- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Vaaay bee plakalara 1 kalasafak 82 imişş canısı
Ohhhh ne güzel kuzuuuu eee düğün ne zamana pekiii nasipseeohuhuhuinşşalahh balım ya mayısta söz olur yazın ortasıda nişan olur sanırım cunku annem nişan yapmak istiyorr erkek tarafı ne kadarrrrrr gereksiz bulsada
he vallla canısı bende sasırıyorum artık nnerdee oo 200 leri saydıgım günlerrr.. ne cabuk geçmiş beahVaaay bee plakalara 1 kalaBugünleride görmek varmış nidakuuuşşş bunun şerefine gel tokuşturalım Hihihihihihi
seneye bu zamanlar olabileeeeer benceOhhhh ne güzel kuzuuuu eee düğün ne zamana pekiii nasipsee
Bende yeni tel değiştirdim bebeğim numaralarım eski tlfnda kaldı yenisine kaydederken konuşmadığım insanları kaydetmedimManykmdr nedr ya dur yeni hat alim kaydetmcm kendisini gereksiz.insan.d.d
Kış gelini mi olucan kuşum seeeeen? Yüksek yüksek tepelereeee ev kurmasınlaaaaarseneye bu zamanlar olabileeeeer bencekısmet bakalım önce söz nişan aradan kalksında düğünü daha dusunmedim ama cok uzatmayız sanırsam
Sorma kuzum aynen yazmiyorlar nisanlanp.evlendlten smra bi hava basyor anlmdm gtti o havayi.d bnde sildm sanrm eksiz slmsm gene silmem gerekecek suursuzlar.dBende yeni tel değiştirdim bebeğim numaralarım eski tlfnda kaldı yenisine kaydederken konuşmadığım insanları kaydetmedimBoşu boşuna rehberde yer işgal ediyo yıllardır konuşmadığım insanlar.. Ne gereksiz ay
ben yaz gelini olmak isterdim tabii ama kısmet:) hem kış cocuguyumm biide kış gelini olsam tamamKış gelini mi olucan kuşum seeeeen? Yüksek yüksek tepelereeee ev kurmasınlaaaaar
Sil gitsin kuşuuuum mmmmmmmm senden koymetli miiiiiiSorma kuzum aynen yazmiyorlar nisanlanp.evlendlten smra bi hava basyor anlmdm gtti o havayi.d bnde sildm sanrm eksiz slmsm gene silmem gerekecek suursuzlar.d
Dimi ama bak bnm gbi insani sinr edyrlar bu bana yaplrmiSil gitsin kuşuuuum mmmmmmmm senden koymetli miiiiii
Aynen kuşum yaaa. Çok sıkarlarsa canını çağır beni ben gelem saçlarını başlarını yolalım damlammmDimi ama bak bnm gbi insani sinr edyrlar bu bana yaplrmi
Allah rahatlık versin kışuuuum sende bizi unutma gel aradaben yatar kızlarr te bu kadardısabah işş vaar opuyorum siziii kocamanından beni unutmayınn
Hepimiz ederiz canm sıkma canını sennBana bu gece uyku yok, sevdicek 4 5 gün sınırda görevde, nolur canlarım dua edin.. Ağla ağla tükendim
Hepimiz ederiz canm sıkma canını senn
Amiiin camım benm amiiinCanım benim Allah razı olsun Rabbim hepsini korusun
kz uyumadn mı dha.dHeeeeeeeyyyy kızlar nerdesinizzzzz ??
olur kusum hatta beraber yolarz hehe.d aynen tatlm yarn cıkartrz acsnı konusurz fazlasyla net tam duzelr ıns :)) ıyı geceler denızım ALLAH rahtlk versn ztn smdıye kadr uyumusundurAynen kuşum yaaa. Çok sıkarlarsa canını çağır beni ben gelem saçlarını başlarını yolalım damlammmBebeğimmm saat 12oldu ben yatem gari iyi geceler bitanem bu akşam pek konuşamadık seninle yarın acısını çıkartırız buralarda olursan İyi gecelereeeeeer
Allah rahatlık versin kışuuuum sende bizi unutma gel arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?