- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Umutsuzluğa kapılmak yoooookkkkk sevmeye devammmmmevet bende ondan umutsuzluğa atmadım kendimi bekliyorum kendi arasın diyee :)
duymamıştır yada sen arayınca ego tavan yapmıştır sen tekrar arama o sana mutlaka döner :)biz ayrıldıkda kuzumekipce barışma çabalarına girdik kızlar da beni ikna ettiler sen ara diye ama aradım açmadı uyuz dana :/
hoşbulduk hayatım çok şükür halimizee, sen nasılsınn?Hoşgeldin cicimNasılsın?
kuzummm hoş geldinn :)canlarr hayırlı akşamlarr ben geldiiimmm
dimi yaa bencede görmedi büyük ihtimalle aman barışsında zaten askerde diye egosunu şişirdim de şişirdim aşkımınnn :)duymamıştır yada sen arayınca ego tavan yapmıştır sen tekrar arama o sana mutlaka döner :)
Elhamdüllillah bugünlerimize bebeğimmmm iyiyim bendehoşbulduk hayatım çok şükür halimizee, sen nasılsınn?
hoşbulduk hayatııımmmm nasılsııın?kuzummm hoş geldinn :)
valla iyilik diyelim kuzum sen nasılsınnn :)hoşbulduk hayatııımmmm nasılsııın?
aynen kuzumm ohh bir gün daha bitirdikElhamdüllillah bugünlerimize bebeğimmmm iyiyim bende
iyiyim canım ben de işten geldim tam gaz devamvalla iyilik diyelim kuzum sen nasılsınnn :)
haftayı açtık ilk günü bile bitirdik :)aynen kuzumm ohh bir gün daha bitirdik
iyiyim canım ben de işten geldim tam gaz devam
ayneeen devamı da gelir hayırlısıylaahaftayı açtık ilk günü bile bitirdik :)
gelince burnundan getirirsindimi yaa bencede görmedi büyük ihtimalle aman barışsında zaten askerde diye egosunu şişirdim de şişirdim aşkımınnn :)
aynen kuzumm ohh bir gün daha bitirdik
iyiyim canım ben de işten geldim tam gaz devam
Oooooohhhh bugünde bitti yaa.. Pazartesileri çooook seviyorum beeenhaftayı açtık ilk günü bile bitirdik :)
Canım yaa senin fotondaki bebiş çoook tatlıııııııııgelince burnundan getirirsin
aminn kuzucukk :)ayneeen devamı da gelir hayırlısıylaa
benim en gıcık dersim var ben sevemiyorum hala kalcam bide o dersden ohhhh :)Oooooohhhh bugünde bitti yaa.. Pazartesileri çooook seviyorum beeen
biten her günü seviyorumOooooohhhh bugünde bitti yaa.. Pazartesileri çooook seviyorum beeen
aminn kuzucukk :)
barışsın kuzum önce gerisi kolay :)gelince burnundan getirirsin
Sen ne okuyodun kuşum?benim en gıcık dersim var ben sevemiyorum hala kalcam bide o dersden ohhhh :)
evettt tatlımmm :) böyle bi kızın olsun inşCanım yaa senin fotondaki bebiş çoook tatlııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?