- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bizde insanız yani kadınız yaa trip yapmak doğamızda varAllah seni ne yapmasın girme öyle triplereeebazen ben de yapıyorum o hatayı yahu iyiyiz canıııımm hep bildiğin gibiii
iyiyim guzelimCanım beniiiiimmmmmNasılsın bitanem?
Yaaa tamaam anladım hatamııı bombacımmmm bi daha yapmıycaaam
ayy anladım hayatımm yaa sağ salim gidip gelsinler inşallah kuzuummm
hahah orası öyle hayatımm bazen ben de kendiimi tanıyamıyorum işteee askerlik bizi de değiştirdiBizde insanız yani kadınız yaa trip yapmak doğamızda varAhahaahaha Ben aslında öyle trip fln atmazdım ama özlemden olsa gerek daha hassas oldu psikolojim
haklısın hayatıım Allah sabır versinn yaaBenim tatlişkomm anlar tabi hatasını hemenceciiiik
İnşallah bebeğim inşallah valla bazen gerçekten zor geliyor ya
Akrep burcuyum ben bebeğim.. Ayyy çok korkunç bi burca sahibiiimiyiyim guzelimdenizim senin burcun neydi
Ebeeeet ben hatamı hemencecik anlarım, özrümüde dilerimBenim tatlişkomm anlar tabi hatasını hemenceciiiik
İnşallah bebeğim inşallah valla bazen gerçekten zor geliyor ya
:) bende bogayim kuzumAkrep burcuyum ben bebeğim.. Ayyy çok korkunç bi burca sahibiiim
hoşgeldin canııımbn geldimmmmm :)
Çok detaylı anlamıyorum bu burçları ben bebeğim:) bende bogayim kuzum
Başakcımmmm hoşgeldin bebeğimmmm nasılsııınbn geldimmmmm :)
hosgeldin basagimmmbn geldimmmmm :)
ben zamaninda cok okumustum inandigimdan degil ama iste boga burcunun butun ozelligini tasiyorum.. erdi terazi burcu oda aynii ozellikleri tasiyo bu kadar olur acin okuyun ozellikleri bizi anlatiyo yani ama akrep burcunu hic bilmiyorum kuzumÇok detaylı anlamıyorum bu burçları ben bebeğimAma kendi burcumun özelliğini çok taşımıyorum sanırım.. Akrep burcuyla ilgili hep kötü şeyler yazıyo kıslanç fln diye ama ben öyle bi kız diilimki bebeğim
Ebeeeet ben hatamı hemencecik anlarım, özrümüde dilerimKuşuuum sevdiceğin sınıra gitçekmiş sanırım bu gece boool bol dua edelim size fıstığım.. Ceyhun enişteye 3felak 3nas 3te ayetel kursi oluyalım allaha emanet edelim
hoşgeldin canııım
hosgeldin basagimmm
hb bebeklerim nasilsiniz bakalim :)Başakcımmmm hoşgeldin bebeğimmmm nasılsııın
Bende öpüyorum seni çok çok çokkk hatta sımsıkıda sarılıyoruuum güzel arkadaşım beniiiiimmmmCanım benim Allah razı olsun çok sağolne kadar düşünceli benim arkadaşım ya öpüyorum canımcım seni çok
bnde boğayim :):) bende bogayim kuzum
bnde boğayim :)
Bende öpüyorum seni çok çok çokkk hatta sımsıkıda sarılıyoruuum güzel arkadaşım beniiiiimmmm
Sağol bebeğimmmmmCanikooom sensin güzel hem yüzün hem yüreğin güzelniye bu kadar uzaktasıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?