Bazen burda yazıyorum ya şaka olsun diye söylediklerim var ama ciddileri de var. Yani şöyle söylim aklıma geliyor ama gidiyor üzerine düşünüp düşünüp kafa yormuyorum yani
yormada zaten canım, zeten zor bir süreç böyle seylerle doldurup kendini daha da zor hale getiriyorsun. açıkcası ben bile okurken yok artık diyorum... bir an önce böyle düşüncelerden uzak tut kendini derim.
Ahahaha çılgın aşıklar siziiiikuzucuuum ah siz olmasanız çoktan kırmıştım kafayı zaten, siz olmadan geçer mi günler tatlımmbeni de alsalar göreve ihihihi çay yaparım onlara, değerimi bilmiyorlarrrr hayırlı olur inşallah ilk tartışmamız yavrum dellendik iyice bugün,, adama diyorum bak ceyhun böyleyken böyle,, ben tepiniyorum derdimi anlatayım da beni anlasın diye adam takılmış sen bana nasıl ceyhun dersin diyor
İyiyim bende kuşuuuum hamdolsun rabbimeeeIyiyim şükür kuzucum seni sormali
Ahahaha çılgın aşıklar siziiiiBurası olmasa hepimiz kafayı kırardık sanırım Bak yaa bak yaa çay yaparım diyo kız seni kulağından tutup sokucam mutfağaaa Çaydan başka bişey bilmiyo amanın başlarıma geleeeen
Allaaaam yareppim yaa allaaaam yareppim yaaa bide kaave diyone çılgın ne çılgın huhuuuuukızmaaaa kuzucuuuum kızma bana yaaa bugün herkes kızıyo bana biliyoruuum ya nasıl bilmiyorum kahve yapıyorum bi de aaa hakkımı yedirmem
Allaaaam yareppim yaa allaaaam yareppim yaaa bide kaave diyoÇakıcam sarı kellene bi tane Ajahahaha neyse hadi bugünlük affediyorum zati aşkınlada neden bana aşkım demedin diye tartışmışınız Bide ben gelmiyim üstüne Diğer günler kaçışın yok kuzu şimdiden söyliîm
İnşallah en kısa sürede arar sevdiğin tatlım.. Aklına kötü şeyler getirme lütfen..Yahu insan bir ankesörlüden arar bir şey yapar öldüm meraktan bu çocuk nerde iki gündür
İnşallah en kısa sürede arar sevdiğin tatlım.. Aklına kötü şeyler getirme lütfen..
Arar insallah cnm en kisa zamandaYahu insan bir ankesörlüden arar bir şey yapar öldüm meraktan bu çocuk nerde iki gündür
Sagol sekerim:)aynene gzüeller bugünde bitti gitti ohhhhhh ..sefamız olsunnnnnsilemm canım kolay gelsin canımmm
Eneeeeem beni yeşim delirttiiiiii uleeeeenseni de çıldırttım hihihivurmaa kafama kızz bak bildiklerimi de unutucam hee sonra çok uğraşırsın benle
MASSALLAH kuzucumİyiyim bende kuşuuuum hamdolsun rabbimeeeEve geldim öyle bi aşkitomla yazışıyom bi sizle Ohhh değmeyin keyfime
Arar insallah cnm en kisa zamanda
Bak kendin söylüyosun tatlım kartı olmayabilirmiş.. Arar arar ilk fırsatta merak etme senİnşallah canım benim sağ olTelefonu kapalı hala ama ankesörden arasın bari ya, kartı yok galiba üff
Bak kendin söylüyosun tatlım kartı olmayabilirmiş.. Arar arar ilk fırsatta merak etme sen
Eneeeeem beni yeşim delirttiiiiii uleeeeenHihihihihi Doğru söylüyon kız kafana kafana vurmiyim saftirik olursun snraaaa Zati bi çay biliyon bi kaave onlarda gitmesin Şaplaklarımı geri aldım kuşum
İnşallah bitanem yaa inşallahhhMASSALLAH kuzucumhep iyi olalim:)
Eyvah eyvaaaahhh yeşimimizide kaybettik geçmişler olaaaaa6 da gitcem dedi hala ses yok meraktan kafayı yedim ben yaaabi de bi de bisküvi pastası yapmıştım aşkımaa doğumgününde lütfen onu da ekleyelimmm bebeğiiiim sonra beni beceriksiz sanıcak kızlar vur bana vur vur kafama kafama ihihihi dellendim mi şaşırdım mı keçileri kaçırdım mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?