2014 Yarenleri! :)

Kuzum yaa delisn kiz:) cocuk musait.oldkca aryr iste bnmkde dunden beri aramadi kz

Beni sinr edyr bazi insanlar ya akillarnda sorn var yada laf almaya calsyrlr bilemedm ne cins insanlar oldklarni artk yani

aay kızlarr gecen kuzenimin nişanında konustuk annemle :) mayıs haziran gibi istemeye gelirler madem öyle dedi :) tamda bizim istediğimiz tarihlerde ne mutluuuu oldum

Damlammm nooldu çılgın kııız kim sinirlendirdi seni böyle
Kuzu mesj attm toplu olark hat degiscm silin numarmi ben yeni hat aldgmda size yazarm die. Evli bi arkm var kiz oda. nye degscn dedi ddmki kontr yuklyrm yukledgm gbi gidio. Dedki smra hm. Bnde seninkyle ayrldnz sandm. Lafa bak ddm ki ne alaka her hat degisen sevglsndn yada nisanlsndnmi ayilyor yani. Sen degissen hat bnde şunu mu diyim kocandan mi ayrldn falan die.

aay kızlarr gecen kuzenimin nişanında konustuk annemle :) mayıs haziran gibi istemeye gelirler madem öyle dedi :) tamda bizim istediğimiz tarihlerde ne mutluuuu oldum
Ayyyy ne güzel bebiiiişşşş rabbim her zmn gönlünüzdekini nasip etsin kuzuuuu Ooooohhh mayıs haziranda nişanımız vaaaar haydi dostlar nidakuşun nişanınaaa

Ayyyy ne güzel bebiiiişşşş rabbim her zmn gönlünüzdekini nasip etsin kuzuuuu Ooooohhh mayıs haziranda nişanımız vaaaar haydi dostlar nidakuşun nişanınaaa
ohuhuhu inşşalahh balım ya mayısta söz olur yazın ortasıda nişan olur sanırım cunku annem nişan yapmak istiyorr erkek tarafı ne kadarrrrrr gereksiz bulsada

Al bak bi dengesiz daha Delimidir nedir ayol? Sabit fikirli işte bebeğim illaki hattını değiştiren sevdiğinden ayrılıcak sanıyo amaaaaan boşveeeeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…