Yaşasın bnm yaşıtım gelmiş.. Kız burdakiler hep 22 yaşında kendimi yaşlı hissetmeye başlamıştımKaç doğumlusun kuzu 30.10.1990bnm hihihihi
dur sanada özelden atayım kuzu ya ben sinirden birlikt olanları sildim ama ayrı ayrı var :)Yaaaa bende foto îsterim baneneAşkolsun merve hanım hıııh
kızlarrrr diş çıkarıyorum20 lik dişini çıkaran var mı ya biraz ağrım olmaya başladı, napıcaz ne edicezz
kuzum ben kendime psikopat diyodum sen benden de fenaymısın haa :) kurma kafanda kurarsan nasıl bitecek şafak :)Canım sürekli yazıyorum zaten ben
Bak bana dediki şubatta okullar tatil olursa gelebilirim belki yeğenleri okula gidiyor ya hani o zaman onlar İstanbul'a gelebilir. Bende dedimki niyee tatil olunca liseye giden sevgilin mi var
ayyy yavrum benim yeni mi çıkıyor ahaha
Üsttekileri çektirdim. Ben şükür ağrısız atlattım. Alttakilerde 1 senedir tam anlamıyla çıkamadı gitti arada kulağıma vuruyor o kadar
kuzummm gözün aydınnn fırsatı iyi değerlendirr :)Yahu herkes nereye kayboldu bugünn
Canımm benimm inşallah yaa bakalımm pazartesiye kadar gündüzleri bakamam buraya pek. Anca akşamları uğrarım..kuzummm gözün aydınnn fırsatı iyi değerlendirr :)
Burdurda benim askerim bebeğimahahahah tatlım ben de 17.02.1990 :)) senın asker neredeee :)
unuturmuyuzzz burada her yaren ayrıdırr :) sen boşver takıl sevdiceğinle seni bekliyoruz sabırsızlıklaaaa :)Canımm benimm inşallah yaa bakalımm pazartesiye kadar gündüzleri bakamam buraya pek. Anca akşamları uğrarım..
Dualarınızı eksik etmeyin bak araya 6 gün girecek sakın beni unutmayın YARENLERRR
kuzum ben kendime psikopat diyodum sen benden de fenaymısın haa :) kurma kafanda kurarsan nasıl bitecek şafak :)
20 lik diş 22 lik oldu benimsol üstte ki acayip baskı yapıyor 2 3 gündür, ne yapsam ki doktora gitmek gerekir mi hemen
Ben senaryo yazıyorum sürekli kafam bir başka çalışıyor benim
Git sen muayane ol bir. Bak benim o yüzden üst dişim üst üstte bindi, baskıdan dolayı normalde dümdüzdü maalesef üste geldi biraz
Mervecim sen onu bunu bırak aradın mı bakiyim bugün:)kuzum ben kendime psikopat diyodum sen benden de fenaymısın haa :) kurma kafanda kurarsan nasıl bitecek şafak :)
benle kızlar dün dalga geçmişlerdi bi arkadaşın kuzeni sevdiğime benziyo diye sormuştum kuzenin adı ne diye seni duysalar napacaklar ki :)Ben senaryo yazıyorum sürekli kafam bir başka çalışıyor benim
Git sen muayane ol bir. Bak benim o yüzden üst dişim üst üstte bindi, baskıdan dolayı normalde dümdüzdü maalesef üste geldi biraz
aradım :) açmadıııııı :/Mervecim sen onu bunu bırak aradın mı bakiyim bugün:)
kuzum aradım ama açmadıKuzummmm haberleerr ne durumdaa ??evrem2724
ön dişlerim zaten çarpık bi de arkadakiler binerse üst üste hepisini çektiriveririm heee bozmasınlar kafamı
benle kızlar dün dalga geçmişlerdi bi arkadaşın kuzeni sevdiğime benziyo diye sormuştum kuzenin adı ne diye seni duysalar napacaklar ki :)
oooo bak buna bende takardım herhalde :) bende foto atcağımda korkmuştum kafamda kurmuştum :) dedim ya başkası derse biz onu gördük bizim arkadaşın sevgilisi falan der diyeee :) adamın vukuatı da yok ki olsa diycem ondan böyleyimm :) hahaha yaşasın kuruntularrr :)Tel taktırırsın benim dişler Allah'a şükür dümdüz ama biraz bozuldu işte
Benim sevdiceğin faceden her şeyini beğenen bir kız var ilkokul arkadaşı, ulen 2 3 hafta önce baktım burda bir kız adı o kızla aynı ama buraya sürekli takılan kızlardan değil neyse sevdiceğinin ismini yazmış benimkiyle aynı parçaları bir birleştirdim kafamda yazdım senaryoyu dedim kesin bu o bu kadar tesadüf olamaz kızın adı benimkinin adı asker oluşu falan sonra baktım bunlar başka yerde yaşıyor çocuk başka yerde asker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?