sağ salim kazasız belasız elsin inşallah kuzucummm :)Sevdicek yine sınıra gidecekmiş yaaaYar yine bana haram geceleeeeerrrr
ne güzel:)Amma çok boğa var ben de boğayım :)
Merhaba canımMerhaba kızlar
Kuzum yaa delisn kiz:) cocuk musait.oldkca aryr iste bnmkde dunden beri aramadi kzKızlar benim aşkım bugün aramadı yani 1kere aradı rahat konuşamıyorum bebeğim snra arıycam seni dedi aradan 1saat fln geçti aramadı.. Bende trip attım ben yatıyorum aşkm senin arıycağın yok diyeÇocum yaa snradan aradı meğer orda bi problem çıkmış oyüzdn arayamamış Ben burda sivilde değilim hayatım farkındasın dimi dedi bana çok içime battı.. Kıyamam çocuk nelerle uğraşıyo ben burda trip atıyorum çok üzüldüm yaa kendimede çoook kızdım Eşek kafalı deniz Neyseki gönlünü aldım şimdi aşk doluyuz Eeeeee napıosunuz bakalım fıstıklar
Hoşbulduk canım yeniyim ben evetMerhaba canımBiz seninle tanışmadık sanırım sen yenimisin buralarda Hoşgeldin tatlım
Hic akrep ykmu :)Amma çok boğa var ben de boğayım :)
Damlammm nooldu çılgın kııız kim sinirlendirdi seni böyleBeni sinr edyr bazi insanlar ya akillarnda sorn var yada laf almaya calsyrlr bilemedm ne cins insanlar oldklarni artk yani
Artize bak artizehello malatyaa nne var ne yok orda
düştükmü kızzzz işe girdim gireli şafaga da bakmaz oldum peeehArtize bak artizeNe arar la artiz 2014topiğinde Kııız plakalara düştünüz mü yoksaaaaaaaaaa
Kuzu mesj attm toplu olark hat degiscm silin numarmi ben yeni hat aldgmda size yazarm die. Evli bi arkm var kiz oda. nye degscn dedi ddmki kontr yuklyrm yukledgm gbi gidio. Dedki smra hm. Bnde seninkyle ayrldnz sandm. Lafa bak ddm ki ne alaka her hat degisen sevglsndn yada nisanlsndnmi ayilyor yani. Sen degissen hat bnde şunu mu diyim kocandan mi ayrldn falan die.Damlammm nooldu çılgın kııız kim sinirlendirdi seni böyle
Bilmiyorumki bebeğim sen malatya fln diye girince plakalara düştünüz sandım gerçi malatya kaç onu bilmiyorm amadüştükmü kızzzz işe girdim gireli şafaga da bakmaz oldum peeeh
Ayyyy ne güzel bebiiiişşşş rabbim her zmn gönlünüzdekini nasip etsin kuzuuuuaay kızlarr gecen kuzenimin nişanında konustuk annemle :) mayıs haziran gibi istemeye gelirler madem öyle dedi :) tamda bizim istediğimiz tarihlerde ne mutluuuu oldum
safak 82 imişş canısıBilmiyorumki bebeğim sen malatya fln diye girince plakalara düştünüz sandım gerçi malatya kaç onu bilmiyorm amaBak bakalım bi şafağnıza kız merak ettim vala
ohuhuhuAyyyy ne güzel bebiiiişşşş rabbim her zmn gönlünüzdekini nasip etsin kuzuuuuOoooohhh mayıs haziranda nişanımız vaaaar haydi dostlar nidakuşun nişanınaaa
Al bak bi dengesiz dahaKuzu mesj attm toplu olark hat degiscm silin numarmi ben yeni hat aldgmda size yazarm die. Evli bi arkm var kiz oda. nye degscn dedi ddmki kontr yuklyrm yukledgm gbi gidio. Dedki smra hm. Bnde seninkyle ayrldnz sandm. Lafa bak ddm ki ne alaka her hat degisen sevglsndn yada nisanlsndnmi ayilyor yani. Sen degissen hat bnde şunu mu diyim kocandan mi ayrldn falan die.
Manykmdr nedr ya dur yeni hat alim kaydetmcm kendisini gereksiz.insan.d.dAl bak bi dengesiz dahaDelimidir nedir ayol? Sabit fikirli işte bebeğim illaki hattını değiştiren sevdiğinden ayrılıcak sanıyo amaaaaan boşveeeeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?