oooo bak buna bende takardım herhalde :) bende foto atcağımda korkmuştum kafamda kurmuştum :) dedim ya başkası derse biz onu gördük bizim arkadaşın sevgilisi falan der diyeee :) adamın vukuatı da yok ki olsa diycem ondan böyleyimm :) hahaha yaşasın kuruntularrr :)
valla bende ama olmuyo yaaa :/Bende de var aynısı. Onun adı geçiyor ya diyorum aha o. Otobüste falan duyunca bir kız telefonla konuşurken pür dikkat dinliyorum berbat bir şey bu ya ben kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Aynen hani yakalandığı bir durumda yok
valla bende ama olmuyo yaaa :/
bende söylüyorum sonra kopsun kıyametler :)Kuruyorum söylemeyince de içim içimi yiyor
bende söylüyorum sonra kopsun kıyametler :)
hahahah :) benim ki de kızlar kuyrukta aşkım sen kapat da beklemesin diyo daha bi kafayı yiyorum :)Benimki; saçmalama aşkım, aşkım saçmalama, üfff herkes bana aşık zaten herkes bana yazıyor diyor
Çoğu zamanda gülüyor
Ooıooo uykucu :)Canlarım:)
kuzummm :) hg.Canlarım:)
görsün bi aradığımı görmemiştir o görse açardı ya cevapsız bırakmaz zaten beni ama köyde sık sık ararsam kızar amcası dedesi varsa zor durumda kaldı diye bana patlar kuzum pes etmek yokkk :)Tekrar tekrar arasaydın kuzum pes etme. Ne dedik dün mervecimmm uğraşş
nasıl yani kuzum :)durumlar vahim yine bu kez kim :)
Belki duymamıştır bebeğim belki müsait değildir o sıradaaradım :) açmadıııııı :/
senin sevdicekmi açmadı telinasıl yani kuzum :)
evet bende ondan umutsuzluğa atmadım kendimi bekliyorum kendi arasın diyee :)Belki duymamıştır bebeğim belki müsait değildir o sırada
Hoşgeldin cicimcanlarr hayırlı akşamlarr ben geldiiimmm
biz ayrıldıkda kuzumsenin sevdicekmi açmadı teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?