2014 Yarenleri! :)

Bazen burda yazıyorum ya şaka olsun diye söylediklerim var ama ciddileri de var. Yani şöyle söylim aklıma geliyor ama gidiyor üzerine düşünüp düşünüp kafa yormuyorum yani

yormada zaten canım, zeten zor bir süreç böyle seylerle doldurup kendini daha da zor hale getiriyorsun. açıkcası ben bile okurken yok artık diyorum... bir an önce böyle düşüncelerden uzak tut kendini derim.

yormada zaten canım, zeten zor bir süreç böyle seylerle doldurup kendini daha da zor hale getiriyorsun. açıkcası ben bile okurken yok artık diyorum... bir an önce böyle düşüncelerden uzak tut kendini derim.

Canım ben zaten bu düşüncelerden sıyrılmak istiyorumda olmuyor yoksa çok memnun değilim bende kurtulmak istiyorum

Ahahaha çılgın aşıklar siziiii Burası olmasa hepimiz kafayı kırardık sanırım Bak yaa bak yaa çay yaparım diyo kız seni kulağından tutup sokucam mutfağaaa Çaydan başka bişey bilmiyo amanın başlarıma geleeeen

ne çılgın ne çılgın huhuuuuu kızmaaaa kuzucuuuum kızma bana yaaa bugün herkes kızıyo bana biliyoruuum ya nasıl bilmiyorum kahve yapıyorum bi de aaa hakkımı yedirmem

ne çılgın ne çılgın huhuuuuu kızmaaaa kuzucuuuum kızma bana yaaa bugün herkes kızıyo bana biliyoruuum ya nasıl bilmiyorum kahve yapıyorum bi de aaa hakkımı yedirmem
Allaaaam yareppim yaa allaaaam yareppim yaaa bide kaave diyo Çakıcam sarı kellene bi tane Ajahahaha neyse hadi bugünlük affediyorum zati aşkınlada neden bana aşkım demedin diye tartışmışınız Bide ben gelmiyim üstüne Diğer günler kaçışın yok kuzu şimdiden söyliîm

Yahu insan bir ankesörlüden arar bir şey yapar öldüm meraktan bu çocuk nerde iki gündür

seni de çıldırttım hihihi vurmaa kafama kızz bak bildiklerimi de unutucam hee sonra çok uğraşırsın benle

seni de çıldırttım hihihi vurmaa kafama kızz bak bildiklerimi de unutucam hee sonra çok uğraşırsın benle
Eneeeeem beni yeşim delirttiiiiii uleeeeen HihihihihiDoğru söylüyon kız kafana kafana vurmiyim saftirik olursun snraaaa Zati bi çay biliyon bi kaave onlarda gitmesin Şaplaklarımı geri aldım kuşum

Eneeeeem beni yeşim delirttiiiiii uleeeeen HihihihihiDoğru söylüyon kız kafana kafana vurmiyim saftirik olursun snraaaa Zati bi çay biliyon bi kaave onlarda gitmesin Şaplaklarımı geri aldım kuşum

6 da gitcem dedi hala ses yok meraktan kafayı yedim ben yaaa bi de bi de bisküvi pastası yapmıştım aşkımaa doğumgününde lütfen onu da ekleyelimmm bebeğiiiim sonra beni beceriksiz sanıcak kızlar vur bana vur vur kafama kafama ihihihi dellendim mi şaşırdım mı keçileri kaçırdım mııııı

Eyvah eyvaaaahhh yeşimimizide kaybettik geçmişler olaaaaa Kuşum benim yaaa arar inşallah komutanlar fln vardır yoğundur oyüzdn arayamamıştır.. Bulduğu ilk fırsatta arıycaktır zaten bitanemmmm İçini ferah tut lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…