2014 Yarenleri! :)

Allah seni ne yapmasın girme öyle triplereee bazen ben de yapıyorum o hatayı yahu iyiyiz canıııımm hep bildiğin gibiii
Bizde insanız yani kadınız yaa trip yapmak doğamızda var Ahahaahaha Ben aslında öyle trip fln atmazdım ama özlemden olsa gerek daha hassas oldu psikolojim

Bizde insanız yani kadınız yaa trip yapmak doğamızda var Ahahaahaha Ben aslında öyle trip fln atmazdım ama özlemden olsa gerek daha hassas oldu psikolojim
hahah orası öyle hayatımm bazen ben de kendiimi tanıyamıyorum işteee askerlik bizi de değiştirdi

Benim tatlişkomm anlar tabi hatasını hemenceciiiik

İnşallah bebeğim inşallah valla bazen gerçekten zor geliyor ya
haklısın hayatıım Allah sabır versinn yaa

Benim tatlişkomm anlar tabi hatasını hemenceciiiik

İnşallah bebeğim inşallah valla bazen gerçekten zor geliyor ya
Ebeeeet ben hatamı hemencecik anlarım, özrümüde dilerim Kuşuuum sevdiceğin sınıra gitçekmiş sanırım bu gece boool bol dua edelim size fıstığım.. Ceyhun enişteye 3felak 3nas 3te ayetel kursi oluyalım allaha emanet edelim

ben zamaninda cok okumustum inandigimdan degil ama iste boga burcunun butun ozelligini tasiyorum.. erdi terazi burcu oda aynii ozellikleri tasiyo bu kadar olur acin okuyun ozellikleri bizi anlatiyo yani ama akrep burcunu hic bilmiyorum kuzum

Canım benim Allah razı olsun çok sağol ne kadar düşünceli benim arkadaşım ya öpüyorum canımcım seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…