2014 Yarenleri! :)

Manykmdr nedr ya dur yeni hat alim kaydetmcm kendisini gereksiz.insan.d.d
Bende yeni tel değiştirdim bebeğim numaralarım eski tlfnda kaldı yenisine kaydederken konuşmadığım insanları kaydetmedim Boşu boşuna rehberde yer işgal ediyo yıllardır konuşmadığım insanlar.. Ne gereksiz ay

Sorma kuzum aynen yazmiyorlar nisanlanp.evlendlten smra bi hava basyor anlmdm gtti o havayi.d bnde sildm sanrm eksiz slmsm gene silmem gerekecek suursuzlar.d

Dimi ama bak bnm gbi insani sinr edyrlar bu bana yaplrmi
Aynen kuşum yaaa. Çok sıkarlarsa canını çağır beni ben gelem saçlarını başlarını yolalım damlammm Bebeğimmm saat 12oldu ben yatem gari iyi geceler bitanem bu akşam pek konuşamadık seninle yarın acısını çıkartırız buralarda olursan İyi gecelereeeeeer
ben yatar kızlarr te bu kadardı sabah işş vaar opuyorum siziii kocamanından beni unutmayınn
Allah rahatlık versin kışuuuum sende bizi unutma gel arada

Bana bu gece uyku yok, sevdicek 4 5 gün sınırda görevde, nolur canlarım dua edin.. Ağla ağla tükendim

olur kusum hatta beraber yolarz hehe.d aynen tatlm yarn cıkartrz acsnı konusurz fazlasyla net tam duzelr ıns :)) ıyı geceler denızım ALLAH rahtlk versn ztn smdıye kadr uyumusundur ıns sevdcgnı gorrsn ruyanda balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…