bir kız adı o kızla aynı ama buraya sürekli takılan kızlardan değil neyse sevdiceğinin ismini yazmış benimkiyle aynı parçaları bir birleştirdim kafamda yazdım senaryoyu dedim kesin bu o bu kadar tesadüf olamaz kızın adı benimkinin adı asker oluşu falan sonra baktım bunlar başka yerde yaşıyor çocuk başka yerde asker

oooo bak buna bende takardım herhalde :) bende foto atcağımda korkmuştum kafamda kurmuştum :) dedim ya başkası derse biz onu gördük bizim arkadaşın sevgilisi falan der diyeee :) adamın vukuatı da yok ki olsa diycem ondan böyleyimm :) hahaha yaşasın kuruntularrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…